Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

QUOTE(Tučka @ 2012 09 08, 21:32)

reiks tada pasukt paklaust, nes man labai parupo smile.gif tada ir matysis ar jis vertas tu pinigu, nes spec ziurejau elektoliux:
http://www.azon.lt/B...listtype=search
kaina 700LT, isiurbimo galia 420 W, ismeta dulkiu atgal Filtravimo efektyvumas 0,001mg/m3 Tai va del to labai idomu kaip LUX,as dirba
Atsakyti
taip, pas mane LUX Royal Pro, kuris dar eina be elektronikos.
O ka jus darysite, kai perdegs mikroschema?
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2012 09 09, 14:16)
taip, pas mane LUX Royal Pro, kuris dar eina be elektronikos.
O ka jus darysite, kai perdegs mikroschema?

Na automobilio irgi nesirenkame 1980 metu gamybos , vien del to, kad ten elektronikos nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 09 09, 19:19)
Na automobilio irgi nesirenkame 1980 metu gamybos  , vien del to, kad ten elektronikos nera  biggrin.gif

Bet kuriuo atveju, supraskite viena, mes esame tama paciame laive. Isigijome ta pati daikta uz zaibiskus pinigus, tik esme tame, kad bendravimo patirties su sia istaiga as turiu daugiau nei Jus. Siurbliu naudojuosi ilgesni laika. Ir tai, kad po metu pas mus jau kazkas sugedo, priestarauja LUX kompanijos prezentacijos teiginiams, kad ju gaminys yra super duper koks nuostabus ir jis 1000% geresnis nei tas siurblys, uz kuri mes sumokejome 1300Lt (Karcher su vandens filtru).
Turiu omenyje, kad jums vienaip ar kitaip teks pabendrauti su Lux atstovais, t.y garantiniu skyriumi, va tada ir parasysite, kaip sekėsi.

Gali būti, kad pasikeitė darbuotojai, bet as labai abejoju, kad pasikeite LUX kompanijos politika schmoll.gif

Mergaites, priimkite bet kuria info apie Lux kompanija, kap gera pamoka. Jusu reikalas ar pirkti jums ji ar ne. Mano nuomone, tai tik veltui ismesti pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2012 09 09, 21:00)
Bet kuriuo atveju, supraskite viena, mes esame tama paciame laive. Isigijome ta pati daikta uz zaibiskus pinigus, tik esme tame, kad bendravimo patirties su sia istaiga as turiu daugiau nei Jus. Siurbliu naudojuosi ilgesni laika. Ir tai, kad po metu pas mus jau kazkas sugedo, priestarauja LUX kompanijos prezentacijos teiginiams, kad ju gaminys yra super duper koks nuostabus ir jis 1000% geresnis nei tas siurblys, uz kuri mes sumokejome 1300Lt (Karcher su vandens filtru).
Turiu omenyje, kad jums vienaip ar kitaip teks pabendrauti su Lux atstovais, t.y garantiniu skyriumi, va tada ir parasysite, kaip sekėsi.

Gali būti, kad pasikeitė darbuotojai, bet as labai abejoju, kad pasikeite LUX kompanijos politika schmoll.gif

Mergaites, priimkite bet kuria info apie Lux kompanija, kap gera pamoka. Jusu reikalas ar pirkti jums ji ar ne. Mano nuomone, tai tik veltui ismesti pinigai.

Isvada tik viena, kad galva jie tikrai moka apsukti (silpnesniems zmonems) unsure.gif Na pagyvensim pamatysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 09 09, 20:39)
Isvada tik viena, kad galva jie tikrai moka apsukti (silpnesniems zmonems)  unsure.gif Na pagyvensim pamatysim  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 09 08, 21:32)

Tai gal nelabai turi kuo pasigirti?
Juk geriau už HEPA H13 vargu ar bus įdėta g.gif
Atsakyti
katik pasukau i ju bustine KLP tai man neatsake nei i viena klausyma, typo jie nieko nezino tik del garantinio galima pas ju kreiptis. Tai dabar ir neisivaizduoju is kur reik suzinot. O kai paklausiau kur gali ji nusipirkt tai sake tik per ta vaikinuka, nes tiesiogiai tik VLN parduoda, o tai ka tas vaikinukas man buria, kad jei biure tai brangiau 1000LT, bet tai to biuro KLP isvis ner kuris parduotu.
Atsakyti
Sveikutės, turim ir mes šį siurblį. Siurblys kaip siurblys, tik noriu paklausti, ar pas visus veikia tas mygtukas įjungimo ant rankenos. Pas mus tai veikia tai ne, dabar kurį jau laiką neveikia sad.gif o taip patogu kai nereikia lankstytis. Teks turbūt skambint į garantinį... čia paskaičius baisu darosi ko laukti ir tikėtis. O gal koks niuansas yra, kada jis turi veikti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 26, 11:52)
Sveikutės, turim ir mes šį siurblį. Siurblys kaip siurblys, tik noriu paklausti, ar pas visus veikia tas mygtukas įjungimo ant rankenos. Pas mus tai veikia tai ne, dabar kurį jau laiką neveikia sad.gif o taip patogu kai  nereikia lankstytis. Teks turbūt skambint į garantinį... čia paskaičius baisu darosi ko laukti ir tikėtis. O gal koks niuansas yra, kada jis turi veikti?  g.gif

Visada veikia 4u.gif Skambinkit i garantini smile.gif
Atsakyti
Dėkui, taip teks ir padaryti ;(
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2012 10 26, 12:15)
Dėkui, taip teks ir padaryti ;(

Veliau parasykit kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti