Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(Taniusik5 @ 2008 08 05, 11:07)
Visgi nebuvau ampeloj blush2.gif nes drauge pasiule kita manikiuriste, kuri pasirodo gyvena visai salia manes silainiuose... tiesa is pradziu lb dvejojau nes dirba namuose... g.gif bet aplinka maloni pati manikiuriste irgi fainute  bigsmile.gif o ir sumokejau nedaug  ax.gif labai patenkinta  thumbup.gif

o galima suzinoti kokia kaina, gal ir kontaktais pasidalintum? ax.gif As kaip tik pati silainiuose glaudziuosi, butu super pagal vieta, jei dar ir gerai padaro tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 08 13, 17:56)
o galima suzinoti kokia kaina, gal ir kontaktais pasidalintum?  ax.gif  As kaip tik pati silainiuose glaudziuosi, butu super pagal vieta, jei dar ir gerai padaro tai isvis thumbup.gif

Beabejo galima smile.gif negaila man juk, juolab kai zmogus fainas tai net noris ji pareklamuot blush2.gif taip lyg atsidekoju 4u.gif
Sumokejau uz papildyma 40lt nulakavo nerealiai thumbup.gif uz tai papildomai neima mirksiukas.gif nebent jei nori ka nors ilgesniam laikui pasidaryt...prancuziska su baltu geliu ar blizgucius iliet tada ima papildomai...bet kaip pati sake 5lt daugiau... smile.gif

jos numeriukas 86442744 Irma (butinai pasisakykit kad is supermamu smile.gif ir kad as daviau tongue.gif )
Atsakyti
Mano kojos igi suskilinėdavo iki mėsos ir kraujo. Bandžiau viską- beveik visus išvardintus kremus, vaistinius tepalus, pemzą etc.

Situacija iš esmės pasikeitė tik tada, kai nustojau naudoti pemzas ir žaisti su visokiais akmenukais, kurie, kaip vėliau supratau, labai problemiškoms pėdoms yra visiškai neveiksmingi- tik pinigų išmetimas į balą- man juos naudojant nusitarkuodavo ne kulnai į pemzą, o ta pemza į kulnus- t.y, pemza tik trupėdavo, ir grublėtumo nepašalindavo, arba reikdavo gremžti iki beprotybės, ir vis tiek rezultatas nelabai koks būdavo.

Tai aš vietoj tos pemzos vieną dieną nusipirkau metalinę tarkutę pėdoms su rankenėle (bet ten ne kokia britva, ar ne peiliukas- o tokia metalinė ruplėta tarkutė), ir dar, šalia to, nusipirkau tokią juodą dildę kulnams , kaip švitrinis popierius panašią. Nuo tada darau taip: gerai atmirkau kojas karštam vandeny, tada gerai nutarkuoju pėdas su ta tarkute, vis nuskalaudama ją vandenį, tada nušlifuoju su ta dilde, kad būtų švelnūs kulnai, ir nebūtų nė menkiausių šerpetojimų- nusausinu, ir gerai įtrinu kokiu nors kremu pėdoms.

Rezultats liuks- visi kremai, kokį beimtum atrodo geri tada thumbup.gif

Išvada: kas tikrai turi didelę bėdą su kulnais, meskite lauk pemzas- jos nenušlifuoja taip efektyviai, kaip metalinės tarkutės, nes yra skirtos ne tokiems problemiškiems kulnams. smile.gif
Atsakyti

rasiau jau kitoj temoj, bet pasikartosiu ir cia:

Kai kurie žmonės iš prigimties turi sausą odą, todėl jų kulnai greičiau skeldėja. Kartais ties kulnu formuojasi sukietėjusi oda, vadinama kalusu. Dažniausiai kulno oda skeldėja veikiant mechaniniam spaudimui, pvz. jei yra antsvoris, netaisyklinga eisena. Kulnai labiau linkę skeldėti sergant odos ligomis (psoriaze, dermatitu), diabetu. Taip atsitikti gali jei trūksta vitaminų, mineralų, ypač cinko. Taip pat turi įtakos stovimas darbas, avalynė. Su amžiumi, mažėjant odos elastingumui, didėja ir kulnų skilimo tikimybė.

