Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(viktory @ 2008 05 08, 14:27)
na sakiau kad už tūkstantį nepasisiūsi...  biggrin.gif

Gali pasiuti ir iki 1000 biggrin.gif .

O jei tu nori gipiurines - tai pakankamai gero gipiuro kaina 90 Lt/metras. Gali po to duot issiuvinet uz 150 Lt - ir sutaupysi kelis simtus, negu perkant issiuvineta gipiura tongue.gif

Jei nezinai kainu - tai nesakyk, speliot cia nereikia. Aritmetika paprasta: gipiurinei suknelei tiesaus ar zuvele formos siluetui 3mx90Lt/m=270 Lt, tegul 400 Lt pasiuvimas, tegul 150 Lt siuvinejimas, tegul 150 Lt karoliukai ar kristalai siuvinejimui. Viso: 970 Lt - vientisa gipiurine suknele.
Tai nepasiusi iki 1000? Tau nuoma tokios kainuotu ne maziau 1500
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2008 05 08, 08:33)
na, del sukneliu siuvimo kainu, tai kiek domejausi, niekas uz tiek nepasiutu sukneles schmoll.gif bet jei yra uz tiek siunanciu, tai  thumbup.gif

Reiska, nezinai, kur dometis. Yra siuveju, kurios dirbo kazkada salonuose - jos tikrai ne brangininkes. Tiesa, Vilniuje turbut brangiau nei Kaune. Jei tu ieskojai siuvimo atelje ar salonuose - aisku ten brangu
Atsakyti
na tai valio kai turi kas tau pasiūna už tiek... biggrin.gif smile.gif
biggrin.gif smile.gif o aš nespeliojau o pati klausiau ir ne pas vieną siuvėją... ir be to kelios merginos iš čia siuvosi ir joms kainavo tikrai daugiau, vadinasi kainos realios.
Atsakyti
Aga, Archidejos informacija labai jau piktai nuskambejo:) as ir ieskojau siutis suknele, tai pigiausiai ka radau ~1500 (pakankamai paprasta suknele), o medziagu kainas ziurejau pigesnes gariunuos. taip kad kas pasisiuva suknute iki 1000 (zinoma didesniame mieste) tam tikrai pasiseke drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 09 gegužės 2008 - 20:31
na logiškai mąstant jei būtų labai pigu siūtis tai visos tai ir darytume... o be to dar rūpesčių kiek, medžiagą rinktis, nešti siuvinėti, tada primatavimai ir nieks nežino ar patiks galutinis rezultatas... aš nesakau kad nereikia siūtis, bet pavyzdžiui tik pažystamos ar prie giminės siuvėjos siūna pigiau... man antros dienos suknelę pasiūs mamos draugė tik už šimtą litų... biggrin.gif o jei ne tai būčiau penkis paklojusi..
Atsakyti
Archidėja, pamiršai dar "primesti" kokį 100 Lt tokioms "smulkmenoms" kaip pamušalas, užtrauktukai, sagutės, kabliukai... tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kas del siuvimo, tai noriu isikisti i pokalb. Gyvenu Vilniuje ir siuvuosi suknele pas dizainere. Man ji jau yra siuvus sokiam sukne, labai patiko, tad siuvuos pas ja ir vestuvine. Uz darba 1200lt.......... vien tik.. Bet ten darbo laaabai daug, nes suknele labai puosni, svarovskiukus mazus suklijuot vien kiek darbo (gal 1600 vienetu mazyciu akuciu), o ir pats siuvimas, mezginiai..... Siuvu is geru anglisku medziagu, kuris nepigios.. Nes jei jau siutis uz tokia kaina, tai grazia ir prabangia suknele.. O pigios medziagytes dazniausiai ir atrodo pigios..
Atsakyti
Turint palankias aplinkybes, galima tikrai labai pigiai suknelę gaut. ax.gif Pvz., man vasarą suknelę iš plonyčių siūlų nuners būsimo vyro močiutė, o pamušalą mano mama pasius thumbup.gif Na jei labai gerus siūlus pirksiu, manau, gal kainuos viskas maximum kokius 300 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 05 09, 17:30)
O jei tu nori gipiurines - tai pakankamai gero gipiuro kaina 90 Lt/metras.

