Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

Cia viena mamyte rase kad per ebay galima uzsisakyti, bet as niekur nemaciau, jei nesunku imeskit ta nuorod su siuo siurbliu.
man jis labai patiko, tik noretusi kainos mazesnes.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 09 03, 19:50)
tiesa, tie berniukai, apart savo pridarytos netvarkos, taip nieko ir neišvalė. net maišelių, į kuriuos suvertė dulkes, neišsinešė  blink.gif

Oj kaip as tave suprantu.

Zodziu- jei norite pasijusti apsileidusiomis, nepriziurinciomis vaiku, gyvenanciomis siukslyne- pasikvieskite lux vadybininkus. Jie ne tik privers pasijusti Jums nevykelemis, ne tik nieko neisvalys, bet dar sugais Jusu brangu laika ir privers duoti geriausiu draugu tel nr, kad ir jiems pasaldintu gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyte: 15 rugsėjo 2009 - 11:39
QUOTE(Dovyte @ 2009 09 15, 12:22)
Oj kaip as tave suprantu.
Zodziu- jei norite pasijusti apsileidusiomis, nepriziurinciomis vaiku, gyvenanciomis siukslyne- pasikvieskite lux vadybininkus. Jie ne tik privers pasijusti Jums nevykelemis, ne tik nieko neisvalys, bet dar sugais Jusu brangu laika ir privers duoti geriausiu draugu tel nr, kad ir jiems pasaldintu gyvenima.

