Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių metinės

QUOTE(dijar @ 2008 09 06, 09:15)
Maziausiai norisi per savo 10 metines kazka tai matyti, cia juk musu seimos svente, isgirdau kad visa gimine laukia baliaus doh.gif ir uzsakiau 2 lektuvo bilietus i Roma 3 dienoms, manau bus tikrai isimintina svente thumbup.gif


SAUNOLE clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
Sveiki, mano tėvelių perlinės vestuvės buvo praeitais metais, tai aš jiems tokia bendra dovana nupirkau krištolinę kriauklę su perliuku. Tai ir labai gražu ir su simboliu ir prisiminimas lieka.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2006 02 23, 21:42)
Sutuoktuviu-vestuviu diena dar yra vadinama zaliosios arba baltosios vestuves,
6 men.- svajoniu vestuves
9 men - alaus vestuves
1 metai - popierines vestuves
2 metai - medvilnines
3 metai - odines
4 metai - silkines
5 metai - medines....ir t.t. jeigu idomu galeciau ir toliau vardinti  mirksiukas.gif

Čia tai geras thumbup.gif , MB sakė kad po 9mėn būna gimtadienis lotuliukas.gif

QUOTE(Arita @ 2006 09 09, 21:26)
Sveikutės  4u.gif
Pasidalinkite patirtimi ir pasakykite ką dovanojote 1 metų vestuvių proga? Žinau, kad popierinės, kad reikia kažką iš popieriaus...  ax.gif  Bet niekas nelenda į galvą: tik vienintelė idėja: knyga (bet jis jų neskaito...)  doh.gif

Mes draugam padovanojom kama sutra šokolado knygą.
Atsakyti
QUOTE(dijar @ 2008 09 06, 09:15)
Maziausiai norisi per savo 10 metines kazka tai matyti, cia juk musu seimos svente, isgirdau kad visa gimine laukia baliaus doh.gif ir uzsakiau 2 lektuvo bilietus i Roma 3 dienoms, manau bus tikrai isimintina svente thumbup.gif



Super ideja. As irgi buvau pasiryzusi pirkti bilietus savaitgaliui, tik i Paryziu. Bet deja. Niekas nenori su kleckuciu musu pabut, kuriai bus 10 men.

Mums rugseji sukakos jau 15 metuku. Vat dabar galvoju ka gi mums padaryt tokio g.gif . Gal turit kokiu minciu. As sugalvojau tik vakariene prie zvakiu ax.gif . Daugiau nezinau.
Atsakyti
QUOTE(dijar @ 2008 09 06, 09:15)
Maziausiai norisi per savo 10 metines kazka tai matyti, cia juk musu seimos svente, isgirdau kad visa gimine laukia baliaus doh.gif ir uzsakiau 2 lektuvo bilietus i Roma 3 dienoms, manau bus tikrai isimintina svente thumbup.gif

pritariu.mes taip pat bandysim kur nors savaitgaliui išskristi.
Atsakyti
Sveikos, Merginos 4u.gif

