Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

Gylyte, tai kaip pristatymas praėjo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2009 11 26, 15:21)
Gylyte, tai kaip pristatymas praėjo?  bigsmile.gif

Na, galiu pasakyti, kad didelio įspūdžio man tas siurblys nepaliko smile.gif . Net jei tureciau 4500 lt , tikrai jo nepirkciau schmoll.gif . O su visais antgaliais jo kaina siekia 7000 Lt.
O dabar šiek tiek apie pačią prezentaciją:
Visų pirma vyrukas atvažiavo pavėlavęs, na tiek to, gal kamsčiai smile.gif . Įžengęs per duris iškart puolė dairytis kaip mes čia gyvenam, aplakstė kambarius, net į toletą nubėgo, ( o aš išsižiojus stoviu ir žiūriu, ka čia dabar daro doh.gif )apžiūrėjo nuotraukas (ant sienų kabo), tada klausia - kur vyras? Aš jam sakau - darbe. Tada jis sako - man reikia direktoriui pasiskambint, pranest, kad atvykau. Skambina ir informuoja direktorių, kad atvyko, praneša, kad vyras darbe. Na prie ko čia tas mano vyras, nesuprantu... g.gif . Man iškart mintis kilo, matyt vagis... iš pradžių apsidairė, o dabar jau kažką informuoja, kad moteriškaitė su mažu vaiku namie viena g.gif . Na, bet toliau lyg ir nieko blogo nevyksta, aš nusiraminu, o jis pradeda reklamuoti savo produktą. Vaikas verkia, aš laikau jį ant rankų, o ponas, kuris atvažiavo išsiurbti man sofos (tipo laimėjau) vis bruka man i rankas tą nelemtą siurblį ir primygtinai siūlo pamėginti. Čia aš nesusilaikiau, nejaugi, sakau, jūs nematot, kad vaikelį rankose laikau doh.gif .
Žodžiu, pavalė jis man tą sofkutę, čiužinio kampuką pavalė (mat gi parodyt, kad čiužiniui kitas antgalis už atskirą kainą). Aš dar tiesa, prezentacijos eigoje, jo paklausiau ar daug siurblių parduda. Jis atsakė, kad labai gerai perkami ir per men. kokius 8 parduoda. Baigęs savo prezentaciją, paprašė kelių telefono numerių, kam galėtų pasiūlyt ši savo "stebuklą". Aš daviau 2 numerius, bet įspėjau, kad šie žmonės siurblio nepirks. Juk krizė. Tada vyrukas tokiu nusivylusiu balsu tarė - tai ką jūs man tik 2 numerius davėt, aš juk nieko neuždirbsiu, duokit dar. Aš atsakiau, kad jis minėjo, jog gerai siurblius perka, taigi per daug jo nenuskriaudžiau, užsidirbs ir be mano pagalbos.
Štai tokia istorija smile.gif

Atsakyti
Na paskaiciau cia as jusu nuotykius su prezentacijom, tai ir nezinau ar verkt, ar juoktis blink.gif . Pas mus irgi buvo ta prezentacija, tai mums, kaip suprantu visai pasiseke. Vyrukas buvo visai mandagus, viska normaliai, neikyriai paaiskino. Tiesa, bande klausti, kur dirbam, bet kadangi mes i viska stengiames ziureti su jumoru, tai paaiskinom, kad vaikus auginam. Tada dar perklause, o ka vyras veikia, tai ir jis pasake, kad prisideda prie vaiku auginimo smile.gif
Siaip tai as tai ju moteriskei buvau sakius, kad tikrai nepirksim, bet po prezentacijos pradejau abejot savo kategorisku "ne". Aisku, kaina zveriska, bet kai namie senas "samsungas", tai labai jau panorau to siurblio. Labiausiai del lengvumo, tylumo ir nesmirdejimo. Bet kai pagalvoju, sitas savybes gal galima rasti ir pigesniam siurbli, tik reik netingeti po pardes pavaikscioti. Ot kad kokia prezentacija surengtu pigesnes imones, tai tikrai ka issirinkciau. O dabar vien is aprasymo sunku kazka nuspresti.
Kas del erkuciu, tai as tikrai neesu paranojiska ir tiesa sakant biski erzina, kad naudodamiesi ju "foto" bando ipirsti preke. Tai kad musu prezentacininkas neuzsiciklintu ant ju, jam iskart pasakiau, kad mes su erkutem visai draugiskai gyvenam biggrin.gif
As tai irgi galvoju, gerai, kad zmones nemato, kas ju zasnyne darosi, o tai matyt imtu kokias chlorkes gerti biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, kaip ir minejau buvo ir pas mus smile.gif, as iskart mandagiai pasakiau, kad jokiu agitaciju. nes jau esu buvusi tokioje prezentacijoj ir ka, pasitaike labai malonus vyrukas, nieko neikalbinejo-uf-o issiurbe ir lova ir ciuzini, ir da as pati geriau pasiurbiau, net mintyse palinkejau, kad jam sektusi nes matosi kad labai geras zmogus smile.gif