tikrai, reketavo duoti draugų ar giminių "kurie gyvena pasiturinčiai" tel. nr. doh.gif atviru tekstu, be jokių skrupulų
Atsakyti
Oi, buvo ir pas mane Lux prezentacija. O viskas prasidėjo taip.
Paskambino man dėl nemokamo vieno VISO kilimo arba vieno viso čiužinio valymo. Apie prezentaciją nieko neužsiminė, aš pati susipratau. Pasakė, kad mano kontaktus davė mano pažįstama. Pasisiūlė atvažiuoti tą pačią dieną 15 val (skambino apie 12 val.) - darbo dienos metu. Chmm... As taigi dirbu. Susitareme, jos pasiūlymu, kad atvažiuos penktadienį 18 val.
Atvyko. Vos atvykusiai vadybininkei (neatsimenu vardo - lyg ir Daiva) suskambo telefonas, kažkas iš pažįstamų siūlė susitikti, ji atidėjo susitikimą porai valandų dėl prezentacijos. Tada prasidėjo "tardymas" - kiek uždirbu, kiek gyvename dirbančių žmonių namuose ir t.t. Aš tyčia neįvardijau. Ji paklausė, ar minimumas. Tyčia pasakiau, kad ne stipriai daugiau negu minimumas. Dar paklausinėjo apie vaiką ir pan. - ir viską tiesiogiai "rišo" su siurbliu. Šnekėjo nelabai rišliai, per dažnai vartojo tas pačias frazes. Žodžiu, vadybininkės meno visiškai neišmano. Aš pati ne vadybininkė, bet man patinka praktinės psichologijos knygos, kuriose rašoma apie kūno kalbą, apie bendravimą ir t.t., kuriose pasitaiko ir žinių specialiai pardavimų vadybininkams. Ji akivaizdžiai nei vieno iš subtilių įkalbinėjimo būdų negirdėjusi, o tiesmukų - taip pat. Visą "iškvostą" informaciją rašėsi kaip mokytoja per egzaminą smile.gifsmile.gifsmile.gif
Galiausiai paprašė, kad atneščiau savo siurblį. Jį iš visų pusių bandė atidaryti, šiaip ne taip išėmė filtrus, kurių rado du. Abu buvo labai apsinešę, kadangi neseniai buvo juo siurbta remonto metu. Pasakė labai naudingą dalyką - kad tuos filtrus galima ir reikėtų išplauti (aš nežinojau, nei kaip išsiima, nei kad galima plauti). Po to vieną filtrą įdėjo neteisinga puse ir įjungė, kad pasiurbtume mano kilimą. Spėkit. Kambaryje kilo debesis dulkių. Na, gerai. Apsukome. Pradėjo siubti, apsidairė, kad kambaryje didelis kilimas, paklausė, prieš kiek laiko kilimas plautas, išgirdusi, kad prieš 4-5 metus, savo nuožiūra pakilusi nuėjo į holą, kur kilimas šiek tiek ilgesnio plauko (na, maždaug 0,7 cm ilgio). Išsiurbė apie trečdalį ir ant išsiurbtos vietos pradėjo dėlioti dulkių "blynelius" iš Lux siurblio filtro.
Kadangi buvau šiame forume skaičiusi, jog tas dulkes kai kurie vadybininkai palieka, paklausiau jos, ar ji išsiubs vėliau tą "rikiuotę". Pradėjo mane pulti, kad ji čia ne tvarkyti, o prezentuoti atėjo. Aš jai pasakiau, kad skambinusi vadybininkė pasakė, kad man bus išsiurbtas visas vienas kilimas arba visas vienas čiužinys. Ji piktu tonu ėmė aiškinti, kad jei aš pykstu, tai ji gali toliau neberodyti, ką gali siurblys. Aš pasakiau, tiek to, tegu parodo pilnai. Toliau tesė tiradą, kad jai nesmagu, jei žmogus pyksta, ar jam nepatinka, ir kad gali nutraukti prezentaciją. Pasakiau jai, kad jau aiškiai įvardijau, kad parodytų pilnai. Tai ji pasakė, kad taip nieko nebus ir t.t. ir kad ji neberodys siurblio galimybių.
O tada buvo topas. Prezentuotoja įjungė mano siurblį, prasiurbė savo paliktą "rikiuotę", tada krupščiai mano siurbliu išsisiurbė savo siurblį, tvarkingai susipakavo, paspaudė man ranką ir išvažiavo. Palikusi kambarį, kuriame buvo pilna dulkių iš po atvirkštinio filtro įdėjimo (ji dar norėjo, akd vidury kambario į maišelį išpurtyčiau mano siurblio turinį, bet aš tai padariau laiptinėje), ir vietomis nusiurbtą holą, ir man dar toks jausmas, kad patąsė laiptinėje pastatyta maišelį su išpurtytomis dulkėmis, kadangi laiptinė kaip po karo.
Dar paklausėme siublio kainos. Pasakė, kad 7600Lt. Pasiteiravome nuolaidos. Piktai atsakė, kad galutinę nuolaidą pasakys tik tada, kai pasirašysime sutartį. Normaliai... Tai aš net kainos perkamo daikto negaliu sužinoti, kol jo nenusipirkau smile.gifsmile.gif
Bet kuriuo atveju, pasibaisėjau viskuo - melu per telefoną, prezentacijos nekokybiškumu (esu mačiusi Kirby, kuris sužavėjo, bet buvo pernelyg brangus - mačiau prieš kokius 7 metus - ir iš kurio po poros savaičių gavome dovanų, kadangi rekomendavome žmones, kurie nusipirko siurblį; ir buvau mačiusi Rainbow, kuris pasirodė taip pat geras, bet per brangus siurblys; abiejų prezentacijos buvo labai aukšto lygmens), vadybininkės tonu ir elgesiu...
Va, vienintelis geras dalykas iš po prezentacijos yra tai, kad aš išsiploviau siurblio filtrus, išskalbiau medžiaginį maišelį dulkėms kaupti ir dabar jis siurbia taip, kad net kilimą atkelia nuo žemės (paprastas Philips, bet galingas). Vakar išsiurbiau namus - kaip su nauju. Išsiurbiau ir čiužinį, ir po to visą butą. Smalsumo dėlei atsidariau pažiūrėti rezultatus. Abu filtrai buvo labai nedaug užsinešę, nors siurbiant dulkių kvapo visai nebuvo (ant oro išpūtimo filtro užlašinau eterino aliejaus, tai namai netgi kvepėjo), o maišelyje - daug dulkių ir šiukšlių, tačiau pats jis nedulkėjo. Nusprendžiau, kad nebloga mano turimo siurblio maišelio kokybė, didelis galingumas ir šiaip - viskas labai gerai smile.gif Tereikia kartkartėmis išpauti, ar susidėvėjus nupirkti naujus (pigius) filtrus ir tiek smile.gif
Beje, kas liečia operacinėms skirtus filtrus - jei vaikai augs super sterilioje namų aplinkoje, kur formuojasi imunitetas, tai vos išėje pro laiptinės duris, pasigaus jiems itin pavojingų virusų. Juk net į gimdymo namus rekomenduojama atsivežti savo rankštuostį, kuriuo užklojamas vos gimęs kūdikis, kad greičiau apsiprastų su namų mikrobais.
Pateisinčiau tokio siurblio pirkimą tik šeimoms, kuriose yra BŪTENT DULKĖMS alergiškų žmonių. Kitiems - jis gali net pakenkti.
Na, ir teisybės dėlei turiu pasakyti, kad mano namai toli gražu nebuvo švarūs, kai prezentuotoja atvažiavo, nes aš po darbo per nepilną valandą tespėjau surinkti dukrytės visur išmėtytus žaislus, darbužius ir t.t., o jau buto išsiurbti ar išplauti nenebuvo kada smile.gif Gal dar ir tai atmušė jos norą siūlyti siurblį namams, kuriuose neatrodė, kad labai vaikomasi švaros smile.gif
Atsakyti
O as vel pasiskusiu - pakeite buvom jau musu Luxo dulkiu maiseli, tai pradejo geriau traukt, o dabar, nors maiselis dar neprisipildes, bet kakodel labai prastai traukia doh.gif , net atidarius matosi, kad is vamzdzy viskas stovi. Ar kazkaip patiems galima sita situacija pataisyt, ar kreiptis i pardaveja?
Atsakyti
QUOTE(Monja @ 2009 09 17, 15:20)

blink.gif maniau, kad man su vadybininkais nepasisekė, bet, pasirodo, būna ir blogiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 09 17, 17:09)
blink.gif  maniau, kad man su vadybininkais nepasisekė, bet, pasirodo, būna ir blogiau  doh.gif