Na, mes su MB irgi jau atsventem savo 10-iems metuku jubilieju wub.gif Paruosiau jam staigmenele, slapcia nupirkau 5 naktim kelione i Kemera. Papasakosiu smulkiau...
Sumaniusi tokia staigmena, pirmiausia turejau issiaiskinti, ar mano brangiausias tom dienom gales isvykti, taigi, paslapcia isnarsiau jo darbo knyga blush2.gif Paskui savo MB pasakiau, kad tom dienom nieko nesuplanuotu, nes noriu su seima i Nida nuvaziuoti, o pati kuriau planus kam palikti sunu. Mano mama sutiko paziureti ir ji atvaziavo diena pries mums isvykstant. Vyrui tai itarimu nesukele, nes buvau pasakiusi, kad atvaziuos mama kelias dienas pas mus pabuti, o vaziuodami i Nida, ja parvesim namo (i Palanga). Kadangi, ta vakara kai mama atvaziavo buvo musu metiniu isvakares, tai vakare issovem sampana, o as dar buvau pagal uzsakyma padariusi labai grazias taures su musu vardais, jas suglaudus gaunasi sirdele (is asmeniska.lt) ir pasakiau, kad cia mano dovana vestuviu metiniu proga. Tai jis daugiau nieko ir nesitikejo tongue.gif Ta nakti jau turejom isskristi i Turkija...Vyras norejo ilgiau paziureti televizoriu, tad perdaug ir neikalbinejau, kad eitu gult, o keltis juk reikia 3 nakties. Taigi, pati atsiguliau, o uzmigti negaliu, is jaudulio net drebejau, galvojau kaip mano MB sureguos i staigmena ir laukiau kada ateis i lova. Atejo tik 2 nakties, slapcia juokiausi, na jau nespesi pamiegoti brangusis, nes tuoj reiks keltis lotuliukas.gif Po pusvalandzio mano MB jau saldziai miegojo...As tyliai atsikeliau, nuejau i vonia apsirengti, paskui pasiemiau filmavimo kamera ir ejau kelti savo MB... Atsisedau ant lovos ir labai tyliai pasaukiau vardu, tas staigiai pakele galva ir issigandes ziuri i mane ir i kamera... Sakau, maziuk, kelkis, tau zmona paruose siurpriza desimtmecio proga, jis svelniai sako, nu tu juokauji, baik juokus, kur keltis, juk tik uzmigau ir pan... Juokiaus nerealiai is jo reakcijos (dar ir dabar juokas ima, kai paziurim juosta). Kai pasakiau, kad greiciau keltusi, nes turi tik 10 min pasiruosti, kitaip paveluosim i oro uosta, tai tada jau islipo is lovos visas maloniam soke thumbup.gif Atsistoja ir klausia: tai ka man dabar rengtis, buvo nerealiai pasimetes... blink.gif Rubus jau buvau paruosus, nes tikejausi tokios reakcijos tongue.gif As jam sakau, tau del nieko nereikia sukti galvos viskas sudeta, ir lagaminas, ir pasai, ir pinigai, tik eik i masina, butumete maciusios jo veideli merginos, visa kelia i oro uosta kritau juokais lotuliukas.gif Jis visaip bande issiaiskinti kur skrisim, bet apie tai suzinojo tik oro uoste, kai atsistojom i registracijos eile, buvo apsales, bet labai labai laimingas wub.gif MB daug dirba ir tos kelios pavogtos poilsio dienos jam buvo didziausia dovana clap_1.gif Buvo tikras medaus menuo, galejom tinginiauti, issimiegoti, paskaityti knygas ir pabuti tik dviese heart.gif Visas tas dienas, kol buvom ten, jis man dekojo uz toki siurpriza ir sake, kad labai labai mane myli ir nupirko labai grazu auksini ziedeli su deimantu metiniu proga wub.gif
Gryzes i Lietuva, vyras dar ilgai visiems su pasididziavimu gyresi, kad zmona ji pavoge ir issiveze slapcia i Turkija ax.gif
Stai tokia staigmena, merginos, paruosiau savo brangiausiam 10-uju musu vestuviu metiniu proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatabux: 17 rugsėjo 2008 - 10:25
QUOTE(renatabux @ 2008 09 17, 11:20)
Sveikos, Merginos 4u.gif

