Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 11 07, 17:06)
Kodė ta pigiausia -bazinė kaina taip svyruoja?  blink.gif Kaip tik šiandien turėjom LUX prezentaciją, tai sakė 4750 lt?

nznau kdl jums ta minimali buvo pasakyta 4750lt, kito skyriaus konsultantas, kitokie gal ikainiiai smile.gif daug cai faktoriu galejo suveikt, zodziu as kaip dirbantis siame reikale galiu pasakyti, kad uz 4290lt bazine komplektacija isigyti galima wink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,pas mus preita savaite buvo kirby siurblio prezentacija.tai siurblys tikrai padare ispudi.ir jau kaip ir zadejom moketu tuos 8000lt.bet pagalvojom,kad per brangu.atidejom velesniam laikui,kai pinigeliu bus daugiau.bet iejus i europos saitus,kur pardavineja kirby,tai buvau sokiruota bigsmile.gif uz 3000 lt,nusiperki pilna komplektacija,reiks paziureti kiek kainuoja lux'as.tad mamytes neskubekit,galima isigyti ir is kitu saliu,pvz U.K. smile.gif
Atsakyti
Na tai ka, iterpsiu ir as savo trigrasi lotuliukas.gif
Buvo pas mane toks nutikimas butent su LUX PRO. Prasidejo jis pries savaite. Zodziu kai dariau pavedimus, tuo tarpu ir uz siurbli lizingui, netycia padariau pavedima ne i lizingo saskaita o i LUX Pro. Pastebejau sita dalyka tik po 2 savaiciu ir tai per fuksa. 2 savaites LUX Pro imones buhalterija ir administracija nieko nepranese, kad nepagristai gavo is manes pajamu. Sunkoka internete rasti ju ofiso galiojanti tel. nr. Tik pasiskambinus pristatyma man rodziusiam darbuotojui, pagaliau turejau ju ofiso numeri. Pasiskambinau, man mergina maloniai tare, kad perziurejusi banko irasa rado mano pervesta per klaida suma ir pazadejo 3 darbo dienu laikotarpyje grazinti pinigus. Paklausiau ar nereikia rasyti prasymo del grazintinos sumos. Sake - nereikia. Ok. Palaukiau iki 3 dienas ir ketvirta diena nepamaciusi pinigu saskaitoj, nutariau priminti jai pazadus. Ogi miela mergina nebekele ragelio ir galiausiai visai isjungge "OFISO" telefona. Tuomet ta pacia diena po kazkiek laiko nutariau paskambinti is vyro telefono. Opa...Pakele. Isgirdusi mano (pazistama ir pikta) balsa - pasimete. kai pradejau jai priminti, ka ji man sake pries 4 dienas, sako viskas tvarkoj jusu pinigai pervesti - turetumet gauti. Spekit, o gi taip ir negavau.Siandien skambinu - isjungtas telefonas. Tuomet kazkaip radau dar viena ofiso numeri ir paskambinau. Jau labai pakeltu tonu - isaiskinau visa situacija ir pasakiau, kad atvaziuosiu i ifisa ir snekesiu su vadovybe bei parasysiu prasyma su ju reggistracijos data ir parasais. Tuomet kita mergina(darbuotoja) pasake kad perskambins uz 1 valandos.
Perskambino - ir ka jus sau galvojate, pasake toki marazma (tipo pinigai grizo atggal pas juos i saskaita, pavedimas buvo atmestas) As, kaip buhaltere, puikiai zinau, del ko grazinami pavedimai. Del neteisingai suvestos saskaitos (arba, kaip as itariu - jie tiesiog jo nepadare g.gif ) Tai pasiule kompromisa - atvaziuoti paciai ir pasiimti grynais. Vyras nuvaziavo ir pasiieme. doh.gif Tokia mano situacija doh.gif
Spreskit Jus apie sios imones "GARSU PAVADINIMA"

P.S - o siurbliu esu kol kas patenkinta. Tik Jus pristatinedami si siurbli - prezentacijos metu neaiskinkit zmonems, kad maiselio pakanka 1 kartui 3 menesiam o kietiems kartams pusei metu. Nezinau kaip Jus - zmones, bet mes turedami maza leliuka siurbiam 2 kart per diena ir mums uztenka vos 1 men. 1 maiso.

