Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Christian Lacroix 2008

user posted imageuser posted image

Le spose di Gio 2008 Bridal Collection

Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 25, 19:05)

Le spose di Gio 2008 Bridal Collection

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 05 25, 18:46)

ir man ši be galo graži.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžius. @ 2008 05 24, 14:15)
Įsimylėjau  wub.gif Manau, kad apsistosiu ties šia  wub.gif

user posted image

user posted image user posted image

Man irgi labai grazi suknele... wub.gif
Atsakyti
Jau ir aš išsirinkau suknelę,tik neturiu panašios nuotraukos..Jei rasiu įdėsiu arba jau tik po vestuvių biggrin.gif
Atsakyti
Mori Lee groziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 05 26, 00:26)
Mori Lee groziai  4u.gif

Fantastika thumbup.gif o pirmoji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes mielosios mamytes biggrin.gif esu naujoke ,neseniai tik prisiregistravau,bet seniai jusu foruma paskaitau,nes rusiuosi nuostabiai sventei 4u.gif savo vestuvems lotuliukas.gif noriu pagirti jus,daug maziau graziu sukneliu visos busit nepakartojamos wub.gif meginssiu i det ir as savo bet nelabai dar suprantu kaip cia reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosmarina_ @ 2008 05 26, 09:27)
sveikutes  mielosios mamytes biggrin.gif esu naujoke ,neseniai tik prisiregistravau,bet seniai jusu foruma paskaitau,nes rusiuosi nuostabiai sventei 4u.gif savo vestuvems lotuliukas.gif noriu pagirti jus,daug maziau graziu sukneliu visos busit nepakartojamos wub.gif meginssiu i det ir as savo bet nelabai dar suprantu kaip cia reikia blush2.gif

kol kas negalesi idet, nes per mazai zinuciu turi. nebent nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip ta nuorada man ivesti verysad.gif
Atsakyti
padekit blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nuoroda tai reikia parašyti žinutėje adresą internetinį ar puslapy kuriame galima rasti tą suknelę, nes nuotraukos negalima įdėti. biggrin.gif
Atsakyti