Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai blizgesiukai

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 02, 23:17)
Buna kad isvis neatkeliauja...o uzsakimas panaikintas. unsure.gif

Tfu tfu tfu schmoll.gif tik tegul pabando man jie aggressive.gif
Atsakyti
Tei dar karta uzsakisi, ir net su nuolaida... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 06 02, 23:25)
Tei dar karta uzsakisi, ir net su nuolaida... tongue.gif

kciortu tas nuolaidas tokiu atveju, noriu blizgio kuo greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2008 06 02, 23:42)
kciortu tas nuolaidas tokiu atveju, noriu blizgio kuo greičiau  biggrin.gif

koks nekantrumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As seip senokai ji turiu bet tiesa sakant dar normaliai ir nedaziausi juo, seip tik pres vyra pasinaivyti... bigsmile.gif
Atsakyti
jei kas nors iš Kauno užsisakinėsit iš braškių, duokit man žinią (užsakytumėt ir man, nes aš pati neturiu galimybių verysad.gif )
Atsakyti
ieskau vasarai tokio blizgiuko gal kazko i auksa, na tokio kad prie idegusio veido tiktu tik ne riuzavo... gal ka galit patarti... 4u.gif ziurinejau guerlaino terracotta...
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 03, 10:22)
ieskau vasarai tokio blizgiuko gal kazko i auksa, na tokio kad prie idegusio veido tiktu tik ne riuzavo... gal ka galit patarti...  4u.gif ziurinejau guerlaino terracotta...

I auksa manau ira pas YSL. Isparduotuvei maciau pardavineja rinkinuka blizgis auksinis su tusu. Ir man atrodo Oliuke turejo parduoti...pasiteirauk.
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2008 06 02, 22:58)
Aš irgi prieš dvi savaites pirkau  drinks_cheers.gif Gal gausim jau šią savaitę bo numirsiu iš nekantrumo  biggrin.gif
Tik aišku gaila, kad be nuolaidų buvo  doh.gif

man siandien lygiai gaunas 2 savaites kai parase is braskiu kad issiustas jau blizgis smile.gif lb laukiu , pirma karta toki pirkau ax.gif labai cia visos ji isgyre thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 03, 10:22)
ieskau vasarai tokio blizgiuko gal kazko i auksa, na tokio kad prie idegusio veido tiktu tik ne riuzavo... gal ka galit patarti...  4u.gif ziurinejau guerlaino terracotta...

pazek braskese yra guerlain auksinis blizgis
user posted image
Atsakyti
Gal kuri bandet naujus chanel blizgesiukus is aqualumiere serijos, as turiu spalvyte nr. 69 ax.gif jau tekstura , visai nepanasu i ankstesnius chanel blizgesiukus, man labai patinka, zadu dar kokia kita spalvyte isigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 06 03, 17:03)
pazek braskese yra guerlain auksinis blizgis
user posted image

bet jis turbut skaidrus o as tokios sodresnes spalvikes ieskau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 03, 21:49)
Gal kuri bandet naujus chanel blizgesiukus is aqualumiere serijos, as turiu spalvyte nr. 69 ax.gif jau tekstura , visai nepanasu i ankstesnius chanel blizgesiukus, man labai patinka, zadu dar kokia kita spalvyte isigyti 4u.gif

kiek spalvyciu isejo? labai intriguoja mane sie blizgiai bigsmile.gif kokia taviskio spalvyte... as kazko i auksa ieskau smile.gif Lt pirkai? kiek kainuoja?
Atsakyti