Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

va tos legvutės tai super... 4u.gif
Atsakyti
o as dar neturiu sukneles nors iki vestuviu nebedaug liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plyn @ 2008 05 21, 11:30)
o as dar neturiu sukneles nors iki vestuviu nebedaug liko  doh.gif

Nesijaudink, Mano svente savaite anksciau nei tavo, bet as ir tik dar pradesiu ieskoti kita savaite. Siaip daug domejausi ir ziurinejau internete, bet tai kaip nusipirkt nepasimatavus... g.gif Juk daznai buna, kad ant modelio labai graziai atrodo, o apsivelki ir matai kad nieko gero... doh.gif Tai jauciu pirkciau internetu tik jei rasciau tokia pat kokiam salone ir pasimatuociau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plyn @ 2008 05 21, 13:30)
o as dar neturiu sukneles nors iki vestuviu nebedaug liko  doh.gif

as taip pat visdar be sukneles verysad.gif
Atsakyti
as jau si sestadieni vaziuosiu iekotis ir tikrai uzsisakysiu suknele nes ne perdaugiausiai irliko laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 20, 17:47)
Man tos tortinės patiko tik vaikystėj  biggrin.gif  O db norisi kuklios,nepūstos,nepriblizgintos suknelės..Štai pvz tokios labai gražu  wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Na man ta paskutine tikrai atrodo kaip tortine biggrin.gif
Atsakyti
na čia tik lengvai tortinės pusėn manau... biggrin.gif nes jau būna tai tokių tortų kad o jo joi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2008 05 22, 09:37)
as jau si sestadieni vaziuosiu iekotis ir tikrai uzsisakysiu suknele nes ne perdaugiausiai irliko laiko ax.gif

netikiu, kad taip imsi ir per viena karta rasi. As pvz, vazinejau gal pora savaiciu, prisimatavau galybe, ir tik pora liko gialiau atmintyje. Tai viena is ju ir pasirinkau smile.gif
Atsakyti
Aš tai radau iš pirmo karto, nes tiksliai žinojau ko noriu, tai beliko tik įsitikinti ar tinka. Kadangi tiko, tai šiaip įdomumo dėlei pasimatavau kitą sukelę, bet mintys liko prie anos. Jokių problemų. Tingėčiau važinėt per visur ir matuotis daug suknelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 22 gegužės 2008 - 11:30
QUOTE(Lars @ 2008 05 22, 12:28)
Aš tai radau iš pirmo karto, nes tiksliai žinojau ko noriu, tai beliko tik įsitikinti ar tinka. Kadangi tiko, tai šiaip įdomumo dėlei pasimatavau kitą sukelę, bet mintys liko prie anos. Jokių problemų. Tingėčiau važinėt per visur ir matuotis daug suknelių.

Tai gal jau labai iprasta rinkaisi, kad radai pirmam salone? as po pirmu isvazivimu isvis buvau nusivylus, kokias s.. sukneles siulo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 05 22, 12:44)
Tai gal jau labai iprasta rinkaisi, kad radai pirmam salone? as po pirmu isvazivimu isvis buvau nusivylus, kokias s.. sukneles siulo  blink.gif

Nu tai kad nei įprasta nei neįprastą, aš kad nevažinėti po salonus ir kaip tu sakai, kad nesiūlytų š... rinkausi internete. Žiūrėjau visas svetaines, išsirinkau kelias kurios patinka, o iš jų rinkausi tą vienintelę. Žinau ko noriu, tai nebuvo tikslo važinėt per visus salonus. O tavo labai jau neįprasta suknelė, kad tiek rinkaisi??
Atsakyti
Viskas, kas tepla į žodį ,,dieviška"...
user posted image
Papildyta:

Šiek tiek stilingumo:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilko Namai: 22 gegužės 2008 - 13:09