SIURBLYS GERAS - BET DULKIU NESUMAZEJO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2009 11 09, 20:51)

SIURBLYS GERAS - BET DULKIU NESUMAZEJO  lotuliukas.gif

Na tai taip greit visko neisvalys is pirmo karto, o del maisenlio, tai tikiu kad jis prisipilde per men, as pats keliu pazystamu butus pravaliau nereikejo menesio, kad butu pilnas. Reguliariai valantis tai ppo kurio laiko taip greit neprisipildys smile.gif pirmieji pora greitai prisipildo poto viskas norm buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marciusxx @ 2009 11 09, 22:20)
Na tai taip greit visko neisvalys is pirmo karto, o del maisenlio, tai tikiu kad jis prisipilde per men, as pats keliu pazystamu butus pravaliau nereikejo menesio, kad butu pilnas. Reguliariai valantis tai ppo kurio laiko taip greit neprisipildys smile.gif pirmieji pora greitai prisipildo poto viskas norm buna smile.gif

Tai kad mes tik 2 didelius kilimus siurbiam...Tai kokius kilimus reikia siurbti, kad to vieno maiselio pakaktu pusei metu? Juk tai melas... schmoll.gif
Atsakyti
Buvo šiandien ir pas mus Lux prezentacija, siurblys aišku geras, kaina nesužavėjo, ypač kai prieš konsultantui atvykstant pasidomėjom internete kainomis, užlaužė 5900 Lt doh.gif Siurblys neblogas, bet vien už siurblį tiek mokėt schmoll.gif Vokietijoj toks kainuoja nuo 450 eurų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2009 11 10, 11:23)
Tai kad mes tik 2 didelius kilimus siurbiam...Tai kokius kilimus reikia siurbti, kad to vieno maiselio pakaktu pusei metu? Juk tai melas... schmoll.gif

o kas is to gero, kas tol dulkes , kad ir hermetiskam maisyle gules 1 metus, fui, turejau kirby, pardaviau-nusipirkau su vandeniu, ir kas dien siurbiu ir valio, vis tiek reik kasdien siurbti koks tas sriublys bebutu, ir be to kai yra suo, atejo is lauko ir jau visko pilna
Atsakyti
Buvo ir pas mus lux siurblio pristatymas. Gal ir geras daiktas, bet va kaina manes neitikino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 24 lapkričio 2009 - 14:47
QUOTE(Laumė* @ 2009 09 03, 20:50)

per prezentaciją kas kelios minutės - "parodysiu jums kai kąąąąą neįtikėtino, tik turit man kai ką prižadėt". kas kart atsakydavau "net nesiruošiu"  cool.gif
kai pasakė, kad kitais metais plaunami siurbliai bus uždrausti, buvo linksma  lotuliukas.gif

oi prisijuokiau, na ryt ateis pas mus, tipo gi laimejau, neleisiu as jiems jokiu prezenaciju ir juolab dulkiu ispylimo atgal, jei nesutiks liepsiu iseiti, jei jau "laimejau " tegu isvalo ir eina lauk cool.gif parasyiu ryt kaip sekesi
Atsakyti
Turejom mes su vandeniu Karcheri - kai nusipirkom sita, ana atidaviau tevams. Uzsiknisom plauti po kiekvieno siurbimo schmoll.gif
Atsakyti
Ką gi, ir pas mus apsilankė Lux.

Jau maniau, kad esu atspari visokiems konsultantams. Nesidrovėdama Eastconus ir Bauerius siųsdavau tolėliau, be jokio mandagumo.

Na, šįkart paskambino ir maloni moteriškė pasakė, kad išvalys kilimą ar sofą. Kadangi kaip tik savaitę buvau buto nesiurbus, vaikai sofą aptrupinę žiauriai - sutikau, sakau, bent vienas baldas švytės. O kadangi prieš kokius 10 metų Kirby prezentaciją ištvėrusi esu, ko tikėtis - maždaug žinojau.