Va cia tai DOVANA thumbup.gif Tu nereali!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos,
Atsiprasau is karto, jei panasi tema kazkur jau yra.... tiesiog kiek apzvelgiau, nieko panasaus neradau, o visu temu perziuret tiesiog negaliu...
"Beda" ta, kad arteja tevu vestuviu metines smile.gif Bus 25 metukai, kai jie susituoke. Gal kas zinote kaip tiksliai toks jubiliejus vadinasi? Noreciau kazka ypatingo sugalvoti ir padaryti jiems svente. Tevai gyvena kaime ir yra visiski namisedos bei pasyvus zmones. Net neisivaizduoju kaip praskaidrinti ju kasdienybe... doh.gif jokios keliones ar ilgesnes isvykos netinka, nes tevai negali palikti savo ukio lotuliukas.gif kazkokiu menisku dovanu jie irgi neivertins. gal kas esate organizave ka nors panasaus ir ka nors praktisko? g.gif
Atsakyti
Padovanokite tėvams knygą iš jų asmeninių foto nuotraukų. Knygas galima užsisakyti internetu brukne.lt
Surinkite visas senas nuotraukas nuo pat vaikystės, sudėkite vestuvines tėvų ir vaikų nuotraukas, parašykite artimųjų palinkėjimus ar sudėkite anūkų nupieštus seneliams sveikinimus. Gaunasi knyga tokia , kaip knygyne, tik apie jus ir jūsų artimuosius.
Atsakyti
Vestuvių metinės


1 diena. Žaliosios vestuvės.
Tai sutuoktuvių diena. Jaunieji žengia į naują gyvenimą. Nuo šios dienos skaičiuojamos visos vestuvių metinės. Pirmaisiais metasi vestuvių diena paminima kiekvieną mėnesį. Dovanojamos gėlės. Šias vestuves simbolizuoja rūtų vainikas jaunosios plaukuose.

1 metai. Kartūninės (merlinės) vestuvės.
Pirmosios metinės. Jaunieji jau nugyveno metus drauge, pažino vienas kitą, susidūrė su pirmosiomis bendro gyvenimo problemomis. Šią dieną vyras su žmona dovanoja vienas kitam kartūnines nosinaites. Tai simbolizuoja į jų gyvenimą įsiskverbusią rutiną. Svečiai dovanoja gaminius iš medvilnės ir šilko.

2 metai. Popierinės vestuvės.
Antraisiais gyvenimo metais šeimoje dažnai atsiranda mažylis. Sutuoktiniai turi įveikti naujus iškilusius sunkumus. Popierius greitai plyšta, todėl labai svarbu apsišarvuoti kantrybe ir itin rūpintis vienas kitu. Svečiai dovanoja gražias knygas, paveikslus, nuotraukų albumus.

3 metai. Odinės vestuvės.
Šeima jau sutvirtėjo, tačiau santykiai dar vis tokie lankstūs, kaip oda. Dovanojami odos gaminiai - rankinės, segtuvai, diržai.

5 metai. Medinės vestuvės.
Medis simbolizuoja santykių tvirtumą, tai jau ne kartūnas ar popierius.Šią dieną dovanojami mediniai daiktai - šaukštai, skrynelės, smulkūs baldai.

6 metai. Špižinės vestuvės.
Špižius, nors iš pažiūros ir tvirtas, tačiau yra trapus smūgiams neatsparus metalas. Tokia yra ir santuoka - nepaisant metų, praleistų drauge, turite saugoti ją nuo smūgių ir šeimos židinyje deginti savo egoizmo malkas. Svečiai dovanoja mažus špižinius puodelius.

6,5 metų. Cinko vestuvės.
Jos primena porai, kad santuoką, kaip ir cinko indus laikas nuo laiko reikia emaliuoti. Svečiai dovanoja indų ir puodų rinkinius.

7 metai. Varinės vestuvės.
Nors varis ir nėra labai tvirtas, tačiau brangusis metalas. Sutuoktiniai apsikeičia variniais žiedais arba monetomis - ilgos laimės simboliu.

8 metai. Skardinės vestuvės.
Metai bėga, sutuoktinių santykiai tvirtėja. Svečiai dovanoja skardinius daiktus: padėklus, kepimo skardas ir buitinius prietaisus.

9 metai. Fajansinės vestuvės.
Fajanso puodeliai tokie pat gražūs, kaip ir kasmet labiau suauganti šeima. Geriausia dovana - fajansiniai indai, krištolas.