Pas mane kai iskrate tas dulkiu kruvas pradejo dirbtinai koseti, galvojau gala gaus doh.gif lotuliukas.gif Ir tada tokiu rimtu veidu pradejo sneketi, atseit kokia as nusikaltele tokiame siusklyne vaikus auginu.
Mane tie siurbliai isties domina ir galbut po keliu metu toki isigysiu, bet ziuriu siai imonei reikia pirkti cia ir dabar, kitaip privers pasijusti labai slyksciai.
Anksciau pas mus buvo Kirby konsultantas, tai kaip dabar palyginu, tai superinis konsultantas ir auksto lygio konsultacija. Tada tikrai isvale visa sofa, viska gerai parode, o Lux tik issityciojo, nieko deramai neparode ir neisvale. Tiems konsultantams reiktu kokius elementarius bendravimo kursus palankyti g.gif
NEPIKCIAU VIEN DEL TOKIOS KONSULTACIJOS, neziurint koks geras siurblys bebutu.

Man dar knieti Lux vadovui issakyti savo nuomone g.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi apturėjau Lux prezentaciją. Viskas ten gal ir neblogai. labai gaila, kad neturėjo to aparato, kur galima langus plauti ir kt. valymo darbai daromi. bet jau kitą kartą nesinori kviestis į namus. Ir vadybininkas (berniukas jaunas, kažkoks įdomus vardas) nebruko savo produkto.
jei kas turite nuorodas kaip įsigyti šį produktą pigiau, pasidalinkite info.
ir kas nors gal bandėte tą valymo įrenginį, kur langus plauna?
Atsakyti
Apie tiesioginį pardavimą:
http://krizeine.lt/k...rciai-auga.html

O LUX pasirodo rimta kompanija, atsižvelgiant į apyvartas:
http://eu_directsell..._board_changes/

O čia dar įdomesnis straipsnis:
http://eu_directsell...lives_on_at_lux

Apie produktą galiu pasakyti, tiek pat, kiek ir apie bet kurį kitą: ar tai bus Uspaskicho agurkai, ar Bentley, visada bus dvi stovyklos- patenkintų ir nepatenkintų. Kiekvienas žmogus turėtų vertinti savo protu.
Atsakyti
QUOTE(justina793 @ 2009 09 22, 20:55)
Apie produktą galiu pasakyti, tiek pat, kiek ir apie bet kurį kitą: ar tai bus Uspaskicho agurkai, ar Bentley, visada bus dvi stovyklos- patenkintų ir nepatenkintų. Kiekvienas žmogus turėtų vertinti savo protu.

produktai produktais ir lieka. tačiau paskutinieji postai apie tai, kad šios kompanijos atstovai Lietuvoje labai ne kokią politiką vykdo. jei tai būtų pavieniai asmenys, būtų galima manyti - žmogiškasis faktorius. bet nepatenkintų ir pasipiktinusių įmonės darbuotojais - agentais gerokai per daug.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 09 22, 21:00)
produktai produktais ir lieka. tačiau paskutinieji postai apie tai, kad šios kompanijos atstovai Lietuvoje labai ne kokią politiką vykdo. jei tai būtų pavieniai asmenys, būtų galima manyti - žmogiškasis faktorius. bet nepatenkintų ir pasipiktinusių įmonės darbuotojais - agentais gerokai per daug.

Jūs esate teisi. Tačiau gal firmos savininkai ne blogai apmoko, o tiesiog nežino, ar gerai elgiasi jų darbuotojai, nes niekas to nepraneša? Gal Jūs viską žinote apie savo vaikus, ką jie daro mokykloje? O jie visada elgiasi pagal protokolą ir tik taip, kaip mokėte? Čia manau tas pats.
Atsakyti
QUOTE(justina793 @ 2009 09 23, 08:39)
Gal Jūs viską žinote apie savo vaikus, ką jie daro mokykloje? O jie visada elgiasi pagal protokolą ir tik taip, kaip mokėte? Čia manau tas pats.

Na ir palyginimas doh.gif Seima tai ne darboviete schmoll.gif Darbuotojus blogiausiu atveju galima atleisti- o vaikus?

Suprantu, kad gynate savo darbdavi, taciau akivaizdziai matosi, kad agentai taip elgiasi ne savo noru o yra apmokyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyte: 23 rugsėjo 2009 - 08:55