Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(tinute84 @ 2009 09 22, 14:40)
sweikos..Na, mes po gimdymo pasimylejom tik po 2 men. nes buvau plysusi..daug siuvo, tai laukiau 6 sav. poto apsilankiau pas gydytoja, kuri pasake, kad jau galim myletis.. mirksiukas.gif  Vyras mano saunuolis, lauke  blush2.gif  blush2.gif 
Tik labai keista, jau mylines kaip 2 menesius..bet man kaip skauda...kai ateina vakaras..net bijau pagalvoti pie skausma kuris laukia:hm  Labai skauda pradzioj..veliau dingsta skausmas, bet po to 2 dienas vaikstau isizergusi- toks jausmas, atrodo, kad visa nakti buciau mylejusis..ir skauda- negaliu normaliai sedeti..Nesuprantu... Kartais galvoju, kad per daug man uzsiuvo  doh.gif  doh.gif  nes niekaip neprasitampo. Vyras tai patenkintas, sako, kad jam dar geriau, nei  buvo pries gimdyma. blush2.gif

O tai tu jam bent sakei, kad tau skauda? Jis po tiek laiko kaip alkanas šuva tave suplėšyt gali ir kas vakarą lips jei nieko nesakysi
Atsakyti
aisku , kas sakiau, tai mes isleto..isleto..
Papildyta:
manau, kad cai susiuvime problema, perdaug uzsiuvo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noco @ 2009 09 19, 22:17)
Mielos moterys, jau 4 savaite po antrojo gimdymo. Per visa nestuma su vyru mylejomes tik karta. Niekada neapkabino per ta laika, buckis tik grizus is darbo, toks "pareiginis", teisinasi, kad bijo pakenkti vaikeliui, tam dalykui labai jautrus... kai bandau kalbetis apie tai, visada randa dingsti, kad nepasikalbetumem, tai jis pavarges, o kai priremiu prie sienos, tada mane zodziais uzsipuola ir aceit susinervines dingsta is akiu. Namuose mazai bendraujam, stengiasi nekontaktuoti su manimi... Gaves tevystes atostogas visa laika leidzia savo pomegiams, vos pora kart paziurejo lialiu kai pasiprasiau i kirpykla ir i parduotuve.
Kai bendravo su draugais esu isgirdusi keleta fraziu: patarimas sesei, kurios vyras dirba uzsienyje "susirask meiluzi, tada ir seima sustipreja...", arba man yra sakes apie savo pazistama, kuris paliko zmona su vaikais ir isejo pas kita"sakem mes jam, kad turek tu ta meiluze, kam zmona erzini..." Na, zodziu, as dabar siokioj tokioj depresijoj ir negaliu atsipaistyt savo smegenyse ir noriu jusu nuomones AR AS TEISI MANYDAMA JOG JIS TURI MEILUZE? Ar nebereikalo jam tai pasakyciau kai aiskinsiuosi santykius?

Kad kažkam pataria turėt meilužę tai dar nereiškia, kad pats į kairę eina ar eis, bet tavo aprašyta situacija rodo, kad jis tikriausiai turi kitą. Suprasčiau jei ir anksčiau mylėdavotės po kartą į metus, bet jei tai buvo dažnai.... Jei stengiasi su tavim mažiau bendraut, kontaktuot tai ar tik nebus jis dar ir įsimylėjęs tą sugulovę g.gif Vistiek tai kažkada išaiškės
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2009 09 22, 15:40)
sweikos..Na, mes po gimdymo pasimylejom tik po 2 men. nes buvau plysusi..daug siuvo, tai laukiau 6 sav. poto apsilankiau pas gydytoja, kuri pasake, kad jau galim myletis.. mirksiukas.gif  Vyras mano saunuolis, lauke  blush2.gif  blush2.gif 
Tik labai keista, jau mylines kaip 2 menesius..bet man kaip skauda...kai ateina vakaras..net bijau pagalvoti pie skausma kuris laukia:hm  Labai skauda pradzioj..veliau dingsta skausmas, bet po to 2 dienas vaikstau isizergusi- toks jausmas, atrodo, kad visa nakti buciau mylejusis..ir skauda- negaliu normaliai sedeti..Nesuprantu... Kartais galvoju, kad per daug man uzsiuvo  doh.gif  doh.gif  nes niekaip neprasitampo. Vyras tai patenkintas, sako, kad jam dar geriau, nei  buvo pries gimdyma. blush2.gif

