Na ir prisiskaičiau aš čia

Bet taip ir nesupratau argumentų tų,kurie sako kad ši namų valymo sistema teverta max tūkstančio litų ...

arba kad galima pilna tokių analogų rasti mūsų parduotuvėse už žyyymiai mažesnę kainą ...

Na tie,kurie perka tuos siurblius vokietijoje,ar uk po tūkstantį litų, kur jūsų nuorodos ir saitų pavadinimai?

Arba tie,kurie randa analogų parduotuvėse už mežesnę kainą, kur tų valymo sistemų pavadinimai?
O pasisakysiu aš dabar

Nu man žiauriai patiko ta valymo sistema ... nu man žiauriai reikia jos

ir sutinku kad brangu .. labai brangu ... bet kur rast tokį,ar panašų už pigesnę kainą? Gi visiems aišku - užpatentuotos technologijos visada būna brangios,nes patentas garantuoja kad tokia technologija nebus kopijuojama .. o reiškia nebus daug tokių pat prekių ... ir tai reiškia kad kaina gali būt tos prekės labaai didelė
O dabar apie tai, kas mane labiausiai sužavėjo - ne dulkių tuntai,ištraukti iš kiliminės dangos .... ne krūvos erkučių ištrauktų iš čiužinio ...

o tai,kad vienas aparatas - ir siurbia grindis, ir kilimus, ir valo dulkes iš sunkiai prieinamų vietų, ir valo dulkes ne tik nuo lentynų bet ir gėlių

nekalbant apie tai,kad dar ir erkutes traukia lauk iš čiužinių

ir tai kad yra manevringas,lengvas, paprastai valdomas ...
Nebepamenu kuri forumietė darė palyginimą šio Lux siurblio, ir Karcher SV 1902 ... taigi galiu pasakyt,kad šiuo Karcheriu aš naudojuosi jau beveik metus laiko, ir keisčiau jį į Luxą net nemirktelėjusi

Nu man nepalyginami dalykai ... visų pirmą sunkus be proto (man jį tasyt per du aukštus sunku), visų antra jo plovimas po siurbimo, ir paruošimas siurbimui užima tiek laiko,kad norisi siurbti kuo rečiau

Jo antgalis nepasiekia palovių, po sofa .. Garų valymą naudoju tik tarpams tarp plytelių valyti - plaunant grindis lieka ruožai.
O vat įsivaizduoju pasijungiu Lux siurbliuką

išsiurbiu ir kilimus ir grindis ir plyteles ... tada pakeitus antgalį nusiurbiu visus plintusus .. tada vėl pakeitus antgalį valau dulkes nuo visur - lentynų, šviestuvų, tv ir aparatūros, paveikslų ,gėlių ir visų sunkiai pasiekiamų užkampių (kas turi lubas su paslėptu apšvietimu, kur "lentynėlėse" paslepti šviestuvai,supras apie ką aš čia

) ... o galiausiai dedu poliruoklį ir blizginu visas langus-vitrinas, veidrodžius, granito stalviršį virtuvėje, stiklinius laiptų turėklus, o galiausiai ir odinius baldus

va kame aš matau "stebuklą" ... o ne traukimo galioje ar garantijoje 20metų
Tai gal kas pasidalins savo žiniomis, kur dar galėčiau ieškot panašios valymo sistemos????
Papildyta:
QUOTE(tpsvca @ 2010 11 18, 10:56)
Ir Kirby paprastas siurblys ir Liux paprastas siurblys,
o visa galybė funkcijų atsibosta po pirmo mėnesio naudojimo[COLOR=red]

Lieka tik dulkių siurbimas

Prieš 6 metus žmona išsiprašė Kirby, tai rašau iš patirties
O kaip tai atsibosta? Tipo iš viso namų tvarkymosi telieka tik siurbimas? o jau dulkių valyt nuo visų pasiekiamų ir nelabai kampų nebereikia? blizgint langų ir veidrodžių irgi? galų gale išsiiurbt tų pačių baldų ir čiužinių .....

Ar jūs norit pasakyt,kad turint visą valymo sistemą viename, po mėnesio vėl maloniau imti drėgną skudurą, traukti iš garažo aukštas kopėčias, lipti, ir bijant nusisukt galvą, valyti dulkes nuo sietyno?
Gal tik aš naivuolė čia manau,kad tokia namų valymo sistema kaip Lux, išgelbėtų mane nuo tūkstančio skudurų ir 9val ištisinio namo tvarkymo ...