Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

pas mus irgi viskas budavo gerai,siaip netaip islaukdavom 2 savaites ir tada jau prasidedavo blush2.gif kai mano vyras dvigubai daugiau uz mane nori,tai buna skundziasi,kad as nenoriu.
abejoju,kad cia kalte tame,kad jis gimdyme dalyvavo.maniskis irgi dalyvavo abiejuose gimdymuose,o ir svoris niekada netrukde.
Atsakyti
mano vyras dalyvavo gimdyme ir viske "ten" ziurejo rolleyes.gif niu ir svorio buvo like nemazai, bet jo aistra ne kiek nesumazejo tongue.gif va tik mano kazkur dingo unsure.gif turbut kad maitinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigitaaa: 01 gegužės 2008 - 10:05
Maniskis tai kol nescia buvau bijojo ka nors padaryti, tai buvo badas man biggrin.gif , o dabar po gimdymo jau megausimes, laukeme kol 6 savaites praeis, nes daktare taip liepe.
Atsakyti
vakar as norejau "dar" ir "dar"...nors vyras sake-palauk iki rytojaus tongue.gif
Atsakyti
Mano vyrui ne galvoj,ne rur.... smile.gif ,kad as po gimdymo sustorejau,kaip ir is pradziu toks pats sexsomanas lotuliukas.gif ,bet va mano noras tai tikrai po gimdymo buvo dinges,visiskai nenoredavau,tiesiog kancia budavo doh.gif .Taciau jau dabar vel viskas tvarkoj,paaugo dukra,pradejo naktim geriau miegot,poilsio daugiau ir gryzom i normalia padeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paimylejom daugiau nei po pusantro men ir pasirode kraujo doh.gif ar kam nors taip buvo??? ar cia normalu??? gal dar ne visai viskas sugije doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 05 02, 18:20)
Paimylejom daugiau nei po pusantro men ir pasirode kraujo  doh.gif ar kam nors taip buvo??? ar cia normalu??? gal dar ne visai viskas sugije doh.gif

Geriausiai turbūt nueiti pas ginekologę, tik ji pasakys, ar viskas gerai, maža ką. Man tai nebuvo jokių problemų, ir vyras norėjo, ir aš ax.gif
Atsakyti
oi mes tai nesulaukem tu uzdraustu 6sav.,viskas ivyko anksciau,net po 3sav.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 02, 13:53)
bet va mano noras tai tikrai po gimdymo buvo dinges,visiskai nenoredavau,tiesiog kancia budavo doh.gif .Taciau jau dabar vel viskas tvarkoj,paaugo dukra,pradejo naktim geriau miegot,poilsio daugiau ir gryzom i normalia padeti lotuliukas.gif

Man baigus maitinti ir randant daugiau laiko sau vėl viskas stoja į vėžes smile.gif
Atsakyti
pas mus viskas ok thumbup.gif kaip anksciau taip ir po gimdymo vyras manes geidzia, as jo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, va savaitgali issikalbejom pagaliau ir priezasti suzinojau... O ir jis pats issikalbejes pasijuto geriau, aistra sugrizo bei pradejo lysti 4u.gif
Atsakyti
Dziugu, kad viskas susitvarke smile.gif

O man nei nesciai bunant, nei dabar noro nera sad.gif Jau pradedu nerimauti sad.gif Nors vyras tikina lauksias kiek reikia, bet kazkaip nu nera geismo, nors tu ka (p.s. vis dar maitinu) smile.gif
Atsakyti