10 metų. Rožinės vestuvės.
Šią dieną dovanojamos raudonos rožės, primenančios sutuoktiniams jų vestuvių dieną ir kelią į šeimyninę laimę. Kelią, nubarstytą rožių žiedlapiais ir dygliais. Kviečiami draugai, visi šoka su raudonomis rožėmis rankose.

11 metų. Plieninės vestuvės.
Jos sako, kad šeimos santykiai užsigrūdino ir sutvirtėjo. Dovanojami plieniniai daiktai.

12,5 metų. Nikelio vestuvės.
Jos įspėja: "nepamirškite spindėti". Švenčiamos siaurame šeimos rate.

13 metų. Nėriniuotos (pakalnučių) vestuvės.
Gyvenimas jau įgavęs tam tikrą raštą. Šią dieną dovanojamos nertinės staltiesėlės, ažūriniai mezginiai iš plonos vilnos. Kadangi šios metinės dar vadinamos pakalnučių vestuvėmis, sutuoktiniai gali vienas kitam dovanoti po pakalnučių puokštelę - tokią kvapnią ir trapią, kaip ir jų meilė.

14 metų. Agato vestuvės.
Kasmet santykiai įgauna vis naujų spalvų, šeimos židinys sužėri it brangakmenis. Sutuoktiniams dovanojami agatai ir dramblio kaulas.

15 metų. Stiklinės (krištolinės) vestuvės.
Šios metinės simbolizuoja sutuoktinių santykių skaidrumą ir tyrumą, dviejų mylinčių žmonių laimę. Dovanojami stikliniai ar krištoliniai indai.

18 metų. Turkio vestuvės.
Dovanojami papuošalai su turkiu.

20 metų. Porcelianinės vestuvės.
Vaišės patiekiamos naujuose porcelianiniuose induose, nes laikoma, kad senų servizų neliko nė šukelės… Dovanojamas taip pat porcelianas.

25 metai. Sidabrinės vestuvės.
Ketvirtis amžiaus nugyventas kartu... Taurusis sidabras simbolizuoja puikią ir tvirtą sąjungą. Šią dieną susirenka visa giminė. Rūtų vainikėlis pakeičiamas sidabriniu. Ant auksinio sutuoktuvių žiedo užmaunamas sidabrinis.

30 metų. Perlinės vestuvės.
Tikras perlas niekada netamsėja. Čia perlas simbolizuoja nepriekaištingus šeimos santykius. Vyras žmonai dovanoja vėrinį iš 30 perlų, reiškiantį, kad trisdešimt kartu praleisti metai buvo puikūs, kaip perlai.

34 metai. Gintarinės vestuvės.
Pušų sakai amžius guli jūros dugne, kol tampa gintaru. Dovanojami gintariniai papuošalai.

35 metai. Drobinės (lininės) vestuvės.
Šių metinių simbolis - lininė staltiesė - reiškia taiką, gerbūvį ir ramybę. Dovanojamos lininės staltiesės, rankšluosčiai, patalynė.

37,5 metų. Aliuminio vestuvės.
Simbolizuoja tvirtą šeimyninę laimę. Dovanojami daiktai ir suvenyrai iš aliuminio.

40 metų. Rubininės vestuvės.
Rubinas - ugningos meilės simbolis. Sutuoktinių artumas jau įaugo į jš kraują - tą rodo raudona rubino spalva. Auksinis žiedas papuošiamas rubinu.

45 metai. Safyrinės vestuvės.
Jas simbolizuoja ištikimybės akmuo - safyras. Niekas niekada neišardys šios santuokos. Manoma, kad šis akmuo ne tik išvaduoja nuo sunkių minčių, bet ir suteikia jėgų kovoti su ligomis ir negandomis. Dovanojami juvelyriniai dirbiniai su safyru.

46 metai. Levandų vestuvės.
Padovanokite vienas kitam levandų - jos nuostabiai trapių kalnų gėlių.

47 metai. Kašmyro vestuvės.
Kašmyro vilna tokia pat švelni ir šilta, kaip sutuoktinių jausmai.

