Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos/Žurnalai

laba diena, cool.gif

malonu girdėti, kad atsirado naujas žurnalas apie sportą. kaip žinia, tokio tipo žurnalų tikrai labai trūksta. deja, dar nemačiau bet jau ryt bėgsiu nusipirkt - sudomino ax.gif
o kokios kainos? buvau užradus dar vieną visai neblogą žurnalioką sportuojantiems, bet 7lt kaina atbaidė nuo pirkimo schmoll.gif
tai tik pavartau, kol eilėse parduotuvėj stoviniuoju unsure.gif

Ilona o ten tu ant viršelio ania? cool.gif
atrodai fantastiškai!!! victory.gif

tiek darbo į kūną idėta... thumbup.gif drinks_cheers.gif

stebiuosi ir paslapčia žaviuosi blush2.gif
Atsakyti
Žurnalas tikrai neblogas, labiau specializuotų patarimų galima rasti. Kaina nemaža palyginus...
Atsakyti
kadangi kunas devisi, ir visi organai nuo 35-40 jau susidevejimo stadijos link,
tai siuloma pereiti nuo 5 trenituociu i 3-4 treniruotes per savaite.
butinai naudoti atstatomasias priemones: vitaminai, mikro elementai,
maisto papildai sanariams, ir 1 kartas per savaite baseinas, pirtis.
vacation4.gif
Atsakyti
Man žurnalas labai patiko...reiks nusipirkt blush2.gif Antrą numerį tai pirksiu, bet pirmą teko paskaitinėt veltui ax.gif
Anksčiau pirkdavau rusų kalbą leidžiamą "Shape", bet ten kaina išvis didelė..15 Lt. ir paskutiniu metu pasidarė šis žurnalas labai komerciškas, vis mažiau realių patarimų dėl mitybos ir sporto.
Aš vis žiūriu žiūriu į tuose žurnaluose esančias moterų foto ir baltai pavydžiu..man taip atrodyti blush2.gif Ir čia pat suprantu, kad neatrodau taip tik todėl, kad kartais sau atleidžiu už kokią neatliktą pratimų seriją, kad užtenka to, ką turiu ir visokie kitokie "kad"..paskaitai ir vėl atsiranda ūpas ir ryžtas taip atrodyt, būt sveikai, neniurzgėt..man sportas yra niekas kitas, kaip geros nuotaikos ir entuziazmo šaltinis thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat noriu prisideti prie zurnalo "Fitnesas" pagyrimo thumbup.gif . Straipsniai jame labai idomus, pvz. pratimukai sportavimui visur ir visada arba patiekalu receptai. Bet kas labiausiai man patinka, tai zurnalo motyvacine funkcija. Ar ne tiesa, kad kai vartai zurnala arba vien jau uzmeti aki i jo virseli, kyla noras sportuoti?! biggrin.gif As pati jau senokai sportuoju ir didesne dali aptartos medziagos is anksciau zinau, bet tas zurnalas vis dar veikia kaip puikus stimulas begti i sporto sale. Ar man vienai taip? showoff.gif
Atsakyti
iš mano pusės kritika. schmoll.gif
net buvo pikta, kad išmečiau pinigus kaip į balą protest.gif

visiškai nieko naujo ten neradau, pusė informacijos ištraukta iš interneto, kuri jau n kartų perkaityta ir aptarta. Jezus, dar 7lt sumokėjau už tai, ką tą patį internete nemokamai skaitau bigsmile.gif

"riebalai ir nutukimas" "vanduo" "25 priežastys dėl kurių verta sportuoti"
kas apie tai dar ko nežino? visi žurnalai tą patį per tą patį rašo, tai kas bus toliau blink.gif hm straipsnis apie deginimąsi. na sakykim, gal atsiras tokių, kurie nežino apie soliariumų žalą. tiek jau to, čia dar kažkiek naudinga info, tik kad jau labai atgyvenusi. apie rūkymą irgi nieko naujo, tas pats bla bla bla kaip negerai. juokingiausi tie prierašai "patarimai parengti naudojantis interneto platybėse rasta išmintim" lotuliukas.gif matyt labai sunkus parengimas buvo - spragtelt pelyte Copy-Paste ir aš moku.

valio kažką dar rimtesnio sugebėjo įmesti - treniruotę kojoms, programą su svarmenimis, mankštą nėščiosioms. nors sau nieko naudingo nesuradau, bet manau kad bent kam bus pravarti informacija.

verčiu toliau - ilgiausios rašliavos apie alaviją, L-karnitiną ir kitus niekalus, be kurių ir taip puikiai gyvename. nors dažniausiai žmonės priskaito tokių "straipsnių" ir išsigąsta, kaip čia dar nenumirė be to ar ano - JUK TOKS STEBUKLINGAS PREPARATAS! lotuliukas.gif

straipsnis apie papuošalus - išvis iš koto išvirtau. jeigu norėčiau apie tai skaityti, tai ir pirkčiau tokios paskirties žurnalus, o čia.... schmoll.gif

dabar geroji pusė - ką čia pusė, daugų daugiausiai penktadalis. Patiko straipsnis apie Iloną, skaičiau susidomėjusi. bet čia jau ne žurnalo nuopelnas, o pačios Ilonos cool.gif

sorry mergaitės, kito numerio nė matyt nenoriu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginute @ 2006 04 19, 21:48)
mazai naudingos info siame numeryje. atrodo, kad leidejai tiesiog siek tiek primirso apie ju zurnalo pavadinima. Sis numeris prikimstas menkavertes beletristikos.
Noretusi siek tiek daugiau informacijos apie pati fitnesa kaip sporto saka: ivairius pratimus, kaip kokius raumenis jie veikia, pagal kokias programas geriausia sportuot, mitybos rezimus, galu gale galetu buti daugiau straipsniu apie lietuvos sportininkes.

O man kaip tik atrodo, kad leidejai zurnalo pavadinimo nepamirso, nes siaip 'fitnesas' reiskia gera fizine bukle, o i tai ieina viskas, ka mes gyvenime darome (ne vien sportas). Zodziu, taiko i platesne auditorija, nes rimtu fitnesininkiu maza Lietuveleje g.gif .
Tiesa, as pati irgi nusivyliau nr 2 schmoll.gif , nes po pirmojo leidinio galvojau, kad zurnalas skirtas sportininkems, o ne siaip sveikuolems. Zodziu, veliau nusipirkau "Jegos Sportas" ir likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginute @ 2006 04 20, 19:04)
sakai pirkai "Jegos sporta" ir puikiai atsiliepi  bigsmile.gif  esu ji maciusi prekybos centruose, bet kazkaip uzsifiksavo man, kad jis labiau orientuotas i vyrus...  schmoll.gif

Na vyrai juk siuo sportu Lietuveleje daugiau uzsiima, todel dazniau vyriskiu nuotraukos puikuojasi ant virseliu. O siaip info tinka ir merginoms, nes spausdina nemazai bendro pobudzio straipsniu. Sio menesio numeryje yra nuotraukos su pratimais sportuojant namuose, straipsnis apie fitnesininke Inga Neverauskaite ir pan. Man idomu, pavartyk ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
kokiu nauju zurnalu ir knygu yra lietuvoje apie sporta ir sportuojancias moteris?
Atsakyti
paskaitykit Napoleono Hillo "Galvok ir būk turtingas" smile.gif ne apie dietas, ir ne apie sportą, o apie tikslo siekimą mirksiukas.gif

turiu namie visas aukščiau minėtas knygas ir dar kokią penkiasdešimt ta pačia tema "būk graži, sveika, liekna, sportiška ir t.t.", visos jos geros, bet nepadėjo nė viena, nes ne nuo jų reikėjo pradėt,

N.Hillo knygą pritaikiau sau visiems gyvenimo atvejams biggrin.gif ir kaip būt gražiai, ir turtingai, ir laimingai biggrin.gif ji man padejo mes rūkyt, padeda keist gyvenimo būdą, mesti svorį, keisti darbą ir t.t.

ta knyga pakeite mano mąstyma visiškai smile.gif ir tas kūdėjimas jau visiškai neskausmingas biggrin.gif
Atsakyti
O nr3 vartete? Man visai patiko. Vien del pratimu gausos ir dailiu fotkiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 06 07, 22:31)
O nr3 vartete? Man visai patiko. Vien del pratimu gausos ir dailiu fotkiu  ax.gif

pratimu, taip daug doh.gif
taip ir kas atlieka? izymybe- pasaulio cempione Ilona.
gal atpazinot, musu forumiete, "keiciu zmona"dalyve:mirksiukas:
beveik visus imanoma daryti namuose, ypac kaip man, dabar namu seimininkei thumbup.gif
gal prie zurnalo dar idetu dvd - video medziaga g.gif
uzsieni madinga, kokia izimi sportininke pristato savo metodika,
isleidzia dvd ir platina uz atitinkama kaina doh.gif
pas mus lietuvoje kai viskas pigu, tai gal irgi imanoma taip padaryti?
zinoma nukiancia sporto klubai doh.gif
Atsakyti