Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

tikrai labai grazios spalvos. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Addict Color Gloss Reflect tikrai geras thumbup.gif siandien pirmasyk pasitepiau ir labai patiko ant lupu - toks nelipnus kaip guerlain. laike ilgai

Spalva, atrodziusi labai intensyvi, ant lupu tapo daug svelnesne, bet sodri

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 28 gegužės 2008 - 20:40
QUOTE(Ugnia @ 2008 05 27, 20:25)
taip saldantis, ir putlinantis lupytes  mirksiukas.gif

As butent sita irgi pirkau, bet man nepatinka tas metu kvapas, negaliu pakesti schmoll.gif kai bandziau parduotuveje kazkaip kitaip man jis pasirode verysad.gif
Atsakyti
O gal kas naudojat Rimmel 'vinyl' blizgius? Parduotuvej radau idealia spalvyte, bet gerai, kad pries tai pabandziau ant rankos - kvapas net nupurte schmoll.gif Bet galvoju gal skonis normalus jo, o kai ant lupyciu bus, tai ir kvapo nesijaus. g.gif
Atsakyti
man tai nepakeiciamas dalykas yra IsaDora express star gloss (nr50) thumbup.gif
Atsakyti
Nagi blizgesių manijakės ir ne tik: prašau pasiūlykit arba patarkit kokį geriausią blizgesį esat atradę, persikinės spalvos, kad būtų blizgus, suteiktų lūpoms veidrodinio spindesio bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 05 28, 21:47)
As butent sita irgi pirkau, bet man nepatinka tas metu kvapas, negaliu pakesti schmoll.gif kai bandziau parduotuveje kazkaip kitaip man jis pasirode verysad.gif

as tai ji jauciu kai tik pasitepu, o veliau tas kvapas ir skonis isnyksta g.gif
Atsakyti
O ka is nelipniu patartumet? geriausia is tu vidutiniu kainu firmu, nes uz blizgesi 100lt moket man kol kas finansai neleidzia ax.gif
Atsakyti

Levres trio de Chanel Satin eclat is 2007 m. rudens kolekcijos smile.gifsmile.gif Chanel:
user posted image
Siandien gavau smile.gifsmile.gif visai nieko,labai panasus efektas kaip paveiksliuke smile.gif
Atsakyti
Grazi spalva, o kur pirkai? Ji tokia riski?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 31, 18:14)
Grazi spalva, o kur pirkai? Ji tokia riski?

Per Ebay testerinis variantas,man isejo apie 30$ o netesteris originalas butu apie 50-60$,ten 1 spalva bordo ir 1 sidabrine su perlamutru,ir 1 sidabrine su blizguciais.Ryskuma galima "reguliuot" Labai Chaneliskai lupytes atrodo.
Papildyta:
Dabar sita laukiu-HR spalva Boudoir Bronze thumbup.gif user posted image
Atsakyti
gal galit patarti kokį lupų blizgesiuką, kad išgauti tokią ar panašią lupų spalvytę:
user posted image
Atsakyti