48 metai. Ametiso vestuvės.
Vyras dovanoja žmonai papuošalą su ametisu - savo ištikimybės simbolį.

49 metai. Kedrų vestuvės.
Šis medis toks pat galingas ir tvirtas, kaip sutuoktinių ryšys.

50 metų. Auksinės vestuvės.
Tik nedaugelis porų sulaukia šio garbingo iškilmingai švenčiamo jubiliejaus. Susirenka visa giminė ir draugai. Sutuoktiniai apsikeičia naujais auksiniais žiedais. Senieji žiedai tampa šeimos relikvija ir perduodami anūkams ar proanūkiams.

55 metai. Smaragdinės vestuvės.
Dovanojami papuošalai su smaragdu.

60 metų. Deimantinės vestuvės.
Deimantas - pats tvirčiausias brangakmenis, simbolizuoja santuokos amžinumą.

65 metai. Geležinės vestuvės.
Šios šeimos ryšiai jau tvirti kaip geležis.

67,5 metų. Akmeninės vestuvės.
Lašas po lašo ir akmenį pratašo, bet ši santuoka amžina.

70 metų. Palaimingos vestuvės.
Atsisukus į nugyventą kartu gyvenimą, žiūrint į anūkus ir jau paaugusius proanūkius supranti, kad Dangaus siųsta meilė - didžiausia palaima ir tikriausia laimė.

75 metai. Karūnuotosios vestuvės.
Antrosios deimantinės vestuvės.

80 metų. Ąžuolinės vestuvės.
Jūsų meilė ir santuoka tokia pat ilgaamžė, kaip šis medis.


Remtasi - http://www.vestuves.lt


Dar daug ideju pasiskaityti galima Vestuviu skyrelyje, Ivairios smulkmenos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės padėkite.Norime ramiai paminėti mamos jubiliejų.Ieškome išsinuomoti Vilniuje kavinėje ar restorane staliuką,kur grotų rami kamerinė muzika penktadieniais ar šeštadieniais -koks saksofonas,rojalis ,smuikas,džiazas. Nieko neatrandu internete ,gal kas buvote. Lauksiu jūsų pasiūlymų,laiko turiu nebedaug
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2008 09 25, 10:01)
Padovanokite tėvams knygą iš jų asmeninių foto nuotraukų. Knygas galima užsisakyti internetu brukne.lt
Surinkite visas senas nuotraukas nuo pat vaikystės, sudėkite vestuvines tėvų ir vaikų nuotraukas, parašykite artimųjų palinkėjimus ar sudėkite anūkų nupieštus seneliams sveikinimus. Gaunasi knyga tokia , kaip knygyne, tik apie jus ir jūsų artimuosius.

aciu smile.gif knygute pas jus jau esame dare ir tikrai nenusivyleme. taciau sikart norisi kazko kito. norisi, kad butu kazkokia svente tevams, kad jie prasiblaskytu. bet tai tikrai neturetu buti gimines balius...
Papildyta:
QUOTE(inrinke @ 2008 09 25, 11:45)
Vestuvių metinės
1 diena. Žaliosios vestuvės.
Tai sutuoktuvių diena. Jaunieji žengia į naują gyvenimą. Nuo šios dienos skaičiuojamos visos vestuvių metinės. Pirmaisiais metasi vestuvių diena paminima kiekvieną mėnesį. Dovanojamos gėlės. Šias vestuves simbolizuoja rūtų vainikas jaunosios plaukuose.

1 metai. Kartūninės (merlinės) vestuvės.
Pirmosios metinės. Jaunieji jau nugyveno metus drauge, pažino vienas kitą, susidūrė su pirmosiomis bendro gyvenimo problemomis. Šią dieną vyras su žmona dovanoja vienas kitam kartūnines nosinaites. Tai simbolizuoja į jų gyvenimą įsiskverbusią rutiną. Svečiai dovanoja gaminius iš medvilnės ir šilko.

