Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Spy @ 2008 05 06, 20:38)
Dziugu, kad viskas susitvarke smile.gif

O man nei nesciai bunant, nei dabar noro nera sad.gif Jau pradedu nerimauti sad.gif Nors vyras tikina lauksias kiek reikia, bet kazkaip nu nera geismo, nors tu ka (p.s. vis dar maitinu) smile.gif

Lygiai tas pats unsure.gif Gal menesi iki gymdymo ir ilgai po gymdymo man noras VISISKAI dingo verysad.gif Vyras liudejo, bandziau paaiskint, kad nenoriu ne JO konkreciai o apskritai nenoriu! verysad.gif Nezinau as kaip ten su tais hormonais maitinimo metu, gal cia man tiesiog taip sutapo, bet dabar as jau nebemaitinu, noras po truputi grizta ax.gif Bet dabar kita beda verysad.gif menesines verysad.gif Metus nebuvo sio "dziaugsmo" o dabar is manes pyla kaip is kibiro verysad.gif tai ir vel myletis negaliu verysad.gif zodziu kosmaras blink.gif
Atsakyti
Vyras tai geidžia o aš nenoriu, jau ir KT mečiau, nes galvojau, kad čia jos kaltos, pasirodo ne unsure.gif ir ką daryt ?
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2008 05 07, 11:17)
Vyras tai geidžia o aš nenoriu, jau ir KT mečiau, nes galvojau, kad čia jos kaltos, pasirodo ne  unsure.gif  ir ką daryt ?

Pas mus tas pats. ax.gif Nežinau kas man pasidarė, bet visai nenoriu mylėtis. unsure.gif Tai pas mus tokios ilgos pertraukos pasidarė. Po kelis mėnesius. blush2.gif
Nebemaitinu jau senai, bet vistiek kažkas ne taip. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 07 gegužės 2008 - 14:42
as tai per nestuma labai norejau blush2.gif bet vyrukas ne bijojo manes uzas blink.gif sako gal vaikui ka padarysiu, bandziau aiskint kad nieko neatsitiks, bet....o viena kart jau gale nestumo uzlauziau lotuliukas.gif tai vis tiek nieko sako nu negaliu lotuliukas.gif
o dabar laukiu vizito pas gydytoja ir jei leis tai bandysim, tik as bijau nes po pirmo gimdymo skaudejo myletis g.gif o kaip jums?
Atsakyti
Man pirmas kartas laaabai patiko. blush-anim-cl.gif Nieko neskaudėjo, jokio diskomforto nejaučiau. smile.gif
Atsakyti
Kol kas be lubrikanto net neisivaizduoju mylejimosi, na gal tai del to kad su prezervatyvais mane visad erzina ir pritrina, o kol maitinau ginekologe uzdraude KT. Dabar sakau reik eit jau prasyt receptuko, ot zaraza, jau paprastai taip KT nenupirksi vaistinej schmoll.gif
Atsakyti
as tai saziningai laukiau 2 menesius,poto pasimylejom, ir viskas bus thumbup.gif vyras taip pat geidzia manes blush2.gif kaip ir iki nestumo
Atsakyti
mes su vyru pradejom myletis praejus menesiui po gimdymo.maniskiui noras myletis net dar labiau isaugo... biggrin.gif o tavo vyrui turbut kokios psichologines bedos.kazkur girdejau, kad yra tokiu kurie nesimyli su zmona vien todel, kad ji gimdziusi!!!o gal jis bijo, kad per pacia kulminacija ims ir prabus vaikelis?
Atsakyti
Vyras dar ir kaip gedzia, bet kad as dabar nelabai noriu blush2.gif Atsiradus vaikuciui, santykliai nori nenori pasikeicia verysad.gif na bet tikiuosi laikinai
Atsakyti
QUOTE(krisstinnaa @ 2008 04 29, 10:50)
O tai kokia ta priezastis ar issiaiskinot? Kaip suprantu pas jus visgi taip ir nesusitvarke su pirmu vyru?
Tiesiog noriu, labiau suvokti savo vyra. Kartais pagalvoju gal priezastis tame, kad jis dalyvavo gimdyme(zinoma stovejo prie manes, o ne "ten"), nors abu kalbejom, kad jis nedalyvaus, bet gimdymo diena viskas gavosi labai spontaniskai. Be to, jis labai paranojiskas del kudumo (tiek savo atzvilgiu, tiek ir mano, nors man to ir nepasako). Tai gal dar ir mano priaugti 4 kg kalti  g.gif

La,

blush2.gif Mano vyras tuo klausimi visada ir taip demesingas buvo, o dabar tai is viso thumbup.gif Sakyciau viskas tik i geraja puse po gimdymo , su geismais .

O gal taviskiui padare dideli ispudi dalyvavimas gimdyme. Ir dabar tave myledamas ir vertindamas bijo santykiu, kad vel nepastotum ir netektu tu kanciu patirti. Vyrai, gi zinai, silpnoji lytis, tad jiem nesuvokiama kaip galima istverti tokius skausmus. Tiesiog issigando.... tikiuosi, kad tik tiek ...
Atsakyti
pas mus gal ir nepasikeite niekas,tik kad kai geriu kontrac. tai man noras sumazejes,kunas ne betoks jautrus...zodziu vyras danzia bamba kad jo nebenoriu..o jis tai nori nors ir kadien gaketu ax.gif blush2.gif kazka reikia keist,nes man nepatinka nenoreti..kai nieko negerdavau tai oi kaip buvo faina viskas,tik ir laukdavau kada galesim... thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir juokas sueme lotuliukas.gif kada myletis pradet? baigus maitint g.gif tai juk dabar iki metu maitint yra normalu, tai viskas vyrui... peilis..maza nestumo metu salta kaip ledkalnis, arba jis storos nenori, tai ir zindymo metu... o gal tai reikia tada daryti kada to tiesiog norisi... jei vyrui to nesinori, gal kazkas ne taip, gal naujai iskepta mama tik vaiku uzsiima ir pamirsta ta dideli vaika, gal kitos bedos... niekas negali patarti, reikia tik kantrybes, istvermes ir supratimo smile.gif tiesiog isgyventi sita laikotarpi reikia, retos seimos pirmus vaiko metus seksualiniame ir emociniame gyvenime ivardina kaip pilnutine laime, kaip bebutu, tai metai paaukoti vaikui, jo auginimui ir moters su vyru tarpusavio santykiu aiskinimuisi doh.gif
Atsakyti