QUOTE(Cviakas @ 2011 03 06, 17:46)

Tai gal kas žino ir naudojasi lux analogu? gal galite parašyti pavadinimus?
QUOTE(Lijundra @ 2011 04 19, 16:53)
Tai gal kas žino ir naudojasi lux analogu? gal galite parašyti pavadinimus?
nesitikekit kad kas pasakys, nes niekas nesinaudoja analogu

Sveiki, noreciau ir as pasisakyt
ACIU VYRUI, kad mane atvede i prota ir kad as nepirkau sito siurblio
Matyt, labai gerai psichologiskai paveikia per ta prezentacija, nes jau buvau nejuokais susidomejusi.. Mano neigiami pastebejimai:
1. Visu pirma - kaina. Uz siurbli TOKIA kaina nesamone moketi. Nebent tiems, kurie ju neskaiciuoja ir gali isigyti tai, ka nori.
2. Pradejau galvoti, ar tik per prezentacijas nesukciaujama.. Nes pas mus buvo antra karta ir iskrate tooooki pat diiideli dulkiu kieki ir labai mazo ploto. Pradejom sneket su vyru, ar tik negaletu dulkiu jau buti arba dulkiu maise, arba paciame antgalyje (jei pas ka bus prezentacija, paprasykite pries siurbiant, kad parodytu).
3. Pries 1,5 m kai buvo prezentacija pasakojo, kad tas antgalis, kuris sviecia, atseit uzmusa bakterijas. Si syki berniukas tik nusijuoke ir pasake, kad tai tik sviesa...Paskui jam dar skambinom pasitikslinti del to, tai sake, kad ankstesniame modelyje ta \\\"sviesa\\\' atseit uzmusa TIK 15 % bakteriju, del to naujame modelyje to atsisakyta..O mano drauge, isigijusi si siurbli, siurbe, ir galvojo, kad jau bakterijos pas ja uzmustos:oh
4. Atseit siurbli kuria 10 metu...Bet kazkodel jau po 1,5 m po pirmo apsilankymo atsiranda patobulintas modelis
5. Zodziu, esu NEREALIAI patenkinta, kad jo nepirkau!!!! Fuuu, sutaupiau 5000 pinigu
Nesakau, kad sis siurblys blogas, bet uz tokia suma net masiniuka galima nusipirkti 
Gal tiek. O pati isigijau Elektrolux Ergo rapido vadinama \\\"sluota\\\"- belaidis, lengvas, nerealiai fainas siurbliukas, be to, jame yra ir rankinis siurbliukas, viska puikiausiai siurbia, negaliu juo atsidziaugti
Pabaigai - mano vyras sako - galeciau pirkti uz tokia suma tik toki siurbli, kuris issiurbtu uz mane
Ir jis 100 proc teisus

1. Visu pirma - kaina. Uz siurbli TOKIA kaina nesamone moketi. Nebent tiems, kurie ju neskaiciuoja ir gali isigyti tai, ka nori.
2. Pradejau galvoti, ar tik per prezentacijas nesukciaujama.. Nes pas mus buvo antra karta ir iskrate tooooki pat diiideli dulkiu kieki ir labai mazo ploto. Pradejom sneket su vyru, ar tik negaletu dulkiu jau buti arba dulkiu maise, arba paciame antgalyje (jei pas ka bus prezentacija, paprasykite pries siurbiant, kad parodytu).
3. Pries 1,5 m kai buvo prezentacija pasakojo, kad tas antgalis, kuris sviecia, atseit uzmusa bakterijas. Si syki berniukas tik nusijuoke ir pasake, kad tai tik sviesa...Paskui jam dar skambinom pasitikslinti del to, tai sake, kad ankstesniame modelyje ta \\\"sviesa\\\' atseit uzmusa TIK 15 % bakteriju, del to naujame modelyje to atsisakyta..O mano drauge, isigijusi si siurbli, siurbe, ir galvojo, kad jau bakterijos pas ja uzmustos:oh

4. Atseit siurbli kuria 10 metu...Bet kazkodel jau po 1,5 m po pirmo apsilankymo atsiranda patobulintas modelis

5. Zodziu, esu NEREALIAI patenkinta, kad jo nepirkau!!!! Fuuu, sutaupiau 5000 pinigu

Gal tiek. O pati isigijau Elektrolux Ergo rapido vadinama \\\"sluota\\\"- belaidis, lengvas, nerealiai fainas siurbliukas, be to, jame yra ir rankinis siurbliukas, viska puikiausiai siurbia, negaliu juo atsidziaugti

Pabaigai - mano vyras sako - galeciau pirkti uz tokia suma tik toki siurbli, kuris issiurbtu uz mane

QUOTE(Tučka @ 2011 04 19, 20:53)
nesitikekit kad kas pasakys, nes niekas nesinaudoja analogu
tik garsiai rekti moka, kad LUX siurblys visiskai tas pats, kaip ir siurblys kainuojantis 1000 lt.

Ar jus tikrai tikite, kad senas trantas, sukurtas 1998 metais Elektroliuxe, iki siol atlieka tas pacias funkcijas?

