QUOTE(tinute84 @ 2009 09 22, 14:40)
sweikos..Na, mes po gimdymo pasimylejom tik po 2 men. nes buvau plysusi..daug siuvo, tai laukiau 6 sav. poto apsilankiau pas gydytoja, kuri pasake, kad jau galim myletis..
Vyras mano saunuolis, lauke
Tik labai keista, jau mylines kaip 2 menesius..bet man kaip skauda...kai ateina vakaras..net bijau pagalvoti pie skausma kuris laukia:hm Labai skauda pradzioj..veliau dingsta skausmas, bet po to 2 dienas vaikstau isizergusi- toks jausmas, atrodo, kad visa nakti buciau mylejusis..ir skauda- negaliu normaliai sedeti..Nesuprantu... Kartais galvoju, kad per daug man uzsiuvo
nes niekaip neprasitampo. Vyras tai patenkintas, sako, kad jam dar geriau, nei buvo pries gimdyma. 

Tik labai keista, jau mylines kaip 2 menesius..bet man kaip skauda...kai ateina vakaras..net bijau pagalvoti pie skausma kuris laukia:hm Labai skauda pradzioj..veliau dingsta skausmas, bet po to 2 dienas vaikstau isizergusi- toks jausmas, atrodo, kad visa nakti buciau mylejusis..ir skauda- negaliu normaliai sedeti..Nesuprantu... Kartais galvoju, kad per daug man uzsiuvo

O tai tu jam bent sakei, kad tau skauda? Jis po tiek laiko kaip alkanas šuva tave suplėšyt gali ir kas vakarą lips jei nieko nesakysi