Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurblys LUX

QUOTE(Gabri @ 2009 05 20, 14:14)
Man pries kelias dienas skambino del prezentacijos, sake pasirinkit daikta kuri norite kad isvalytume. Tai taip gaunasi kad man visa sofa ir isvalys ar tik kampeli, parodymui kaip svariai valo? Kaip jie valo per prezentacijas?

Mums pusę vaikiškos sofkutės išsiurbė ir gabaliuką kilimo... biggrin.gif Sakau išsiurbkit visą sofą, tai gavau atsakymą "mes ne tvarkom, o prezentuojam" biggrin.gif biggrin.gif

Aš tai negaliu atsistebėti žmonių naivumu... doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabri @ 2009 05 20, 14:14)
Man pries kelias dienas skambino del prezentacijos, sake pasirinkit daikta kuri norite kad isvalytume. Tai taip gaunasi kad man visa sofa ir isvalys ar tik kampeli, parodymui kaip svariai valo? Kaip jie valo per prezentacijas?

na mums vaikinas visa kilima svariai issiurbe. Dar pati is jo paemus pabruzinau, "pabandziau" kaip siurbia smile.gif ir sofa gerokai nusiurbe visa. Aisku, pati dar labiau buciau pabruzinus smile.gif dar siule vaikiska ciuzineli nusiurbti, bet mano mazoji jau baisiai irzli pradejo darytis, nes pietu miego buvo laikas, tai atsisakiau.
Atsakyti
Apie LUX siurbli.
Pati turiu si siurbli.Isigijau ji pries 6m.mazdaug Estijoje.Esu labai patenkinta.Tikras stebuklas namu tvarkyme.Ir tikrai kaina 5390Lt.(pilna komplektacija) Lietuvoje yra nedidele.Jo garantija juk 20m.!!!!!! Tai ar cia yra didele kaina kai taip ilgai tarnauja??????? Tai ka geriau tureti,1 gera daikta su ilga garantija ar 10 paprastu siurbliu su 3m. garantija,kurie tik vaiko dulkes??? Nori tureti gera daikta,tai ir mokek o ne taip kaip lietuviai,nori viska uz dyka!!!!
Jis tikrai atlieka savo darba! thumbup.gif
Ir dar neturejau jokiu problemu su juo,superinis ir tikrai labai geras daiktas!!!!
Norit netureti namie purvo?Tai jis yra tai,ko jums reikia,tikrai nesigailesit.
Atsakyti
Ir pas mus buvo lux siurblių prezentacija. Prezentacija vyko labai panasiai kaip kirby, truputi nusivyliau, nes maniau bus kazkas kito. Siaip aisku labai patiko, taciau toks jausmas, kad kaina gerokai per didele. Megstu nusipirti daikta uz tiek, kiek manau kad jis to vertas. O del lux to pasakyti negaliu, kaip ir apie kirby. Ir šiaip, pas mus, Lietuvoje, viskas gerokai brangiau nei uzsienyje. Jau ipratau dauguma dalyku siųstis iš JAV, nes ten dvigubai pigiau (pvz crocs siunčiuosi).
Kas lux prezentacijoj nepatiko, tai kad zadejo isvalyti kažkokį daiktą, o realiai tik kampučius apvalė, dar ir bijojau, kad taip ir paliks tuos kalnus dulkių. Namai taip ir liko tokie kokie ir buvo prieš jiems atvykstant. Be to jaučiau didelį spaudimą ir sunku buvo atsisakyti, reikėjo teisintis. Galų gale kai išėjo, jaučiausi iš ties nemaloniai. Jeigu būčiau pirkusi, jausčiausi lyg priversta.
Ko negalečiau pasakyti apie kirby prezentaciją thumbup.gif . Išsiurbė ir visą kilimą ir vaiko lovelę išvalė, o kilimą dar ir išplovė. Kaip dabar sulyginu, tai doh.gif
Todėl po lux prezentacijos su šiltais jausmais prisimenu kirby ir vel jo noriu (gal kada ir nusipirksim).
Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2009 03 20, 11:13)
Skaitau jusu pasisakymus apie liuxa, na taip jo kainyte tikrai nemaza, gal galima rasti kitu gamintoju siulomus siurblius uz mazesne kainyte ir siurbtu taip pat kaip liuxas, bet...esame siuo siurbliu tikrai patenkinti. Turim suniuka, tai sis siurblys puikiausiai isvalo kilimus, nereikia stengtis kad kazkaip plaukus isvalyti is kilimu kaip kiti siurbliai, bruzindavai bruzindavai ir galo nematydavai, susiurbia dulkes nuo ivairiausiu pavirsiu ir tikrai ne taip greitai reikia vel jas valyti, jeigu valytum slapiu skudureliu tai ziurek po keliu dienu jau vel dulkiu pilna. Turim mes nebloga boch siurbli su ivairiais filtrais, didelia gale, spec antgaliu kilimams valyti nuo gyvunu plauku, bet jis tikrai neprilygsta liuxui. Netikrinu po kiekvieno siurbimo kiek is kilimo jis istrauke dulkiu, bet akivaizdziai matau, kad suniuko plauku neliko ir man to uztenka. Labai gaivus oras buna po issiurbimo, dar mes naudojam eterinius aliejus tai isviso namai kvepia, taip kaina didele, bet esame labai patenkinti siuo pirkiniu. Patirti turime nuo rugsejo menesio  g.gif