g.gif Na smile.gif , man pvz po 6 sav nuėjus pas ginę pasakė, kad normalu, jog 4-6 mėnesius dar būna žaizdota ir viskas tvarkosi, gyja. Man po santykių pasirodydavo kraujingų išskyrų, labai perštėdavo ir pradžia toookia būdavo doh.gif Maniau, kad kas negerai, bet nuramino. Atseit vaikiukas nemažas, pro tokius siaurus takus praeina, nėra ko norėti.
Išrašė tokias žvakutes dėtis, kad greičiau mikroflora atsistatytų, bet aš pabandžiau, teko išsiimti, nes tooooks perštėjimas užėjo, kad siaubas:oh. Mat ten su vitaminu c. Nebesidėjau daugiau, bet ir nebereikia. Na, gal dar iš tikro iki 6 mėnesiukų baigs galutinai viskas tvarkytis. Bet šiuo metu jau jaučiuosi visai neblogai

O nebandei dar sykį nueiti pas ginę?
Atsakyti
mes pabandem po 6 savaiciu, tai kaip nekalta mergaite vel pasijauciau - taaaaip skaudejo doh.gif po to tik dar labiau bijau vyra prisileist doh.gif
Atsakyti
Mes pabandėm po 8 savaičių, bet taaaaip skaudėjo Man atrodo kad jis toks didelis pasidarė, , man skauda kai jis juda, bet gine pasakė kad pas mane viskas tvarkoj, pabandykit lubrikantus(pirkom vaistinėj) , pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti
Mes po menesio pabandem, na jausmas buvo kaip pirma kart, siek tiek skaudejo, po to vis geriau. wub.gif
Atsakyti
Per nestuma myletis negalejau, o po jo, vel stojo viskas i savas vezes, nepaisant priaugtu kilogramu, vyro esu mylima ir geidziama. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(grambolys @ 2009 09 22, 15:22)
O tai tu jam bent sakei, kad tau skauda? Jis po tiek laiko kaip alkanas šuva tave suplėšyt gali ir kas vakarą lips jei nieko nesakysi

be to esu skaiciusi straipsni neperseniausiai, kai moteriai po gimdymo per daug susiuvo, del to net seima isiro, o db kai praejo 25 metai, gydytojai ta isaiskino, manau reikia tokiu dalyku netemti nakciai, PASIKONSULTUOK SU GYDYTOJU
Atsakyti
nesijaudinti tik reikia 4u.gif Tiesiog reikia laiko ir tiek.
Kuo tolyn, tuo viskas labiau stoja į savo vėžes ir kaip nieko nebuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vyro norai tiek per neštuma tiek ir po jo, tai tikrai nesumažėjo. Nori ir labai. Tik va po gimdymo aš pati biškuti pribijau. nes ir taip siules gerai skauda. Tikiu kad su laiku viskos mano baimės praeis.
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2009 10 02, 16:32)
Na vyro norai tiek per neštuma tiek ir po jo, tai tikrai nesumažėjo. Nori ir labai. Tik va po gimdymo aš pati biškuti pribijau. nes ir taip siules gerai skauda. Tikiu kad su laiku viskos mano baimės praeis.

Aišku, kad praeis man ginė sakė, kad normalu yra visokie jutimai ir gyjimai iki 6 mėn netgi. Taip, kad...
Bet va- nereikėjo ir pusmetuko, jau viskas kaip ir ok smile.gif smile.gif
Atsakyti
pabandem gal po men mazdaug, skaudejo aisku, visgi siek tiek siuta buvo, bet su laiku super thumbup.gif per nestuma irgi atsargiai bet mylejomes blush2.gif
Atsakyti