Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

Kregždutės ir aš negaliu pakęsti, dar visokie "Ananasiniai" nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
nemegstu medaus ir visko, kas su juo susije,t.y. nevalgau jokiu medaus tortu, pyragu ir t.t.
dar navalgau jokiu kepiniu su razinom, o vat razinos sokolade niam niam bigsmile.gif
dar nepatinka tortai ir pyragai su riebiu sviestiniu kremu...
del saldainiu "Nomeda" man su vyru jie labaaaaai skanuuuus thumbup.gif
Atsakyti
Nemegstu griliaziniu saldainiu... wacko.gif
Atsakyti
gera tema biggrin.gif na o as nemegstu visko, kame yra razinu bei anyziniu saldainiu, o taip pat man neskanus obuoliu pyragai schmoll.gif
Atsakyti
Saldainiai KREGŽDUTĖ, OBELĖLĖ, NOMEDA schmoll.gif Neįsivaizduoju, kaip juos galima valgyt doh.gif
O mano vyrui šie saldainiai patys skaniausi, bet aš l. retai juos perku, man net ranka nekyla juos pirkt doh.gif
Dar mano šeima nemėgsta kepiniuose razinų schmoll.gif
Atsakyti
riebus tortai ir vyniotiniai, ledai su razinom(nesuderinamas reikalas), marcipaniniai "gardumynai" schmoll.gif
Atsakyti
nelabai patinka griliažas
ir kavos skonio saldumynai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labai nemėgstu plaktos grietinėlės be nieko (nes tiramisu visai patinka), saldainiu su linu semenimis, balto sokolado. O visa kita valgau, bet galiu laisvai atsisakyti.
Atsakyti
Nemėgstu šokoladinių ledų, tortų ir labai šokoladinių saldainių, triufelių, "Kregždutės"
Atsakyti
Dabar nemegstu visu tu a'la ananasiniu saldainiu, ir visu kitu, i juos panasiu... Ir aplamai: dabar lietuvisku saldainiu kokybe yra ziauriai suprastejusi. Net nereikia lyginti, kokie jie buvo pries 20 m. ir dabar. Kad ir tie patys anansiniai, meska siaureje, kregzdute ( tikras sokoladas su daug, daug riesutu) ... O koks buvo skanus Varinis raitelis ar kiti saldainiai su likeriu wub.gif
Likeriai- tai likeriai, tikri, su vaisiu sultimis, juodas karstelejes sokoladas trekst- pasijunta cukraus kruopeliu saldumas ir tada pasipila vaisiu gaiva ir po to lengvas alkoholio stiprumas apsvaigina mintis...
O dabar- vienodas uzpilas, vienodas idaras- kazkokia saldi kakavos sviesto kose, o likeriai- sintetiniai priedai- kazkokia saldainiu parodija blink.gif Tik popiereliai skiriasi.
Atsakyti
Aišku yra ko nemėgstu, yra kam teikiu pirmenybę, bet nėra tokiu saldumynų kurių iš bėdos negalėčiau suvalgyti (kai cukraus kraujyje pritrūksta biggrin.gif)
Bet man paskutinis reikalas šerbetai, musai ir visokie pudingai, šituos tik iš didelio bado galiu vartoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Griliažinių saldainių. Ir dar - pritariu sakančioms, kad saldainių kokybė laaaaaaaabai suprastėjo. Valgau juos, bet tik kai yra būtinybė - draugė prie kavos vaišina ir nėra jiems alternatyvos.
Atsakyti