pastebejimas: gipiuras gali kainuoti ir 400 lt./metras ir dar daugiau mirksiukas.gif
tad nereikia cia apibendrinti kainu ax.gif
Atsakyti
na, kai jau pasius man suknele, tai parasysiu ir as, kiek ji man kainavo.
sutinku su visomis, kad viskas priklauso nuo medziagu kainu ir siuvejos darbo kainos. pvz maciau grazia siuvineta medziagyte Ibrahim pasaze, bet tai kainele beveik 700lt uz metra doh.gif, o gariunuose maciau siuvinetos grazios puikios medziagytes uz 200lt uz metra. gal medziagyte ten ir kitokia, bet atrodo puikiai, na tai vat ir renkiesi pagal galimybes.
jeigu kas domisi silkais (siuvinetais ir siaip ivairaus tankumo baltais), nebloga parduotuve netycia suradau - tokia yra diteksas zveryne, ir kaineles ten nelabai kandziojasi, as ten savo medziageles beje ir pirkau. dar ten labai grazios silkines taftos yra uz 90lt uz metra, buvau ja uzsirezervavusi, bet paskui pakeiciau modeliuka ir pirkau aukso spalvos siulais siuvineta silka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIWA @ 2008 05 08, 15:02)
gal kas nuomavotes sia suknele?kiek uz nuoma mokejot?

nusiunciau iSANTA salona el.uzklausa kiek kainuotu sios sukneles nuoma tai atrase 2000lt...
Atsakyti
As siuvuosi suknele Kedainiuose, bus siek tiek gipiuro, taftos ir organzos, ir viena sege is svarofskiu. Kaina 1000 lt. bet tai mano mazi reikalvimai, bei medziagos tikrai neauksciausio lygio. nezinau kokia bus organza pas mane bet parduotuvej siaip organzos 3 m plocio metro kaina 9,99 biggrin.gif tai... o uz tokia kaune kiek klausinejau kaip minejau be 1500 niekas neapsieme;/ kitus net neklause kokia bus iskarto sako kaina- pbvz nuo 1500, nuo 2000 tik uz darba. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ahimsa @ 2008 05 10, 00:51)
Turint palankias aplinkybes, galima tikrai labai pigiai suknelę gaut. ax.gif Pvz., man vasarą suknelę iš plonyčių siūlų nuners būsimo vyro močiutė, o pamušalą mano mama pasius thumbup.gif Na jei labai gerus siūlus pirksiu, manau, gal kainuos viskas maximum kokius 300 lt mirksiukas.gif

jei tokia suknute atitinka tavo norus tai puiku 4u.gif bet is esmes manau nertos ir medziagines suknute laaaabai skiriasi:)
Papildyta:
idomu kaip atrodytu nerta tortine;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 10 gegužės 2008 - 14:49
QUOTE(anileve @ 2008 05 10, 15:49)
As siuvuosi suknele Kedainiuose, bus siek tiek gipiuro, taftos ir organzos, ir viena sege is svarofskiu. Kaina 1000 lt. bet tai mano mazi reikalvimai, bei medziagos tikrai neauksciausio lygio. nezinau kokia bus organza pas mane bet parduotuvej siaip organzos 3 m plocio metro kaina 9,99 biggrin.gif  tai...  o uz tokia kaune kiek klausinejau kaip minejau be 1500 niekas neapsieme;/ kitus net neklause kokia bus iskarto sako kaina- pbvz nuo 1500, nuo 2000 tik uz darba. smile.gif

Papildyta:

jei tokia suknute atitinka tavo norus tai puiku 4u.gif  bet is esmes manau nertos ir medziagines suknute laaaabai skiriasi:)
Papildyta:
idomu kaip atrodytu nerta tortine;)

rodau,tik čia megzta,bet tas pats gali buti ir su nerta,jei po ja vilksim atitinkamą pasuknelę

user posted image

o čia panaši suknelė ( mano darbo),tik ji su kitokia pasuknele ir jau ne tortinė

user posted image
Atsakyti