Ką daryti
•Svarbiausia tinkama pėdų priežiūra. Rekomenduojama tepti suskilusius kulnus 2 kartus per dieną riebiu, drėkinančiu kremu. Vakare, nuplovę kojas palaukite 10 -15 minučių, kol pėdos pilnai išdžius. Tuomet tepkite aliejų, vazeliną ar emoliantą.
•Pasirinkite patogią avalynę. Nedėvėkite batų atvirais kulnais.
•Jei kieta oda (kalusas) suskeldėjusi, reikia atsargiai naudoti pemzą. Negramdykite stipriai suskilusios odos, nes galite dar labiau pabloginti būklę. Tuomet pedikiūrą geriau atlikti grožio salone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 09 rugsėjo 2008 - 06:31
Buvau pas Irma,ir labai gailiuosi.iskirpo kojos nykscio kampus ir dabar turiu rimtu problemu.Taciau labiausia pykstu ant saves,turiu gera meistre,bet nutariau isbandyt kitur,kol manoji atostogavo verysad.gif Dabar jau sau pati prisiekiau,jokiu eksperimentu.
Atsakyti
Aš lankausi Kaune"Junoroje" pas Mariną. Daro paprastai, greitai ir gerai. Kai mano kojos pakankamai gražios, man pas ją patinka. Piešia, lakuoja gražiai. Manikiūrą taip pat gerai padaro, ir ypač gražiai man nudažo antakius. Taigi, nors kažkas ir peikė, noriu tik pagirti Mariną thumbup.gif. Draugiška, maloni.
Manau daug ką pasako ir kelių savaičių eilė norint pas ją patekti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti gera pedikiurą Panevėžyje? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterys ir merginos 4u.gif Stai pagaliau as vel LIETUVOJ! Pirmiausia aisku prie kompo :kadangi buvau ne ilsetis,o uzsidirbti,tai kol buvau isvykus savo groziu rupinausi pati pagal girdetus ir skaitytus patarimus.Pasakysiu stai ka:taip kaip padaro manikiura,pedikiura,sutvarko antakius salone zinovas to reikalo,pati sau nieko panasaus nepasidarau/Zinoma,vis geriau nei nieko,bet is esmes tai tik siokia tokia higiena,na ir psichologiskai ramiau,ateit prisiziurejus.Ne velnio,ir beje jokio malonumo.Taip kad jau siandien varau pas savo sauniausia meistre,va tada jausiuos kad esu moteris,ir bala nemate,kad paliksiu salone savo sunkai uzdirbtus pinigus,juk tam jie ir reikalingi,kad maloniai juos leisti gerinant gyvenimo kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
parekomenduokit kur gerai daro pedikiura Vilniuje? bet noretusi su masazu, gal spa pedikiuro, ar higieninio? radau neblogu atsiliepimu apie northway centra. gal dar kas nors ten daresi? o kaip sugiharoj? labai lauksiu, nes noriu mamai dovana padaryti gimtadienio proga.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 04, 18:50)
parekomenduokit kur gerai daro pedikiura Vilniuje? bet noretusi su masazu, gal spa pedikiuro, ar higieninio? radau neblogu atsiliepimu apie northway centra. gal dar kas nors ten daresi? o kaip sugiharoj? labai lauksiu, nes noriu mamai dovana padaryti gimtadienio proga.

siulyciau rinktis centra, kur yra atskiri pedikiuro kabinetai. Tai sioks toks rodiklis, kad pedikiuras daromas teisingai, ir su visais priedais.
Sugiharoj deariausi, man patiko, bet tada tai buvo pirmasis mano gyvenime pedikiuras salone, tai gal todel geri prisiminimai. Zinau, kad is Idzumi geri atsiliepimai..
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 08, 18:19)
Mano kojos igi suskilinėdavo iki mėsos ir kraujo. Bandžiau viską- beveik visus išvardintus kremus, vaistinius tepalus, pemzą etc.

Situacija iš esmės pasikeitė tik tada, kai nustojau naudoti pemzas ir žaisti su visokiais akmenukais, kurie, kaip vėliau supratau, labai problemiškoms pėdoms yra visiškai neveiksmingi- tik pinigų išmetimas į balą- man juos naudojant nusitarkuodavo ne kulnai į pemzą, o ta pemza į kulnus- t.y, pemza tik trupėdavo, ir grublėtumo nepašalindavo, arba reikdavo gremžti iki beprotybės, ir vis tiek rezultatas nelabai koks būdavo.

Tai aš vietoj tos pemzos vieną dieną nusipirkau metalinę tarkutę pėdoms su rankenėle (bet ten ne kokia britva, ar ne peiliukas- o tokia metalinė ruplėta tarkutė), ir dar, šalia to, nusipirkau tokią juodą dildę kulnams , kaip švitrinis popierius panašią.  Nuo tada darau taip: gerai atmirkau kojas karštam vandeny, tada gerai nutarkuoju pėdas su ta tarkute, vis nuskalaudama ją vandenį, tada nušlifuoju su ta dilde, kad būtų švelnūs kulnai, ir nebūtų nė menkiausių šerpetojimų- nusausinu, ir gerai įtrinu kokiu nors kremu pėdoms.

Rezultats liuks- visi kremai, kokį beimtum atrodo geri tada thumbup.gif

Išvada: kas tikrai turi didelę bėdą su kulnais, meskite lauk pemzas- jos nenušlifuoja taip efektyviai, kaip metalinės tarkutės, nes yra skirtos ne tokiems problemiškiems kulnams. smile.gif

ta metaline tarkute ir mane isvadavo nuo visu problemu thumbup.gif ...jau kelis men nueko nedarau, tik kremuku patepu isimaudzius ir kulnai atrodo liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2008 11 06, 22:04)
ta metaline tarkute ir mane isvadavo nuo visu problemu  thumbup.gif  ...jau kelis men nueko nedarau, tik kremuku patepu isimaudzius ir kulnai atrodo liuks mirksiukas.gif

o kur perkat geras metalines tarkutes?
Atsakyti