2 metai. Popierinės vestuvės.
Antraisiais gyvenimo metais šeimoje dažnai atsiranda mažylis. Sutuoktiniai turi įveikti naujus iškilusius sunkumus. Popierius greitai plyšta, todėl labai svarbu apsišarvuoti kantrybe ir itin rūpintis vienas kitu. Svečiai dovanoja gražias knygas, paveikslus, nuotraukų albumus.

3 metai. Odinės vestuvės.
Šeima jau sutvirtėjo, tačiau santykiai dar vis tokie lankstūs, kaip oda. Dovanojami odos gaminiai - rankinės, segtuvai, diržai.

5 metai. Medinės vestuvės.
Medis simbolizuoja santykių tvirtumą, tai jau ne kartūnas ar popierius.Šią dieną dovanojami mediniai daiktai - šaukštai, skrynelės, smulkūs baldai.

6 metai. Špižinės vestuvės.
Špižius, nors iš pažiūros ir tvirtas, tačiau yra trapus smūgiams neatsparus metalas. Tokia yra ir santuoka - nepaisant metų, praleistų drauge, turite saugoti ją nuo smūgių ir šeimos židinyje deginti savo egoizmo malkas. Svečiai dovanoja mažus špižinius puodelius.

6,5 metų. Cinko vestuvės.
Jos primena porai, kad santuoką, kaip ir cinko indus laikas nuo laiko reikia emaliuoti. Svečiai dovanoja indų ir puodų rinkinius.

7 metai. Varinės vestuvės.
Nors varis ir nėra labai tvirtas, tačiau brangusis metalas. Sutuoktiniai apsikeičia variniais žiedais arba monetomis - ilgos laimės simboliu.

8 metai. Skardinės vestuvės.
Metai bėga, sutuoktinių santykiai tvirtėja. Svečiai dovanoja skardinius daiktus: padėklus, kepimo skardas ir buitinius prietaisus.

9 metai. Fajansinės vestuvės.
Fajanso puodeliai tokie pat gražūs, kaip ir kasmet labiau suauganti šeima. Geriausia dovana - fajansiniai indai, krištolas.

10 metų. Rožinės vestuvės.
Šią dieną dovanojamos raudonos rožės, primenančios sutuoktiniams jų vestuvių dieną ir kelią į šeimyninę laimę. Kelią, nubarstytą rožių žiedlapiais ir dygliais. Kviečiami draugai, visi šoka su raudonomis rožėmis rankose.

11 metų. Plieninės vestuvės.
Jos sako, kad šeimos santykiai užsigrūdino ir sutvirtėjo. Dovanojami plieniniai daiktai.

12,5 metų. Nikelio vestuvės.
Jos įspėja: "nepamirškite spindėti". Švenčiamos siaurame šeimos rate.

13 metų. Nėriniuotos (pakalnučių) vestuvės.
Gyvenimas jau įgavęs tam tikrą raštą. Šią dieną dovanojamos nertinės staltiesėlės, ažūriniai mezginiai iš plonos vilnos. Kadangi šios metinės dar vadinamos pakalnučių vestuvėmis, sutuoktiniai gali vienas kitam dovanoti po pakalnučių puokštelę - tokią kvapnią ir trapią, kaip ir jų meilė.

14 metų. Agato vestuvės.
Kasmet santykiai įgauna vis naujų spalvų, šeimos židinys sužėri it brangakmenis. Sutuoktiniams dovanojami agatai ir dramblio kaulas.

15 metų. Stiklinės (krištolinės) vestuvės.
Šios metinės simbolizuoja sutuoktinių santykių skaidrumą ir tyrumą, dviejų mylinčių žmonių laimę. Dovanojami stikliniai ar krištoliniai indai.

18 metų. Turkio vestuvės.
Dovanojami papuošalai su turkiu.

20 metų. Porcelianinės vestuvės.
Vaišės patiekiamos naujuose porcelianiniuose induose, nes laikoma, kad senų servizų neliko nė šukelės… Dovanojamas taip pat porcelianas.