Kad siurblio nepirksiu - irgi iš anksto žinojau. Nesu paranojiška švaruolė, man net ir su mažais vaikais užtenka 2 siurbimų per savaitę paprastu siurbliu, api esiurbimą kelis kartus kasdien nekalbu. Būtų faina, bet per daug tingiu, kad ir koks siurblys bebūtų ax.gif

Tai štai, įspūdžiai tokie: konsultantas pasirodė ir malonus, ir ne toks įkyrus kaip kadaise Kirby, kuris kone man į burną kišo tas susiurbtas dulkes ir vis klausinėjo, ar aš galiu pakęsti, kad mano namuose šitaip doh.gif

Bet galų gale įspūdis liko slogus. Pirma nepatikusi gaidelė - kaip ėmė pasakoti apie neprotingus žmones, pas kuriuos darė pristatymą. Išskaičiavo, už kokią sumą jie nusipirkę vieną ar kitą daiktą, mol, aparatūra brangiausia, dar kažkas ten - už 40 tūkstančių, o tamsuoliai siurbliui pinigų gaili. Tingėjau veltis į ginčus, bet... jei jis bando mano, kad siurblys turėtų būti prioritetas, jei jis mano, kad kažkam aparatūra negali būti svarbiau už siurblį, ir galiausiai jei jis mano, kad net ir patenkintas turimu siurbliu pasiturintis žmogus yra kvailas nepirkdamas Lux - tai, įtariu, mūsų mąstymo laukai prasilenkia ir aš visai nenusiteikusi klausytis jo tolimesnių postringavimų.

Ir vis dėlto likau mandagi. Mandagiai pasakiau, kad nepirksiu, neturiu tokių galimybių. Ką gi, pradėjo primygtinai klausinėti, kiek uždirbu, ir net man nepasakius jokių konkrečių sumų sudarinėti mūsų šeimos biudžetą, suprask, tiek ir tiek lizingui skirti juk galėčiau doh.gif

Ir čia dar ne pabaiga. Po galutini mano atsisakymo leido pasijusti tooookia kalta, na toookia negera, kad neperku - jis čia burną aušina, jam labai apmaudu, kai žmonės atsisako, šį mėnesį jo pardavimai tragiški ir panašiai... Nutylėjau (stebiuosi savo kantrybe šiandien lotuliukas.gif ).

Tada paprašė bent jau keleto pažįstamų telefonus surašyti. Kai parašiau vos 2 (gi jaučiausi kalta, kad siurblio neperku lotuliukas.gif ), draugiškai perspėjau, kad šie žmonės nepirks - užtikrino, nesvarbu, svarbiausia - parašykit. Va tada tai akmuo nuo širdies nusirito: vadinasi, ne tokį jau baisingą stresą žmogui padariau, jei ir vėl belsis pas tuos, kurie, iš anksto patikinau, nepirks lotuliukas.gif

Ir vis dėlto paskutinis akcentas "užmušė". Pamatęs, kad vos 2 parašiau, dar mėgino ant sąžinės važiuot: o jeigu jūsų artimas žmogus tame versle suktųsi? Ar irgi tik 2 pažįstamus rekomenduotumėt? doh.gif Tik mano šiandieninė Sfinkso ramybė leido nutylėti, jog jis nėra mano artimas žmogus, galbūt kaip tik todėl aš ir priėmiau vienokį, o ne kitokį sprendimą, ir jei dėl savo artimo žmogaus padaryčiau kažką daugiau - tai dar tikrai nereiškia, kad tą patį turėčiau daryti ir dėl jo lotuliukas.gif

Tai va, išsiskyrėm gražiuoju. O pas mane išsiurbta sofa, pusė čiužinio ir vienas nedidelis kilimukas smile.gif

Ak, tiesa, dėl erkių vaizdelio. Nesuprantu, ko jų taip baidytis? Jei žmonės su tuo pačiu mikroskopu pasižiūrėtų, kokios bakterijos ant jų rankų knibžda ir kokį nešvarų obuolį kartais savo sode nuo medžio nusiskynę valgo - irgi būtų nemalonu. Bet juk gyvename ne steriliame pasaulyje, ir... jei plika akim nematom, o gyventi mums tos erkutės nemaišo - anokia čia bėda. Jei tik žmogus nealergiškas...
Atsakyti
Atvaziuos ir pas mus siandien Lux prezentacija daryt smile.gif. Tipo laimejau tongue.gif . Visiskai neketinu pirkti to ju siurblio, bet kadangi siulo, negi atsisakysiu, kad man sofa isvalytu dykai thumbup.gif . Tik nesu tikra, kad uzteks kantrybes likti SUPER mandagiai, jei , kaip kazkas rase, prades seimos biudzeta skaiciuot ir mano galimybes isigyti siurbli doh.gif . Juk ne vien nuo galimybiu priklauso pirksi daikta ar ne. Juk jei zmogus turi pinigu, nereiskia jog puola pirkti viska is eiles, vien tik todel, kad gali sau tai leisti. Na, po prezentacijos parasysiu, kaip sekesi smile.gif
Atsakyti