o del erkuciu, tai jei ka, nors as jom ir alergiska, bet ju ir rubuose pilna, tai ka man daryt , dar ir juos siurbt g.gif ir gal rimtai chloro pagerti
Atsakyti
As irgi laimejau sofos valyma. Telefonu sutarem, kad isvalys ir iseis. Deja... viskas uztruko dvi su puse valandos, per kurias buvo plaunamos smegeneles na ir sofa smile.gif Gerai, kad gryzo vyras, tai per kelias minutes paaiskino sitaucija ir "berniokui" teko susirinkti daikciukusi ir nesdintis. Beje pasiule nuolaida 1000 lt ir pasiimti musu Miele. Naivuolis...
Atsakyti
sveiki visi, noreciau pasidalinti nuomone apie Lux siurbli. Isigijome ji pries metus, gan spontaniskai, nors mums reikejo padoraus siurblio, nes gyvename name. Vaikus buvo uzpuole kazkokia zaraza, po nakties atsikeldavo isberti, tai itarem, kad patalynej prisiveise kokiu erkuciu ar blusu, labai nemalonu. Pamanem, kad giluminis valymas turetu padeti. Is tiesu, isvalius ciuzini, antklode, pakeitus patalyne, berimas liovesi.
Mums siurbli pristate vaikinas vardu Vytautas. Parode visas galimybes, isvale kilima bei musu sena lovos ciuzini. Tie kalnai dulkiu ir lovos erkuciu atrode ispudingai. Kai vyrui padare vibracini nugaros masaza, tas ir "susileido", sake, kad pirks. Siek tiek nuderejo kaina, bet vistiek siurblys su tuo papildomu krepsiu mums kainavo 5000 Lt. Siaip viskas butu ir neblogai, nes siubliu mes patenkinti, bet nepatenkinti vadybininko pazadais. Zadejo atvezti dar viena papildoma maiseliu komplekta nemokamai, bet taip ir neatveze. Skambinom jam keleta kartu, vis zadejo, bet jau praejo visi metai....
Beje, norejau paklausti naudojanciu siurbli, kaip daznai tenka keisti maiselius?
Atsakyti
As taip pat naudojuosi siuo siurbliuku ir is esmes labai smagu su juo tvarkytis. maisiukus keiciu kas vid. du menesius, nors konsultantas zadejo, kad puikiai uztenka pusei metu.
Atsakyti
Mums irgi zadejo maisiuku papildomu ir ilgai teko skambineti, kol galu gale atveze smile.gif
O prisipildo tai tikrai gal per du men.

Atsakyti
Na jei kas planuoja, gundosi pirkti Lux'a, tai siulyciau labai gerai apgalvoti...
Pabersiu truputeli kritikos, nes nepateisino sitas siurblys mano lukesciu. Maiseliai man uzsipildydavau dazniau nei kas 2 menesiai. Po 4 menesiu pradejo filtrai uzsisikinet ir siurbiant pradejo jaustis dulkiu ir siaip kazkokia smarve. Po siurbimo reikdavo pravedint kambari.... Taigi, abejoju ar apskritai sauso valymo siurblys gali tikti alergiskiems zmonems. Man neatrodo normalu, kad beveik naujas siurblys taip daro... (nors ispakavo ji prie musu akiu pries pat prezentacija). Kaip teisingai pastebeta, nors baldinis antgalis ir ieina i bendra kmplektacija - demiu sitas siurblys nevalo. O ypac, jei atsitiko kokia nelaime su skysciais... O su mazu vaiku ir suniu namie ju tikrai atsitinka biggrin.gif Ir tas puikusis elektinis antgalis su kvarco lempa man pilnai kilimo neisvalydavo... Kilimas pradejo keist spalva. O ypac pasitvirtino ta mano nuojauta po panasios prezentacijos, pries kuria as ypatingai suravau ta savo kilima, nes nenorejau vel apsigauti. Ir aisku rado siukslyno ir mano suns plauku ir smelio... Taigi nutariau as su tuo aparatu atsisveikint. Ir tada man pradejo skambinet vadybininkai ir vos ne gasdint, kad as jo neparduosiu ir apskritai jei ir parduosiu, tai garantija nebegalios (apie esamus/buvusius vadybininkus, tai man pasirode keista, kas su tokiais aparatais dirba labai jauni, studentisko amziaus zmones, neturintis jokios bendravimo kulturos ir takto). Su nemazais nuostoliais, bet as ta beveik nauja aparata 5 menesio senumo pardaviau. Dabar turiu slapio valymo sistema jau beveik metai. Esu be galo patenkinta, nes oras visada svarus- nera jokiu filtru ir maiseliu. O ir siaip galima ora issivalyt. Atsitikus nelaimei iskart be vargo isivalo bet kokia deme. Antgaliai analogiski, o elektinis yra daug sunkesnis ir galingesnis nei luxo. O beto bet kada galiu visa issiplaut kilima, ar ka kita. Objektyvumo delei galiu pasakyt, kad mane is pradziu gasdino, nes toks siurblys yra triuksmingesnis ir prieziura atrode sudetingesne... Prie to triuksmo mano vaikas miega dar geriau lotuliukas.gif o prieziura ir nera nei kiek sudetingesne. Jei rinksites tokio tipo siurbli, nesusigundykit pigesniais variantais, nes lus dalys, kaip minejo buvusi luxo vadybininke, gali jaustis kvapas, nes neuzteks galios pilnai istraukti skysti. Manasis kainavo panasiai kaip luxas, siek tiek brangesnis, nes su slapiu valymu - Hyla. Sekmes renkantis aparata mirksiukas.gif Tikiuosi pravers kam mano patirtis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ville: 25 sausio 2010 - 14:07
nežinau, iš kur ši firma sugalvojo, kad turi teisę prašyti žmonių rekomendacijų be tų žmonių sutikimo, bet jei dar bent kartą paskambins dėl visokių anokių gerų savo dalykų, aš kreipsiuos į ADA. mano telefonas yra neskelbiamas ir net jei būtų jį įmanoma gauti per 118, tai nereiškia, kad juo galima skambinti reklaminiais tikslais.

