Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyrams trukdo žmonos praeitis?

cia,forume,nesmerksiu tokiu moteru,bet ir nepateisinsiu.gyvenime smerkciau tikrai,bet cia nei draugu nei priesu neieskau,taigi pasistengsiu neprimetant savo paziuru,kazka pasakyti
vyrams,labiau nei moterims,trukdo antrosios puses praeitis (bet tai nebutinai galioja visiems zmonems,yra tyleniai,su roziniais akiniais ir t.t.,kuriems manau tai nera pirmo svarbumo dalykas,svarbu kad esi cia ir dabar).
na o kalbant apie kitus,jei nenori likti nesuprasta ir visko griauti,geriau su protu sugebek pasipasakoti ar nutyleti tai,kas gali pakeisti jusu ateiti ar priestarauti tavo zmogaus isitikinimams ir moralei.dauguma mano pazistamu vyru tikrai ir savo moteru klause,ir patys domejosi ju praeitimi.kiek teko matyti gyvu pavyzdziu,arba jie susidraugauja su tom 'tusovcikem' bet po to visas gyvenimas buna tik edimas,nes pasirodo niekaip neiseina pamirsti to, ka zinai,arba-moteris sugeba irodyti,kad visa tai praeity ir kvailoj jaunystej,o pati pasikeicia ir rodo save tokia,kokia dabar yra.arba isvercia skura ir sugeba apvynioti aplink pirsta,apsimesti,kad viskas praeity,arba kad nera taip blogai kaip atrodo,ar dar kaip.zodziu,manipuliuoja ir vaidina gerietes,nors sirdis ir mintys pilnos senu nuotykiu ir nauju troskimo.
kiekviena manau sugebes atsirinkti,kuriam vyru tipui priklauso jos vyras,kiek sau gali leisti ir ko ji pati siekia is santykiu.

siaip, aisku, nenori gailetis-nedaryk.demes lieka visam gyvenimui,ju jau neistrinsi.ne mylimas zmogus,tai aplinkiniai prisimins,o svarbiausia-nuo saves sunkiausia pabegti,taigi geriau pasimokyti is svetimu klaidu ir rasti kur kitur save realizuoti,liks geresni prisiminimai.

savo vyrui viska apie save papasakojau,ka turejau pasakyti.jo gyvenimas man taip pat buvo idomus,aisku ne iki isprotejimo,bet man svarbu su kuo as gyvenu.klausiausi jo,domejausi is salies ir dziaugiuosi,kad zinau kas kaip,nereikia sedeti ir stebetis "kaip sitaip...",kai nukrenta koks aukselis is dangaus.man nieko nera bogiau nei nezinoti su kuo esi ir ko gali laukti is artimiausio zmogaus.svarbu yra ji pazinoti ir kad jis pazinotu tave.
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek, kad vyrui geriau visko nežinoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 02 18, 16:07)
Galiu pasakyti tik tiek, kad vyrui geriau visko nežinoti  schmoll.gif


As tau pritariu.... Juk reikia kazka ir nutyleti blush2.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik kalbėjau su mama šia tema. Mūsų abiejų nuomonė buvo tokia, kad nei moterims reikia lįsti į vyro praeitį, nei vyrams į moterų schmoll.gif
Atsakyti
net labai trukdo doh.gif man tai nesuvokiama, kiek metu reikia del to kas buvo bumbeti doh.gif
Atsakyti
Taip jau gavosi, kad pries tapdami pora su MB wub.gif mes buvom draugai, mus siejo bendra draugu kompanija, bendri pomegiai, bendri vakareliai, bendros keliones su draugais.
Tad ir gavosi, taip, kad jis zino apie mano buvusius partnerius ax.gif ir apie ju skaiciu, taip pat ir as zinau rolleyes.gif visa tai apie ji , abu buvom pasele, kaip ir musu draugai, bet tai yra normalu, nes tai jaunyste, issidukom savo laiku, todel galiu nuosirdziai pasakyti, kad nei jam, nei man tai nekele ir nekelia jokiu problemu thumbup.gif , nes kiekvienas zmogus i naujus santykius atsinesa su savim savo praeities bagaza.
Dabar praeitis tiesiok, mums neaktuali smile.gif , nes mes kuriam dabarti ir ateiti, kas liecia praieti tai liko tik prisimenimai, kuriuos prisimenam tiktai tomis akimirkomis kai pazymim musu suzadetuviu bei santuokos metines thumbup.gif.
Atsakyti
Kad ir kokie geri santykiai butu, anksciau ar veliau vyras pradetu prikisineti apie moters praeiti.Jau geriau, kad apie tai , kas buvo iki pradedant draugauti, turetu buti nelieciama tema, tes paskui tas zinojimas viska ir gadina
Atsakyti
trukdo tik tiek kad laisvai gali paerzint biggrin.gif nes ta praeitis ir nera kazkokia jau ten... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labiau trukdo man, nes gavau tradicine istorija su ilga uodega buvusiuju biggrin.gif ir meksikonisku serialu situaciju lotuliukas.gif na bet uztat gyvent daug smagiau biggrin.gif
Atsakyti
Nereik per daug išsiviešint - palikim gramą paslapties iš praeities tongue.gif
Atsakyti
Kodel vyrui turetu rupeti praeitis, o greiciau - kam ta praeiti su detalemis viesinti? Pasilaikykit ja sau, su vyru yra dabartis ir ateitis, viskas. Nesupranto tu smalsumo issiaiskint kiek, su kuo, kada, kodel ir t.t. ta praeitis vyko, kazkoks sadomazochizmas.
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2010 02 16, 21:33)
Vat kaip... o mes kaip tik vienas kitam pasiguodziam, kad reikejo but labiau paselusiems pries susitinkant. Ir mb mano praeitis nekliudo, nepriestarautu, jei toje praeityje buciau daugiau partneriu turejus. Ir man visai nekliutu, jei jo praeitis vingiuotesne butu buvus.


Mes nelabai guodziames ir isvis paliekam ta praeiti kiekvienas sau, bet pritariu nuomonei - as tikiuosi maniskis kuo daugiau gastroliavo, patyre, pasimoke, pamate, pasidziauge.. o kada gi visa tai daryt jei ne pries kuriant seima.
Atsakyti
Maniškiui netrugdo, bet kad aš ten visko ir nepasakojau kaip kunigui per išpažintį tongue.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip galima dėl to bumbėti smile.gif Aš dabar kaip tik turiu mergytę, kuri yra turėjusi gana mažai nuotykių ir mane tai liūdina. Visų pirma jai tenka viską mokintis lovytėje praktiškai nuo nulio ir visų antrą į temą kaip smagu gulint lovytėje dviese kartais paplepėti, kad ir kažką pikantiško iš praeities smile.gif Man nesuvokiama, kaip galima dėl to pykti ar pavydėti. Taigi tai taip smalsu! O va dabar aš kaip ir nelabai daug ką galiu ir išgirsti...
Atsakyti