Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Sveiki,
po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai verysad.gif Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"?
Atsakyti
Na pas mus nelabai kas pasiketė. Mylimės tiek pat, kiek ir iki gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 11:53)
Sveiki,
po gimdymo praejo jau 9 men., bet vis dar yra problemu del mylejimosi. As nuo pat pirmu dienu noriu ir net nestumo metu norejau myletis, taciau jauciu, kad jis atsales ir nebenori..Bandau suprasti kas jam pasikeite ir bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai verysad.gif Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"?

Dabar turiu antra vyra, musu dukrytei 6 men, viskas tuo klausimu thumbup.gif Net negalejom islaukti tu 2 savaiciu uzdraustu blush2.gif rolleyes.gif Taciau turiu siokios tokios patirties tuo klausimu ax.gif Pirmas vyras po vaikucio gimimo manes vengdavo, miegodavom atskirai, net yra draugam prasitares, kad negali myletis su moterim, kuriai is papu pienas bega ( jo zodziais tariant) fool.gif Priezastis- buvo kita. Tau linkiu kantrybes ir po truputi viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu pas mus atvirksciai - kaip tik stengiames atsigriebti uz praleista laika lotuliukas.gif Buvo jam baimiu tik iki pirmo pabandymo, o paskui, kai pamate, kad niekas nepasikeite, tai mylimes kaip ir anksciau ax.gif
Atsakyti
Mylimės kaip ir anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 04 28, 12:07)
Dabar turiu antra vyra, musu dukrytei 6 men, viskas tuo klausimu thumbup.gif  Net negalejom islaukti tu 2 savaiciu uzdraustu blush2.gif  rolleyes.gif  Taciau turiu siokios tokios patirties tuo klausimu ax.gif Pirmas vyras po vaikucio gimimo manes vengdavo, miegodavom atskirai, net yra draugam prasitares, kad negali myletis su moterim, kuriai is papu pienas bega ( jo zodziais tariant) fool.gif Priezastis- buvo kita. Tau linkiu kantrybes ir po truputi viskas susitvarkys mirksiukas.gif

O tai kokia ta priezastis ar issiaiskinot? Kaip suprantu pas jus visgi taip ir nesusitvarke su pirmu vyru?
Tiesiog noriu, labiau suvokti savo vyra. Kartais pagalvoju gal priezastis tame, kad jis dalyvavo gimdyme(zinoma stovejo prie manes, o ne "ten"), nors abu kalbejom, kad jis nedalyvaus, bet gimdymo diena viskas gavosi labai spontaniskai. Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 28, 08:53)
bandem kalbeti bet jis neprisileidzia sia tema ir sako, kad nieko nepasikeite arba kad as nenormali nes noriu daug. Nors lyginant su anksciau, tai dabar nenormaliai mazai verysad.gif Noreciau suzinoti is kitu pagimdziusiu ar ir jums taip pat, ar jusu vyrai kaip tik jusu geidzia ir pyksta kai "negauna"?

QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 29, 07:50)
Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti  g.gif

Žinai, man čia kažkas ne taip atrodo schmoll.gif Kažkas įtartino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 29, 10:50)
O tai kokia ta priezastis ar issiaiskinot? Kaip suprantu pas jus visgi taip ir nesusitvarke su pirmu vyru?
Tiesiog noriu, labiau suvokti savo vyra. Kartais pagalvoju gal priezastis tame, kad jis dalyvavo gimdyme(zinoma stovejo prie manes, o ne "ten"), nors abu kalbejom, kad jis nedalyvaus, bet gimdymo diena viskas gavosi labai spontaniskai. Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti  g.gif

Priezastis- kita moteris
Atsakyti
pas mus su vyru viskas thumbup.gif tikrai nesumazejo noras, netgi gal atvirksciai... as tokia atsalus po gimdymo buvau, o juk ir pertrauka buvo 6 savaites po cezario operacijos, ir likus iki gimdymo menesiukui as jau nebenorejau, sunku buvo su dideliu pilvuku, bet dabar viskas gerai, dziaugiames vienas kitu kaip visada thumbup.gif
o 4 kg pas mane irgi like, tik jie trukdo ne jam, o man ....
kazkokios kitos priezastys pas tavo vyra g.gif gal tikrai yra kita moteris g.gif pasikalbek su juo
Atsakyti
Na maniskis tai nori, bet as... blush2.gif Manyciau, tai susije su zindymu, kazkokie hormonai slopina libido doh.gif Maniskiui as grazi ir geidziama, nepaisant tikrai radikaliu pokyciu kune smile.gif Belieka sulaukti zindymo pabaigos...

Atsakyti
mes pasimylejom po 6sav. nuo gimdymo...mano iniciatyva, nes Mb lauke, kol gydytojai man leis. bet as pati neuslaukiu vizito pas ji...aistros buvo ohohoho wub.gif tikiuosi taip bus ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
del svorio - nesamone.. na sakyciau 10kg tai dar suprantama, bet 4kg.. g.gif
man po gimdymo tik dar labiau sukilo noras, tik paciai nesmagu buvo, kai pienas savaime teket pradedavo.. blush2.gif bet maniskiui kazkaip tas nekliudavo, o ir po 10kg nuo kiekvieno vaiko liko, tas irgi netrugdo.. ax.gif
nesinori nervinti ir but sena boba, kuri pletkus kuria, bet arba psichologine problema,kuria bandyt kuri vakara issprest prie taures vyno, arba kita moteris.. unsure.gif
o gal pavirtai tik mama ir namu seimininke?.. nieko asmenisko, bet pvz.: saviskio visiskai apsileidusi as nesuviliociau.. schmoll.gif galu gale paprasyk mazyli kad kas paziuretu ir iseikit dviese kur nors kelioms valandoms,gal jam to reikia,kad pasijaustu svarbus tau kaip vyras 4u.gif
Atsakyti