Beje, uzsienyje jis kainuoja...60 doleriu

http://singapore.gum...QAdIdZ265999784
QUOTE(MaiMa @ 2011 04 30, 15:05)
Nesakau, kad sis siurblys blogas, bet uz tokia suma net masiniuka galima nusipirkti

Net turtuoliai neperka tokiu nesamoniu, jiems namus tvarko namu tvarkytojos arba profesionalios tvarkymo imones.
O uz 5000lt tikrai geriau pirkti masina

QUOTE(jul-ija @ 2008 04 28, 09:58)
norečiau išgirsti Jūdų nuomones apie dulkių siurblį LUX. Pas mus buvo atvažiavę į namus iš šios kompanijos ir labai gražiai pareklamavo ir pademonstravo ką galį šis dulkių siurblys. Viena bėda tik, kad kaina beveik 6000Lt. Gal kuri nors turi ir gali pasidalinti mintim ar verta tiek mokėti už siurblį?

labai reikia skaiciuoti kaina, pvz: jei perki ofice tai kaina 5890,- Lt, jei prezentacijoj - 4890,- Lt. Jei pirksi issimoketinai buk atsargus, nes pvz: imi 36 men, pirma imoka 500,- Lt ir gaunasi: pirma imoka 500 + 160 X36 - 6260,- Lt, pabrangsta 30 procentu (1370).
Isigijom ir mes si stebukla 
Jeigu vyras nebutu dalyvaves prezentacijoj, tai 100% kad nebutume isigije
Aisku pagrindinis pliusas buvo tas kad valo geriau, juk norisi gyventi svariau. Del kainos tai taip.. butume tikrai neipirke, todel emem issimoketinai.
O ir kad si siurbli turim, niekam nesigiriam, nes speju tiesiog nesuprastu uz ka tiek moket nepamate prezentacijos
Dar labai patiko tas, kad paima sena siurbli ir pataise padovanoja tam kam jo labiau reikia
Kolkas jokiu minusu nematau, vieni pliusai

Jeigu vyras nebutu dalyvaves prezentacijoj, tai 100% kad nebutume isigije

Aisku pagrindinis pliusas buvo tas kad valo geriau, juk norisi gyventi svariau. Del kainos tai taip.. butume tikrai neipirke, todel emem issimoketinai.
O ir kad si siurbli turim, niekam nesigiriam, nes speju tiesiog nesuprastu uz ka tiek moket nepamate prezentacijos

Dar labai patiko tas, kad paima sena siurbli ir pataise padovanoja tam kam jo labiau reikia

Kolkas jokiu minusu nematau, vieni pliusai

QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 06 09, 10:30)

:lotuliukas: :lotuliukas: :lotuliukas: nu ir prajuokinot

labai jau abejoju, kad jie taiso visus senus siurblius :oh
Pasidalinsiu įspudžiais po Lux'o prezentacijos, kuri mums paliko slogų įspūdį. Ne dėl paties daikto ir jo galimybių, bet dėl vaikinuko bendravimo. Iki šiol yra buvę kelios prezentacijos pas mus, bet dar niekas nesakė, kad atėjo pas mus pademonstruot daiktą, bet ne mūsų namus valyti ir tvarkyti
o mes tik paprašėm kad mums visą kilimą išvalytų ir nepaliktų "švarių dėmių" purvinam mūsų kilime....
bet aš gi jo ir neprašiau kad man visus namus valytų
ir truputį tik ką pasakai, iškarto sako - aš ne valytojas
pas tokį žmogų tikriausiai jokio daikto nepirkčiau!
Nežinau kaip kitiems, bet mums labai atkakliai įrodinėjo ir tvirtino, kad jei dabar nepirksim, daugiau neturėsim jokios galimybės įsigyt Lux'o už prezentacijos kainą
Šiaip pats Lux'as neblogas daiktas, bet tik ne už tokią kainą

Nežinau kaip kitiems, bet mums labai atkakliai įrodinėjo ir tvirtino, kad jei dabar nepirksim, daugiau neturėsim jokios galimybės įsigyt Lux'o už prezentacijos kainą

QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 09, 13:08)
Na musu buvo veikiantis, bent jau taip pasakojo kad daro

QUOTE(rasuole197 @ 2011 06 09, 13:49)
Pasidalinsiu įspudžiais po Lux'o prezentacijos, kuri mums paliko slogų įspūdį. Ne dėl paties daikto ir jo galimybių, bet dėl vaikinuko bendravimo. Iki šiol yra buvę kelios prezentacijos pas mus, bet dar niekas nesakė, kad atėjo pas mus pademonstruot daiktą, bet ne mūsų namus valyti ir tvarkyti
o mes tik paprašėm kad mums visą kilimą išvalytų ir nepaliktų "švarių dėmių" purvinam mūsų kilime....
bet aš gi jo ir neprašiau kad man visus namus valytų
ir truputį tik ką pasakai, iškarto sako - aš ne valytojas
pas tokį žmogų tikriausiai jokio daikto nepirkčiau!
Šiaip pats Lux'as neblogas daiktas, bet tik ne už tokią kainą 

Na realiai tai tikrai atejes parodyt siurblio neturetu viso kilimo ir valyt

Taip ir mum sake kad per prezentacija kainuoja 1000 lt maziau, nei paskui sugalvojus isigyt.
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2011 06 09, 16:41)
Na realiai tai tikrai atejes parodyt siurblio neturetu viso kilimo ir valyt
bet cia aisku dar ir toks sumanymas turbut
Taip ir mum sake kad per prezentacija kainuoja 1000 lt maziau, nei paskui sugalvojus isigyt.

Suprantu kad neturi to daryt, bet atsisakyt valyt galima mandagiau ar bent jau pajuokaudamas išsisukt iš tokios padėties

Kiorbis ir sebas mums išvalė visą kilimą per prezentaciją