Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

Sveiki visi. Vienos pazistamos pazistama jau senokai nusipirko dulkiu siurbli Liux. Neseniai buvom pas ja sveciuose ir as iskeliau ta klausyma, nes man ta tema aktuali. Pas mus namuose vilnoniniai naturalus kilimai. Susitvarkyt su jais problematiska. Tai va, ta pazistama labai isgire ta siurbli. Papasakojo teik apie paprasta angali tiek apie giluminio valymo, tiek ciuziniu angali. Na man asmeniskai ispude padare. ax.gif Kaip galima butu privilioti zmogu, kad viska parodytu, padarytu ta vadinama prezentacija.
Dar girdejau apie Kirby siurblius, tai tie dar sustresni. biggrin.gif su plaunamais angaliai ir dar visokiais sposais. Tai noreciau ir kirby pamatyti. Kiek zinau ju kaina skyriasi keliais tukstanciais. Tai vat noriu apsispresti, kuris geresnis.
Mes gyvename Vilniaus rajone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CitrinaCitrina: 18 lapkričio 2010 - 09:53
QUOTE(Sophi @ 2010 11 01, 10:59)
Prajuokino - paprastas tai tik dulkių siurblys, o jau LUX ir KIRBY - sistema biggrin.gif Ko tik neprigalvojama, kad susuktų žmogeliams smegenis cool.gif

Ir Kirby paprastas siurblys ir Liux paprastas siurblys, o visa galybė funkcijų atsibosta po pirmo mėnesio naudojimo smile.gif Lieka tik dulkių siurbimas smile.gif
Prieš 6 metus žmona išsiprašė Kirby, tai rašau iš patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tpsvca @ 2010 11 18, 09:56)
Ir Kirby paprastas siurblys ir Liux paprastas siurblys, o visa galybė funkcijų atsibosta po pirmo mėnesio naudojimo smile.gif Lieka tik dulkių siurbimas smile.gif

Tai taip supratau, kad Kirby naudojates jau 6 metus. Kokie atsiliepimai. Ar daznai naudojates plovimo angaliu?
Atsakyti
Laba diena visiems,

na ir prisiskaičiau.... Nebučiau tiek varginusi su skaitymais, jei ne vakar dienos prezentacija mano namuose smile.gif
Vadybinikas buvo labai malonus, vienu žodžiu kaip ir viskas OK. Prezentacijos gale pasakėme jog planuojame kita mėnesi imti paskola nemažą, todėl dėl siurblio reikia pamastyti po paskolos. Vaikinukas perdaug neikalbinėjo, todėl tikrai pamastysime, nes siurblys tiek, man tiek mano vyrui labai patiko.
1. Pirmiausia siurbliavo vaiko čiužini, čiužinys nėra naujas, bet ant jo aš visada papildomai uždedu pleda, kuri plaunu skalbimo mašinoje tokiu pat dažnumu kaip ir pačia patalyne, nesu didelė pedantė, bet nuo šio čiužinio paviršiau išsiurbė laaaabai mažai dulkių thumbup.gif .
2. Priėjome prie mūsų naujo miegamosios lovos čiužinio (pirkę buvome prieš pora savaičių), išsiurbliavome laaaabai mažai.
3. Sofa.... BAISU kiek daug visko buvo.
4. Kiliminė danga miegamajame SIAUBINGA BRRRR....
5. Kilimėlis prie durų ir po staliuku centriniame kamaryje PAKANKAMAI DAUG visko te buvo, nors buvo valomi smile.gif.
Na tikrai jis mums patiko,jei būtų nusileidęs bent jau iki 4000 Lt butumėme gal ir susigundę....uz 3500 buciau pasirasiusi sutarti smile.gif
BET čia prisiskaičiau tiek visko, kad susimakalvau visai, nebežianu ka ir bedaryti smile.gif

PRISTATYMAS VYKO KLAIPEDOJE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agulyte: 18 lapkričio 2010 - 16:43
QUOTE(CitrinaCitrina @ 2010 11 18, 12:11)
Tai taip supratau, kad Kirby naudojates jau 6 metus. Kokie atsiliepimai. Ar daznai naudojates plovimo angaliu?