25 metai. Sidabrinės vestuvės.
Ketvirtis amžiaus nugyventas kartu... Taurusis sidabras simbolizuoja puikią ir tvirtą sąjungą. Šią dieną susirenka visa giminė. Rūtų vainikėlis pakeičiamas sidabriniu. Ant auksinio sutuoktuvių žiedo užmaunamas sidabrinis.

30 metų. Perlinės vestuvės.
Tikras perlas niekada netamsėja. Čia perlas simbolizuoja nepriekaištingus šeimos santykius. Vyras žmonai dovanoja vėrinį iš 30 perlų, reiškiantį, kad trisdešimt kartu praleisti metai buvo puikūs, kaip perlai.

34 metai. Gintarinės vestuvės.
Pušų sakai amžius guli jūros dugne, kol tampa gintaru. Dovanojami gintariniai papuošalai.

35 metai. Drobinės (lininės) vestuvės.
Šių metinių simbolis - lininė staltiesė - reiškia taiką, gerbūvį ir ramybę. Dovanojamos lininės staltiesės, rankšluosčiai, patalynė.

37,5 metų. Aliuminio vestuvės.
Simbolizuoja tvirtą šeimyninę laimę. Dovanojami daiktai ir suvenyrai iš aliuminio.

40 metų. Rubininės vestuvės.
Rubinas - ugningos meilės simbolis. Sutuoktinių artumas jau įaugo į jš kraują - tą rodo raudona rubino spalva. Auksinis žiedas papuošiamas rubinu.

45 metai. Safyrinės vestuvės.
Jas simbolizuoja ištikimybės akmuo - safyras. Niekas niekada neišardys šios santuokos. Manoma, kad šis akmuo ne tik išvaduoja nuo sunkių minčių, bet ir suteikia jėgų kovoti su ligomis ir negandomis. Dovanojami juvelyriniai dirbiniai su safyru.

46 metai. Levandų vestuvės.
Padovanokite vienas kitam levandų - jos nuostabiai trapių kalnų gėlių.

47 metai. Kašmyro vestuvės.
Kašmyro vilna tokia pat švelni ir šilta, kaip sutuoktinių jausmai.

48 metai. Ametiso vestuvės.
Vyras dovanoja žmonai papuošalą su ametisu - savo ištikimybės simbolį.

49 metai. Kedrų vestuvės.
Šis medis toks pat galingas ir tvirtas, kaip sutuoktinių ryšys.

50 metų. Auksinės vestuvės.
Tik nedaugelis porų sulaukia šio garbingo iškilmingai švenčiamo jubiliejaus. Susirenka visa giminė ir draugai. Sutuoktiniai apsikeičia naujais auksiniais žiedais. Senieji žiedai tampa šeimos relikvija ir perduodami anūkams ar proanūkiams.

55 metai. Smaragdinės vestuvės.
Dovanojami papuošalai su smaragdu.

60 metų. Deimantinės vestuvės.
Deimantas - pats tvirčiausias brangakmenis, simbolizuoja santuokos amžinumą.

65 metai. Geležinės vestuvės.
Šios šeimos ryšiai jau tvirti kaip geležis.

67,5 metų. Akmeninės vestuvės.
Lašas po lašo ir akmenį pratašo, bet ši santuoka amžina.

70 metų. Palaimingos vestuvės.
Atsisukus į nugyventą kartu gyvenimą, žiūrint į anūkus ir jau paaugusius proanūkius supranti, kad Dangaus siųsta meilė - didžiausia palaima ir tikriausia laimė.

75 metai. Karūnuotosios vestuvės.
Antrosios deimantinės vestuvės.

80 metų. Ąžuolinės vestuvės.
Jūsų meilė ir santuoka tokia pat ilgaamžė, kaip šis medis.
Remtasi - http://www.vestuves.lt
Dar daug ideju pasiskaityti galima Vestuviu skyrelyje, Ivairios smulkmenos. mirksiukas.gif

labai labai aciu 4u.gif manau, kad tai ne vien tik man labai naudinga informacija smile.gif
Atsakyti