Įkraunama...
Įkraunama...

Tauriųjų metalų valymas

QUOTE(dėja @ 2005 06 20, 11:33)
na,gal kas žinote kodėl nešiojama grandinėlė galėjo pajoduoti,žinau kai nenešioji būna pajoduoja.

sureagavo su prakaitu ir pajuodavo. Dziaukites, kad neitirpo smile.gif Siaip tai juk kiti zmones negali sidabro nesioti, nes iskart juoduoja sidabras, o nuo jo ir oda. Nes organizmas kiekvieno individualus ir skirtingai reaguoja su metalais, kvepalais, chemikalais.

Mano mama tai su Fairy valo- imerkia i bliuduka, o po kokiu 5 min su skudureliu nusausina pabraukdama. Ir zeri tada jau.
Pamaciau, kad kazkas rase apie zalia fairy - pas mus tik geltonas buno- su juo valo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 20 birželio 2005 - 10:48
Sidabrinius papuosalus puikiausiai nuvalo bet kokia dantu pasta. Uztepi, palaikai, patrini su minksta servetele - ir thumbup.gif
Viskas nusivalo, blizga... rolleyes.gif
Visa gyvenima taip sidabra valiau. Ir bizuterija, balta toki papuosala turejau, kur pagelto, irgi su dantu pasta nuvaliau puikiausiai!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 20, 11:46)
Siaip tai juk kiti zmones negali sidabro nesioti, nes iskart juoduoja sidabras, o nuo jo ir oda. Nes organizmas kiekvieno individualus ir skirtingai reaguoja su metalais, kvepalais, chemikalais.

Man cia taip buvo pries pora metu toks pora menesiu periodas, kai man pajuoduodavo per diena ne tik grandineles, bet ir auskarai, ziedai, o su jais ir oda. O bizuterija, kur balta, tai kaip geltonas auksas atrodydavo sad.gif
Nezinau, del ko cia taip buvo, savaime atsirado, savaime ir praejo.
Atsakyti
TIK PAVALAU IR VĖL GREITAI PAJODUOJA,BET ODOS NETEPA g.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2005 06 20, 21:54)
TIK PAVALAU IR VĖL GREITAI PAJODUOJA,BET ODOS NETEPA g.gif

Tu cia apie sidabra? Man irgi buvo uzeje, bet nustojau nesiot, o po to sakau, savaime praejo... Nenesiojau pora menesiu.
Atsakyti
sakykit o kaip auksa valot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2005 07 05, 19:14)

Auksas aplamai taigi nieko nebijo.Paprasčiausia pamuilėse pamirkyti, nuplauti, palaikyti 90% alkoholy ir poliruoti.Girdėjau, kad ir cigarečių ar cigarų pelenais poliruot galima, betgi jie bjauriai smirdi, kas ten terliosis.Atseit tada labiau blizga. O sidabrui - gilią lėkštę iškloti aliuminio folija, sudėti papuošalus, užberti valgomos druskos nemažai ir užpilti verdančiu vandeniu.Po valandos išimti, nuskalauti.O kad stalčiuj (kai nenaudoji) nejuoduotų, įdėti šalia gabaliuką kreidos.
Atsakyti
veinu metu man padovanojo labia daug ivairiu sidabriniu papuosau.ir ka jus manot? po pusmecio,visi aleivieno pajuodavo cry.gif nu sakes, visas kuri turiu sidabras pajuodaves, nieko uzsideti negaliu, ir valyt nesigauna.man drauge sake, kad jeigu juoduoja sidabras, tai gali buti rimtos ligos priezastis...na, bet as taip ir nejau tirtis....
Atsakyti
QUOTE(Mariasim @ 2005 07 05, 20:14)

Mano mama valo su lūpdažiu ir vatos tamponėliu.
Atsakyti
as tai turiu toki zalia akmenuka, daruge dave, tai juo patrinu medziagos skiautele ir ta medziaga valau sidabra. tik nezinau nei kaip tas akmenukas vadinas, nei is kur ji gavo...
Atsakyti
auksas super isisvalo taip:
i inda ipilti fairy, vandens ir imesti tarkim grandinele ir pavirti viska apie 15min galima ir ilgiau jei labai purvina, po tokios proceduros ant to indo dugno daug "turto" lieka, visi nesvarumai isverda. gerai profilaktiskai pravalyti, nors atrodo, kad dirbiniai svarus, bet pasimato viskas tada... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 07 09, 11:20)
auksas super isisvalo taip:
i inda ipilti fairy, vandens ir imesti tarkim grandinele ir pavirti viska apie 15min galima ir ilgiau jei labai purvina, po tokios proceduros ant to indo dugno daug "turto" lieka, visi nesvarumai isverda. gerai profilaktiskai pravalyti, nors atrodo, kad dirbiniai svarus, bet pasimato viskas tada...  tongue.gif

As tai auksa tik su minkstu skudureliu patrinu - ir viskas, bet siaip auksas kazkaip pas mane neapsinesa. blush2.gif
Atsakyti