jei čia skaito atstovas, susisiekite per AŽ ir geriau jau išbraukite mano tel iš savo duomenų bazės,nes naudojate jį neteisėtai, kaip ir daugelį kitų .
taip pat jei spėjot išdalint nr ir kitom įmonėm, jos taip part kuo skubiau turėtų jį išsitrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 25 vasario 2010 - 07:51
mm. mielos moterys as tikrai nepatariu jum pirkti situ dulkiu siurbliu lux.... nes tai visiska apgaule... as turiu... ir turiu daug bedu:( tai pat ir firma nerimta... na prezentacija pas mus irgi buvo- viskas grazu tik pora menesiu, susigundem nusipirkom... baisiausiai gailimes...na cia tik patarimas mielosios
Atsakyti
Turėjom ir mes prezentaciją. Buvom kaip tik atsikraustę į butą su baldais. Jokių kilimų, užuolaidų, tik lova ir sofa. Man taip pat paskambino maloni moteriškė ir pasakė, kad kažkoks Denisas iš Pilaitės (nepažįstam tokio nei aš, nei MB) rekomendavo mane ir štai ta proga laimėjau viso buto valymą! yess.gif Dar pasitikslinau, ar tikrai, tai patvirtino, kad tikrai lotuliukas.gif
Na ką, sutartu metu atvažiavo jų atstovas, toks jaunas vaikinukas, akivaizdžiai matosi, kad pradedantis. Apsiklausė, ką dirbam. Pasakėm, tai labai nustebo, pradėjo mūsų darbu domėtis, kas ir kaip biggrin.gif Žodžiu, nukrypom į lankas visiškai. biggrin.gif Paskui prasidėjo tolimesnė apklausa apie mūsų gyvenimą. Ar mes žinom, kad kenkia dulkės, erkutės ir pan., kas iš šeimos kuo sirgo, ar švara mums svarbu ir pan. Nu, *****, sakom mes jam, ką jūs čia klausinėjat, gi žinom, ko atvažiavot biggrin.gif Šiaip ne taip pradėjo jis apie siurblius pasakot. Ir vis klausia, ar sutinkam, kad tai nuostabu yra, ką jis daro. Mes sakom, kad nu gerai, bet įdomu, kokia kaina. O jis nesako, tipo laukit pristatymo pabaigos biggrin.gif O man taip žvengas ima iš visų tų skiedalų... lotuliukas.gif Gi aišku, kad pristatymas vyksta pagal tam tikrą schemą ir kai žmogus neturi patirties, išsimušęs iš tos schemos, baisiai pasimeta ir nežino, ką sakyt. Pradėjom mes visaip prikolinti. biggrin.gif Klausia jis, ar nešlykštu mums miegoti, kai nuo mūsų kūno nusilupęs sluoksnis voliojasi. Sakom, tai palaukit, mes čia tik prieš porą dienų atsikraustėm, dar mes čia nieko nepriteršėm, čia buvusių savininkų, ne mūsų lotuliukas.gif Ir žvengiam susėdę biggrin.gif Vargšas vaikis... doh.gif Nu ir pan.
Prigyrė jis tą siurblį baisiausiai. Nu taip, norim mes švariai gyvent, nu taip, sutinkam, kad dulkių nenorim. Bet tokia kaina paprasčiausiai ne mums! Tuo labiau, kad kilimų neturim ir neplanuojam turėt, tai tik dėl lovų siurbimo pirkti... Na, nežinau. schmoll.gif Tai reziumė buvo tokia, kad mums pasiūlė nusipirkt kilimų, nes jie labai gerai yra doh.gif lotuliukas.gif Nu *****... biggrin.gif

Aišku, išsiskyrėm mes su juo gražiuoju, palinkėjom sėkmės ir pan. Jis mums irgi. Buvo tikrai pora linksmų valandų. Prisijuokėm iki soties. Bet 5000lt už siurblį... C'mon. drinks_cheers.gif

P.S. viso buto valymas apsiribojo tik lovos kampu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OrchidSun: 23 kovo 2010 - 13:23