Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

Negaliu pakęst: anyžių bet kokiu pavidalu (gėrimo "Tarchunas" ar pns.,saldainių,guminukų.),.tų zefyrų kietų (tipo rožinių ir tt.),saldainių Kregždutė,Miglė,pigių saldainių,nieko puošto bezė.Nekenčiu marcipaninių,migdolinių saldainių,desertų,saldymedžio saldainių.Tik iš bėdos galiu valgyt baltą šokoladą.
Atsakyti
Aš tai niekaip nesuprantu šimtalapio skonio. Be proto riebu, dar tų aguonų nesuskaičiuojama galybė.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 05 24, 07:49)
................
nemegstu anyziau
belenko su cinamonu - ir baisiai nervina kad i taip mylima obuoliu pyraga visad jo prideda
.......................

o man kaip tik skanu anyziai, o cinamonas, tai is viso skaniausias pasauly kvapas,skonis ir t.t. (net i mesiskus patiekalus as jo varau)

o nemegau (dbr jau nera) tokiu saldainiu 'batoneliai', ar kaip ten juos, tie kaip sviestuotas muilas. Cia seniai seniai jie buvo... Net maziukei esant, kuri be proto mego saldumynus, niekada neigrusdavo situ batoneliu ...feeeeee
'obeleles' ir kt dzemuotu saldainiu
aviziniu sausainiu
nemegstu kzkokio arabisko saldumyno, toks baltas (itariu kad baltymai su galybe cukraus ir ten privanota riesutu). Net rasant susiraukiau nuo tokio supersaldaus dalyko...
nemegstu aguonu simtalapiuose, iskrapstau ir atiduodu ....
Atsakyti
as nemegstu rududu ir karameles,nu skonis netoks kazkoks man schmoll.gif .ir pudingu nu fui kokia nesamone
Atsakyti
Megstu visus saldumynus, nes esu nepataisoma smalize, yra tik viena isimtis, tai riebus tortai visokiais sviestiiniais kremais, fui blink.gif
Atsakyti
Nemegstu visko kur yra gvazdikeliu ir razinu,ypac ledai su razinom man didziausias nesusipratimas lotuliukas.gif nemegstu begales saldainiu,o ypac anyziniu,man geriau juodo sokolado plytele smile.gif nemegstu pudingu ir zele,nemegstu kai tortai ar pyragai pertepti sviestu-fui lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai nemėgau tokių sausainių "bučinukas" ar kaip jie ten vadinasi.. dabar gal jau ir skanu būtų, bet neprisiverčiu paragaut :| Fea.. Ir aišku griliažas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2009 12 09, 16:15)
o nemegau (dbr jau nera) tokiu saldainiu 'batoneliai', ar kaip ten juos, tie kaip sviestuotas muilas. Cia seniai seniai jie buvo...

Jų yra ir dabar!!! bigsmile.gif Seno šlykštaus sviestuoto muilo, veeeu cool.gif
Atsakyti
Nemėgstu kazinakų, razinų pyraguose ir kt.(nuo to laiko kai suvalgiusi jų nežinia kiek jomis apsinuodijau ir ligoninėj gulėjau), saldainių Kregždutė, Obelėlė,labai riebių, sviestinių tortų, juodo šokolado, anyžinių saldainiųax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikaela: 14 gruodžio 2009 - 15:59
As nemegstu Obelele saldainiu ir riebiai perteptu tortu, o taip viska valgau, net Kregzdute galeciau valgyti is bedos biggrin.gif
Atsakyti
Nekenciu razinu konditeriniuose gaminiuose (dazniausiai nevalgau arba iskrapstau). NEKENCIU saldainiu KARVUTE (mano mama dirbo gamykloje, kur juos gamino). Ir dar... nekenciu medaus torto... schmoll.gif
Atsakyti
Nemėgstu tortų - visų, kuo saldesnis tuo baisiau.
Dar zefyrai, "bambonkės" visokios, "obelėlės" ir pan.
doh.gif
Atsakyti