abejoju,kad cia kalte tame,kad jis gimdyme dalyvavo.maniskis irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose,o ir svoris niekada netrukde.
pas mus irgi viskas budavo gerai,siaip netaip islaukdavom 2 savaites ir tada jau prasidedavo
kai mano vyras dvigubai daugiau uz mane nori,tai buna skundziasi,kad as nenoriu.
abejoju,kad cia kalte tame,kad jis gimdyme dalyvavo.maniskis irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose,o ir svoris niekada netrukde.
mano vyras dalyvavo gimdyme ir viske "ten" ziurejo
niu ir svorio buvo like nemazai, bet jo aistra ne kiek nesumazejo
va tik mano kazkur dingo
turbut kad maitinu
vakar as norejau "dar" ir "dar"...nors vyras sake-palauk iki rytojaus
Mano vyrui ne galvoj,ne rur....
,kad as po gimdymo sustorejau,kaip ir is pradziu toks pats sexsomanas
,bet va mano noras tai tikrai po gimdymo buvo dinges,visiskai nenoredavau,tiesiog kancia budavo
.Taciau jau dabar vel viskas tvarkoj,paaugo dukra,pradejo naktim geriau miegot,poilsio daugiau ir gryzom i normalia padeti
Paimylejom daugiau nei po pusantro men ir pasirode kraujo
ar kam nors taip buvo??? ar cia normalu??? gal dar ne visai viskas sugije
QUOTE(wenita @ 2008 05 02, 18:20)
Paimylejom daugiau nei po pusantro men ir pasirode kraujo
ar kam nors taip buvo??? ar cia normalu??? gal dar ne visai viskas sugije 
Geriausiai turbūt nueiti pas ginekologę, tik ji pasakys, ar viskas gerai, maža ką. Man tai nebuvo jokių problemų, ir vyras norėjo, ir aš
oi mes tai nesulaukem tu uzdraustu 6sav.,viskas ivyko anksciau,net po 3sav.
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 02, 13:53)
bet va mano noras tai tikrai po gimdymo buvo dinges,visiskai nenoredavau,tiesiog kancia budavo
.Taciau jau dabar vel viskas tvarkoj,paaugo dukra,pradejo naktim geriau miegot,poilsio daugiau ir gryzom i normalia padeti
Man baigus maitinti ir randant daugiau laiko sau vėl viskas stoja į vėžes
pas mus viskas ok
kaip anksciau taip ir po gimdymo vyras manes geidzia, as jo
Dziugu, kad viskas susitvarke 
O man nei nesciai bunant, nei dabar noro nera
Jau pradedu nerimauti
Nors vyras tikina lauksias kiek reikia, bet kazkaip nu nera geismo, nors tu ka (p.s. vis dar maitinu) 
O man nei nesciai bunant, nei dabar noro nera