Anksčiau dar naudodavom ir plovimą, ir čiužinių antgalį, o dabar tik elementariai grindis siurbiam, ir tai per šlangą, o ne per firminį antgalį smile.gif

Todėl visiems, kurie norit pirkti LUX, Kirby ar kokį tais Rambo siurblį patarimas tik vienas: Pirkit normalų siurblį aukštesnės klasės(už kokius 650-850 Lt) ir su geresniais filtrais ir viskas biggrin.gif Užims mažiau vietos, bus geriau išnaudojamas, be to sugedus po kokių į metų naudojimo nusipirksit dar vieną ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tpsvca: 19 lapkričio 2010 - 11:27
ir pas mus ka tik prezentacija buvo............. ax.gif
jatus - superinis daikciukas... nu bet kainyte........
Atsakyti
prieš gerus jau 1,5 metų turėjome ir mes šitokią prezentaciją mūsų bute Vilniuje, kiliminė danga, čiūžiniai, liepė pauostyti sudegintus čiužinių gyventojus, Brrrr,
bla bla bla, siurbė, rodė, mosikavo, ir bac, duok pasą - sudarom sutartį lizingui, davaj greitai greitai - tai lygiai taip pat greitai susirinko savo manatkes ir nukeliavo savo keliu. nemalonus vaikinas, brrr, kaip tie gyventojai mūsų čiūžinyje smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! smile.gif
Pas mus irgi buvo Luxo atstovai ateje...Galiu pasakyti tik viena - kaina ne atitinka jo lygio.toks siurblys max 1000lt.Parduotuvej pilna tokiu ir geresniu.O del garantijos- tai kaip kazkas rase ,po 20 metu ju ir kvapo nebebus.
Beje mano pazystama Taline buvo paskolinusi Luxo firmos senesni modeli.Ji juo mazai naudojosi,bet kai man dave,tai labai silpnai trauke,smirdejodulkem ir nebaigus tvarkyti "nugaiso" blink.gif lotuliukas.gif .Be to jis ir taisytas ir su garantija,bet uz detales vistiek moket reikejo doh.gif .
Kadangi turim namminiu gyvunu ir ne viena,be to linke i alergijas,ieskom gero dulkiu siurblio.Kolkas susizavejau HYLA,dar sako Rainbow panasus.Alergiskiems zmonems vandeniniai geriausi ir ora valo...
Atsakyti
Tai idekit kas nors nuoroda, kur nusipirkti siurbli su analogiskom LUX siurblio savybem bigsmile.gif Plaunami nedomina schmoll.gif Is uzsienio taip pat schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 23 sausio 2011 - 16:43
Na ir prisiskaičiau aš čia karsta.gif Bet taip ir nesupratau argumentų tų,kurie sako kad ši namų valymo sistema teverta max tūkstančio litų ... g.gif arba kad galima pilna tokių analogų rasti mūsų parduotuvėse už žyyymiai mažesnę kainą ... g.gif Na tie,kurie perka tuos siurblius vokietijoje,ar uk po tūkstantį litų, kur jūsų nuorodos ir saitų pavadinimai? g.gif Arba tie,kurie randa analogų parduotuvėse už mežesnę kainą, kur tų valymo sistemų pavadinimai? biggrin.gif
O pasisakysiu aš dabar smile.gif Nu man žiauriai patiko ta valymo sistema ... nu man žiauriai reikia jos biggrin.gif ir sutinku kad brangu .. labai brangu ... bet kur rast tokį,ar panašų už pigesnę kainą? Gi visiems aišku - užpatentuotos technologijos visada būna brangios,nes patentas garantuoja kad tokia technologija nebus kopijuojama .. o reiškia nebus daug tokių pat prekių ... ir tai reiškia kad kaina gali būt tos prekės labaai didelė unsure.gif
O dabar apie tai, kas mane labiausiai sužavėjo - ne dulkių tuntai,ištraukti iš kiliminės dangos .... ne krūvos erkučių ištrauktų iš čiužinio ... biggrin.gif o tai,kad vienas aparatas - ir siurbia grindis, ir kilimus, ir valo dulkes iš sunkiai prieinamų vietų, ir valo dulkes ne tik nuo lentynų bet ir gėlių smile.gif nekalbant apie tai,kad dar ir erkutes traukia lauk iš čiužinių biggrin.gif ir tai kad yra manevringas,lengvas, paprastai valdomas ...
Nebepamenu kuri forumietė darė palyginimą šio Lux siurblio, ir Karcher SV 1902 ... taigi galiu pasakyt,kad šiuo Karcheriu aš naudojuosi jau beveik metus laiko, ir keisčiau jį į Luxą net nemirktelėjusi biggrin.gif Nu man nepalyginami dalykai ... visų pirmą sunkus be proto (man jį tasyt per du aukštus sunku), visų antra jo plovimas po siurbimo, ir paruošimas siurbimui užima tiek laiko,kad norisi siurbti kuo rečiau biggrin.gif Jo antgalis nepasiekia palovių, po sofa .. Garų valymą naudoju tik tarpams tarp plytelių valyti - plaunant grindis lieka ruožai.
O vat įsivaizduoju pasijungiu Lux siurbliuką biggrin.gif išsiurbiu ir kilimus ir grindis ir plyteles ... tada pakeitus antgalį nusiurbiu visus plintusus .. tada vėl pakeitus antgalį valau dulkes nuo visur - lentynų, šviestuvų, tv ir aparatūros, paveikslų ,gėlių ir visų sunkiai pasiekiamų užkampių (kas turi lubas su paslėptu apšvietimu, kur "lentynėlėse" paslepti šviestuvai,supras apie ką aš čia doh.gif ) ... o galiausiai dedu poliruoklį ir blizginu visas langus-vitrinas, veidrodžius, granito stalviršį virtuvėje, stiklinius laiptų turėklus, o galiausiai ir odinius baldus bigsmile.gif va kame aš matau "stebuklą" ... o ne traukimo galioje ar garantijoje 20metų ax.gif
Tai gal kas pasidalins savo žiniomis, kur dar galėčiau ieškot panašios valymo sistemos???? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(tpsvca @ 2010 11 18, 10:56)
Ir Kirby paprastas siurblys ir Liux paprastas siurblys, o visa galybė funkcijų atsibosta po pirmo mėnesio naudojimo[COLOR=red] smile.gif Lieka tik dulkių siurbimas smile.gif

