va tos legvutės tai super...

o as dar neturiu sukneles nors iki vestuviu nebedaug liko

QUOTE(plyn @ 2008 05 21, 11:30)
Nesijaudink, Mano svente savaite anksciau nei tavo, bet as ir tik dar pradesiu ieskoti kita savaite. Siaip daug domejausi ir ziurinejau internete, bet tai kaip nusipirkt nepasimatavus...

QUOTE(plyn @ 2008 05 21, 13:30)
as taip pat visdar be sukneles

as jau si sestadieni vaziuosiu iekotis ir tikrai uzsisakysiu suknele nes ne perdaugiausiai irliko laiko

QUOTE(Almita @ 2008 05 20, 17:47)
Man tos tortinės patiko tik vaikystėj
O db norisi kuklios,nepūstos,nepriblizgintos suknelės..Štai pvz tokios labai gražu

Na man ta paskutine tikrai atrodo kaip tortine

na čia tik lengvai tortinės pusėn manau...
nes jau būna tai tokių tortų kad o jo joi...

QUOTE(dorme @ 2008 05 22, 09:37)
as jau si sestadieni vaziuosiu iekotis ir tikrai uzsisakysiu suknele nes ne perdaugiausiai irliko laiko 

netikiu, kad taip imsi ir per viena karta rasi. As pvz, vazinejau gal pora savaiciu, prisimatavau galybe, ir tik pora liko gialiau atmintyje. Tai viena is ju ir pasirinkau

Aš tai radau iš pirmo karto, nes tiksliai žinojau ko noriu, tai beliko tik įsitikinti ar tinka. Kadangi tiko, tai šiaip įdomumo dėlei pasimatavau kitą sukelę, bet mintys liko prie anos. Jokių problemų. Tingėčiau važinėt per visur ir matuotis daug suknelių.
QUOTE(Lars @ 2008 05 22, 12:28)
Aš tai radau iš pirmo karto, nes tiksliai žinojau ko noriu, tai beliko tik įsitikinti ar tinka. Kadangi tiko, tai šiaip įdomumo dėlei pasimatavau kitą sukelę, bet mintys liko prie anos. Jokių problemų. Tingėčiau važinėt per visur ir matuotis daug suknelių.
Tai gal jau labai iprasta rinkaisi, kad radai pirmam salone? as po pirmu isvazivimu isvis buvau nusivylus, kokias s.. sukneles siulo

QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 22, 12:44)
Tai gal jau labai iprasta rinkaisi, kad radai pirmam salone? as po pirmu isvazivimu isvis buvau nusivylus, kokias s.. sukneles siulo 

Nu tai kad nei įprasta nei neįprastą, aš kad nevažinėti po salonus ir kaip tu sakai, kad nesiūlytų š... rinkausi internete. Žiūrėjau visas svetaines, išsirinkau kelias kurios patinka, o iš jų rinkausi tą vienintelę. Žinau ko noriu, tai nebuvo tikslo važinėt per visus salonus. O tavo labai jau neįprasta suknelė, kad tiek rinkaisi??
Viskas, kas tepla į žodį ,,dieviška"...

Papildyta:
Šiek tiek stilingumo:

Papildyta:
Šiek tiek stilingumo: