QUOTE(benek @ 2010 06 22, 07:56)
Nu man irgi taip juosmeninę dalį skauda, gulėjau ligoninėf, darė magnetinį rezonansą, rado stuburo išvaržą, bet skausmas man taip ir nepraeina.
mergaotės, jei buvo darytas magnetinis rezonansas, tai gydytojai būtų matę TBC požymius?
Kai taip skauda, tai jau visko prisigalvoji
sako, kad magnetas ir komp.tomografija parodo, tik rengeno nuotraukas nevisi daktarai moka iskaityti...
po stuburo isvarzos, jei buvo operacija, irgi gali dar kazkiek skaudet... Mano teciui stuburo isvarza buvo gal pries 10 metu, tai ir dabar karts nuo karto geria vaistus nuo skausmo
Papildyta:
QUOTE(nemamama @ 2010 03 18, 11:20)
Labas,
Jauciusi visai neblogai.Kai guliu skausmo visai nejauciu,bet siek tiek pastovejus nugara ivargsta ir pradeda skaudeti.Raumenys jau nebelaiko nugaros.Po gydymo reikes rimtai uzsiimti savo nugaryte
kaip jautiesi? gal jau paleido is ligonines?? kaip nugara??
Papildyta:
QUOTE(brigiush @ 2010 06 22, 00:49)
Sirgau tuberkulioze, bet ne kaulų.
Kosėjau krauju, nuėjom pas gyditoja.
Ji patare padaryti mantu.
Padrėm mantų, po kelių dienų išryškėjo apie 3cm..
Davė siuntimą į dispanserį.
padarė plaučių nuotrauką, ir pasakė kad plaučiuose yra skylių todėl paguldė į Tbc ligoninę 4 mėnėsiams.
jaigu jus ištiko tai kad jus guldys į ligoninę, nereikia labai nusiminti, ten sutiksit puikių žmonių. Bet ne itin gerų salygų...: DD *
Beje man 12 metų.
Papildyta:
Jeigu reikia informacijos apie tuberkuliozę, klauskit manęs, dauk ką nusimanau apie šia ligą.
stiprybes Tau!