O kaip tai atsibosta? Tipo iš viso namų tvarkymosi telieka tik siurbimas? o jau dulkių valyt nuo visų pasiekiamų ir nelabai kampų nebereikia? blizgint langų ir veidrodžių irgi? galų gale išsiiurbt tų pačių baldų ir čiužinių ..... g.gif Ar jūs norit pasakyt,kad turint visą valymo sistemą viename, po mėnesio vėl maloniau imti drėgną skudurą, traukti iš garažo aukštas kopėčias, lipti, ir bijant nusisukt galvą, valyti dulkes nuo sietyno? g.gif
Gal tik aš naivuolė čia manau,kad tokia namų valymo sistema kaip Lux, išgelbėtų mane nuo tūkstančio skudurų ir 9val ištisinio namo tvarkymo ... g.gif
Atsakyti
mums taip pat padarė prezentaciją. ir kai pasakėm, kad norim pagalvoti ar pirktume šią prekę - baisiai užpyko... pradėjo aiškint, kad čia super prekė už super kainą - pirk ir vsio. bet išprašėm mes tą vadybininkę iš namų... jai išėjus vyras pažiūrėjo, kad tas siurblys Švedijoje, kur belekoks geras pragyvenimo lygis, kainuoja apie 3000 litų doh.gif o panaudotą ten 1000 gali gauti. su visais antgaliais ir valymo sistemom. sakysit - bet ten nusipirkus niekas čia neteiks garantijos? atsakysiu - bet mums sakė, kad jis amžinas ir negenda biggrin.gif
reziume - mes nepirkom to siurblio. rudenį emigruojam į Švediją - nusipirksim ten, nes visgi man jis patiko. bet būsim ramūs, kad ne už tokią LT siūlomą koooooosminę kainą pirkom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2011 02 22, 22:48)
Na ir prisiskaičiau aš čia  karsta.gif Bet taip ir nesupratau argumentų tų,kurie  sako kad ši namų valymo sistema teverta max tūkstančio litų  ...  g.gif  arba kad galima pilna tokių analogų rasti mūsų parduotuvėse už žyyymiai mažesnę kainą ...  g.gif  Na tie,kurie perka tuos siurblius vokietijoje,ar uk po tūkstantį litų, kur jūsų nuorodos ir saitų pavadinimai?  g.gif Arba tie,kurie randa analogų parduotuvėse už mežesnę kainą, kur tų valymo sistemų pavadinimai?  biggrin.gif

Tai vat as irgi laukiu laukiu tu nuorodu ir pavadinimu, o kaip tylu, taip tylu lotuliukas.gif
Atsakyti