Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

Man chanel blizgesiukas ir nieko gero schmoll.gif .Va tik nusipirkau Kanebo blizgesiuka (tik balti blizguciai)-super wub.gif .Dar konsultante sake, kad ir su lupas putlinanciom savybem bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galtumete kas patarti koki blizgesi pirkti... Nzn kur ieskoti, nelabai bunu siuo metu ilgai parduotuvese... As noreciau tokio blizgio kuris atrodo kaip dregnas, nelipnus butu , suteiktu lupoms lengva rusvai vos rausva atspalvi. Gal net toki skiestos karameles, na gal zinote kas apie kokia spalva kalbu. blush2.gif Daznai buna kosmetikos reklamose modeliai padazyti tokiu. Aciu kas patars...
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 09, 15:49)
Truputi nusiviliau Chanel blizgesiu, nelabai gerai leikosi, galvojau kad geriau  verysad.gif .

o tai kuriuo cia taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 09, 17:27)
o tai kuriuo cia taip?  g.gif

Chanel Nr. 19 ( Blizzard) Ir spalvite gera, bet kad nesilaiko, teks i isparduotuve tempt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 05 09, 17:14)
Gal net toki skiestos karameles, na gal zinote kas apie kokia spalva kalbu. 

Is Artdeco,Bourjois arba Guerlain Terracota yra blizgesiai Nude arba Pastel look.. siaip geriau paciai isbandyt ant lupu.
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 09, 17:35)
Chanel Nr. 19 ( Blizzard) Ir spalvite gera, bet kad nesilaiko, teks i isparduotuve tempt... unsure.gif

Netikiu! Man laikydavo puikiai smile.gifsmile.gif o jei noretum kad laikytu visa diena,tau reiks Stay on bet kokios firmos isbandyt. Zinai buna is dveju pusiu blizgesiai?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 09, 17:42)
Is Artdeco,Bourjois arba Guerlain Terracota yra blizgesiai Nude arba Pastel look.. siaip geriau paciai isbandyt ant lupu.
Papildyta:

Netikiu! Man laikydavo puikiai smile.gifsmile.gif o jei noretum kad laikytu visa diena,tau reiks Stay on bet kokios firmos isbandyt. Zinai buna is dveju pusiu blizgesiai?

Nu as galiu pasakyti kad man puikiai laikosi DiorKiss, cia tei tikrai puikiai, net pavalgius jis nenusitrina. O su Chanel isejau i lauka po keliu valandu jo beveik ir nesimate, o apie valgi tei net nesneku. Tarp kitko Ferrari sake ta pati, kad jai irgi nelabai leikosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 09 gegužės 2008 - 16:54
QUOTE(Džiuga+ @ 2008 05 09, 16:14)
Gal galtumete kas patarti koki blizgesi pirkti... Nzn kur ieskoti, nelabai bunu siuo metu ilgai parduotuvese... As noreciau tokio blizgio kuris atrodo kaip dregnas, nelipnus butu , suteiktu lupoms lengva rusvai vos rausva atspalvi. Gal net toki skiestos karameles, na gal zinote kas apie kokia spalva kalbu.  blush2.gif  Daznai buna kosmetikos reklamose modeliai padazyti tokiu. Aciu kas patars...

Man atrodo tau reikia ieskot blizgio, kuris ant lupu pasidaro "permatomas". Buteliuke spalvyte atrodo intensyvi, bet ant lupyciu tampa perregima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 09, 10:01)
Pas mane dazniausiai rankinej staciai buna.  ax.gif Man dabar vienas baiginejasi, nu ir ant sono laikau, o jis toks lipnus, tai nuo sieneliu krapstau krapstau - kazkaip viesumoj taip nelabai turbut iseitu. Vis ismesdavau tokius nepribaigtus, bet dabar gaila pasidare.  4u.gif
Tikrai labai geri Collistar blizgiai - rekomenduoju  thumbup.gif Tik man truputi nepatinka tai, kad kai atsuki blizgi, tai sepeteli pats isstumia, jei neprilaikai (kaip siaudeli is gazuoto gerimo), tai vis neuzmirst stipriai laikyt reikia  biggrin.gif Ir greitai visi uzrasai apsitryne, nu bet ne tame juk esem, o blizgio gerume.  tongue.gif

Man irgi patinka collistar blizgiai ir neblogai laikosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 05 09, 19:23)
Man atrodo tau reikia ieskot blizgio, kuris ant lupu pasidaro "permatomas". Buteliuke spalvyte atrodo intensyvi, bet ant lupyciu tampa perregima  mirksiukas.gif
Papildyta:

Man irgi patinka collistar blizgiai ir neblogai laikosi  bigsmile.gif

Tai reikės ir man būtinai Collistar pabandyti, kai savuosius pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
Siandien zvalgiausi Kristianoj ir jau vos nesusilaikiau nenusipirkus eilinio blizgio doh.gif tai bandziau toki is dior, saplvyte graziai ruzava, putlina lupas, pasitepus net siek tiek saldo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 05 10, 18:43)
Siandien zvalgiausi Kristianoj ir jau vos nesusilaikiau nenusipirkus eilinio blizgio doh.gif tai bandziau toki is dior, saplvyte graziai ruzava, putlina lupas, pasitepus net siek tiek saldo blush2.gif

Is Dior KISS ?
Atsakyti
O as siandien nupirkau Chanel palete http://cgi.ebay.com....1QQcmdZViewItem Hm.. Nerodo kazkodel...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 10 gegužės 2008 - 18:43
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 10, 19:40)
O as siandien nupirkau Chanel palete http://cgi.ebay.com....1QQcmdZViewItem

Man ne rodo unsure.gif
Atsakyti