Pilnai pritariu smile.gif, ir istikruju labai gaivus oras buna po issiurbimo smile.gif
Atsakyti
naturalu, nes tai yra valymo sistema kuri taip pat gali buti naudojama kaip orovalymo aparatas (del HEPA 13 filtro bei anglies filtro)
Atsakyti
Prainstruktuokit, kaip tuos eterinius aliejus su situo siurbliu naudot?
Atsakyti
Ant hepa13 filtro tos dalies kuri yra tokia kaip vata užlašinti pora lašiuku. ir istatyti atgal ta filtrą.
dar po kiekvieno maišelio pakeitimo filtrą stipriai padaužyk i kilimą ar grindis kad išsikratytu dulkes.
Atsakyti
Turejau prezintacija. Ispudi paliko, tik tas berniukas,kuris demonstravo neturejo plaunamo angalio neparode visu galimybiu. O man butent ir reikia kad demes plautu ant kilimo ir turbo sepetis,pukus rinkti. Butu jis dar ir plaunamas uz 2000lt paimciau, bet tik uz dulkiu siurbima 5000lt moketi neverta manau. Jolab dabar turiu nebloga plaunama. mirksiukas.gif
O visokie masazai su siurbliu tikra nesamone doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nepakartojama*: 13 liepos 2009 - 23:56
Sveika "Nepakartojama",
jei norit turet dvokianti kilima, ir visiskai uzjuodinta prasom rinkites plaunama siurbli uz 1000 lt. Jei ne ji reikia valyti sausai. Kilimai dregmes nemegsta. Vanduo tik sulipdo visas dulkes, purva, ir su vandeniu isigeria giliau.
Kitas dalykas pagalvokit pati, ar kiekvienasyk noresis terliotis su tais vandenim ir sarmais, plauti valyti ir dziovinti siurblio talpas? tikrai ne. Paprastai dulkiu randam dar daugiau ale "plautame" kilime.
Jums spresti.
Atsakyti
QUOTE(laima1983 @ 2009 07 14, 13:45)
Sveika "Nepakartojama",
jei norit turet dvokianti kilima, ir visiskai uzjuodinta prasom rinkites plaunama siurbli uz 1000 lt. Jei ne ji reikia valyti sausai. Kilimai dregmes nemegsta. Vanduo tik sulipdo visas dulkes, purva, ir su vandeniu isigeria giliau.
Kitas dalykas pagalvokit pati, ar kiekvienasyk noresis terliotis su tais vandenim ir sarmais, plauti valyti ir dziovinti siurblio talpas? tikrai ne. Paprastai dulkiu randam dar daugiau ale "plautame" kilime.
Jums spresti.

Visu pirma as turiu jau plaunama siurbli ir kilimai ne smirda :lotuliukas:
Tas vaikinas irgi pasakojo apie plaunama siurbli, bet pats net nezinojo jo veikimo principo. Per purva nieks neplauna, o is pradziu issiurbi visa kilima o tada jau plauni. Ir plovima funkcija naudoju ne kas kart o kai reikia tai yra karta per 4men. o gal ir dar reciau.
O ka siulote jei katinas arba vaikas primyzo ant kilimo? Kaip ta smarve issiurbti? :hm

Vakar is Kirbi skambino, nu ziuresim kas ten per "chiudo" biggrin.gif
Atsakyti
laima1983 kad tik nesmirdetu tie kilimai nuo plaunamo siurblio....aisku priklauso koks tas plaunamas siurblys.... jei jis tik suslapina kilima ir su sepeciais istrina tai gal ir nubega tas vanduo giliai su visom dulke........bet jei siurblys ta vandeni isiurbai i save ir dar skalavimo funkcija yra tai jokios smarves ir jokiu dulkiu nelieka.....ir kilimas buna dregnas kuris labai greitai isdziuna....turiu hoover plaunama siurli ir esu net labai patenkinta....

o garais isplauna tik virsutini kilimo sluoksni..jeigu pvz issipile kokia kava tai tas garas isvalo tik isore kilimo....gilumoj lieka sudziuvus kava....cia tas pats kaip uzpurkti ant demes chemikalu ir patrinti sepeciu...

ir dar nepirksciau jokiu kirbiu ir jokiu lux vien del to kad jei dar vis naudoja maisukus.... doh.gif dabartiniai siurbliai turi canistus o ne maisiukus......

Atsakyti