Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

QUOTE(Kam @ 2012 09 07, 10:20)
Sveiki, vakar ir buvo pas mus vaikinukas, tai as iskart sakau man nereikia ir nerodykit, bet po biski ir eme siurblys burgzt  biggrin.gif  tai va jei istikruju jis nieko atgal neisspiria, jokiu dulkiu tai man va tas labai vyliotu, nes rodos susitvarkai ir kita diena jau dulkes vel pasedusios, tai mastau gal su juo tikrai maziau tu dulkiu namie lieka???? Kas turit ar pastebejot tai, kad namai tikrai ilgiau svaresni islieka???

Mergaitės, nepasitikėkite tomis prezentacijomis. Nuo to, kad prezentatorius prikratė jums pilna kruvelę dulkių, tai nereiškia, kad jų namuose sumažės.
Viskas priklauso ne tik nuo dulkių siurblio, bet ir nuo to, kiek kartų per savaitę jus siurbliojate namus.
Lux dulkių siurblys tikrai nėra vertas tos kosmo-sumos, kurią prašo už jį prezentatoriai!

Minusai!
1. Siurblys pradeda mažiau traukti, kai maišelis net iki pusės nėra prisipildęs.
2. Dulkės, smėlis ir visi kvapai likę maišelyje pradeda smirdėti, kai pradedate siurbti sekantį kartą.
3. Su laiku nukrenta galiniai ratukai
4. Po kiek laiko naudojimosi, ale tipo "KRUTA" žarna susilanksto per pusę ties siurblio ir žarnos sujungimu (mes jau vieną pakeitėm, greitai jaučiu vėl reikės keisti)
5. Maišeliai prisipildo greitai.
6. 1 kartą į pusmetį arba į metus būtinai reikia keisti VISUS filtrus, kurie nėra pigūs ir į garantinį aptarnavimą neįeina.
7. Visų funkcijų tikrai niekada pastoviai nenaudosite
8. ŽODŽIU - DIDELĖ NESAMONĖ UŽ MILŽINIŠKUS PINIGUS SU ŠUDINU GARANTINIU APTARNAVIMU IR DIDELIAIS SKANDALAIS.

KLAUSYMAS - ar jums reikalingas tas galvos skausmas už 5000Lt??? schmoll.gif

Patikėkite, pliusų yra žymiai mažiau nei minusų! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2012 09 07, 12:08)

Minusai!
1. Siurblys pradeda mažiau traukti, kai maišelis net iki pusės nėra prisipildęs.
2. Dulkės, smėlis ir visi kvapai likę maišelyje pradeda smirdėti, kai pradedate siurbti sekantį kartą.
3. Su laiku nukrenta galiniai ratukai
4. Po kiek laiko naudojimosi, ale tipo "KRUTA" žarna susilanksto per pusę ties siurblio ir žarnos sujungimu (mes jau vieną pakeitėm, greitai jaučiu vėl reikės keisti)
5. Maišeliai prisipildo greitai.
6. 1 kartą į pusmetį arba į metus būtinai reikia keisti VISUS filtrus, kurie nėra pigūs ir į garantinį aptarnavimą neįeina.
7. Visų funkcijų tikrai niekada pastoviai nenaudosite
8. ŽODŽIU - DIDELĖ NESAMONĖ  UŽ MILŽINIŠKUS PINIGUS SU ŠUDINU GARANTINIU APTARNAVIMU IR DIDELIAIS SKANDALAIS.

KLAUSYMAS - ar jums reikalingas tas galvos skausmas už 5000Lt???  schmoll.gif

Patikėkite, pliusų yra žymiai mažiau nei minusų!  blink.gif

Nei su vienu teiginiu nesutinku, nes nieko panasaus nera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 09 07, 11:14)
Nei su vienu teiginiu nesutinku, nes nieko panasaus nera  tongue.gif

Na jums nera, mums yra. Tikrai nepriestarausiu ir nesidraskysiu irodinedama!
Galima paklusti, kiek laiko naudojates siurbliu? Koks plotas siurbiant?ar turite vaiku bei naminiu gyvunu ir pan...
Ir labai man pasidare smalsu, kokiu tikslu man rasyti sio siurblio minusus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupulia: 07 rugsėjo 2012 - 11:55
QUOTE(Pupulia @ 2012 09 07, 12:53)
Na jums nera, mums yra. Tikrai nepriestarausiu ir nesidraskysiu irodinedama!
Galima paklusti, kiek laiko naudojates siurbliu? Koks plotas siurbiant?ar turite vaiku bei naminiu gyvunu ir pan...
Ir labai man pasidare smalsu, kokiu tikslu man rasyti sio siurblio minusus?  g.gif

Vasari bus 2 metai. Plotas 47 kv. Naminiu gyvunu neturim. Per ta laika filtru nekeitem, sunaudojom 2 maiselius, dabar idejom trecia 4u.gif Reiktu jau nusipirkti kvapu nauju. Tikiu, kad pas jus yra tie minusai, tiesiog pas mus viso to nera smile.gif Ratukai nenukrito zarna kaip nauja 4u.gif naudojam pastoviai visas funkcijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 09 07, 11:58)
Vasari bus 2 metai. Plotas 47 kv. Naminiu gyvunu neturim. Per ta laika filtru nekeitem, sunaudojom 2 maiselius, dabar idejom trecia  4u.gif Reiktu jau nusipirkti kvapu nauju. Tikiu, kad pas jus yra tie minusai, tiesiog pas mus viso to nera  smile.gif Ratukai nenukrito zarna kaip nauja  4u.gif naudojam pastoviai visas funkcijas  4u.gif

Mes turime ir vaikelį ir šunį ir plotas apie 400kv.m siurbiamu kambarių ir naudojame jau 4 metus. Buvo visko. O dėl žarnos, tai tikrai nesamonė. Na Labai ją gyrė, o išėjo ššššššš.
Ir su garantiniu buvome susidurę - aptarnavimas žiauriai nepatiko. Futbolino, tik atsikabinkit doh.gif

Kiekvienam spręsti pagal poreikius. Aš jo tikrai 2 kartą nepirkčiau ir su jais tikrai nesusidėčiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupulia: 07 rugsėjo 2012 - 12:29
QUOTE(Pupulia @ 2012 09 07, 13:28)
Mes turime ir vaikelį ir šunį ir plotas apie 400kv.m siurbiamu kambarių ir naudojame jau 4 metus. Buvo visko. O dėl žarnos, tai tikrai nesamonė. Na Labai ją gyrė, o išėjo ššššššš.
Ir su garantiniu buvome susidurę - aptarnavimas žiauriai nepatiko. Futbolino, tik atsikabinkit  doh.gif

Kiekvienam spręsti pagal poreikius.  Aš jo tikrai 2 kartą nepirkčiau ir su jais tikrai nesusidėčiau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O koks jusiskis modelis? Manau apie skirtingus snekam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 09 07, 15:21)
O koks jusiskis modelis? Manau apie skirtingus snekam  smile.gif

Mane domintu atsiliepimai apie Lux Intelligence 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 07 rugsėjo 2012 - 18:06
Kas ji turitgal galit pasakyt : kokia jo isiurbimo galia?
kiek mg/m3 - dulkių koncentracija išmetamame ore?

Ne ju puslapy parasyta tik koks jis fainas, o jokiu skaiciuku ner
Atsakyti
http://www.skundai.l...=comments&nuo=0

Manau, bus įdomu pasiskaityti nuo 1iki 4psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 09 07, 19:04)
Mane domintu atsiliepimai apie Lux Intelligence  4u.gif

Mano intelligence. Jokiu nusiskundimu neturiu 4u.gif

QUOTE(Pupulia @ 2012 09 08, 08:02)
http://www.skundai.l...=comments&nuo=0

Manau, bus įdomu pasiskaityti nuo 1iki 4psl.  4u.gif

Man nera reikalo skaityti nes pati zinau kaip tas siurblys veikia ir ka gali. o jusiskis tikriausiai Royal modelis?
Atsakyti
TAI KAS TURIT GAL GALIT ZVILGTELT I JO KNYGUTE IR PARASYT CIA

kokia jo isiurbimo galia?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2012 09 08, 18:17)
TAI KAS TURIT GAL GALIT ZVILGTELT I JO KNYGUTE IR PARASYT CIA

kokia jo isiurbimo galia?

neraso unsure.gif
Atsakyti