Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

Nu as irgi tuos daininykus ziuriu. tongue.gif
Atsakyti
ka gero rode per ta American Idol? ar verta ziureti, va galvoju reiks tuoj eiti ziureti, bet nenoriu jei visia nesamone.. ax.gif
Atsakyti
ai,kai zmones gera balsa turi,tai malonu paklausyti,bet kai ateina,nusidainuoja,po to juos dar visi islazdavoja doh.gif neaaaaaaaa ne man tokios laidos,nepatinka smile.gif Visi tie SOU,tokie kazkuo tarpusavyje panasus,tik ir bando kazka tokio nufilmuoti ir padaryti sensacija is zmoniu klaidu ,kazka bando nugirdyti,kazka supikdyti,tuo labiau,kad viskas del piniginiu prizu ar pirmos vietos,tai jie ten visi apsimetineja,gerkles vieni kitiems perkastu jeigu galetu sad.gif Ne mano nervams tie visi SOU doh.gif
Atsakyti
baik tu, raseliote, geras show biggrin.gif Man labai idomu paziureti, kai zmones be balso, be muzikines klausos ir ish vis be supratimo apie muzika ateje dainuoja ir dar stebisi, kodel jie netinka blink.gif Tarp kitko, tas "blogasis" Simon'as visada labai teisingai ir kritishkai pasako dainininko silpnasias vietas smile.gif Tiesiog kaip pirshtu i aki rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo, tikrame biznyje daug daugiau kritikos. tad jei zmogu nepakelia Simono pastabos... neatsilaikytu isejes i giliuosius vandenis.

tik idomu, ko dabar jie iesko unsure.gif pagal mano klausa ismete bent viena visai gera atlikeja, o kelis pusetinus prastume i prieki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 19 sausio 2005 - 06:59
QUOTE(baltic*girl @ 2005 01 19, 07:00)
man atrodo, tikrame biznyje daug daugiau kritikos. tad jei zmogu nepakelia Simono pastabos... neatsilaikytu isejes i giliuosius vandenis.

tik idomu, ko dabar jie iesko unsure.gif pagal mano klausa ismete bent viena visai gera atlikeja, o kelis pusetinus prastume i prieki.

Matyt, mato potenciala wink.gif Galu gale - ten gi renka ne operos solista, o show zhvaigzhde - joms ne tiek balso gero reikia, kaip moket gerai pasimaivyt ant scenos wink.gif
Ash nezhiurejau, vyras nelabai uzh, o ir laiko dabar nera, bet tikrai prisesiu prie kai kuriu laidu.
Ash irgi manau, kad jeigu Simon'o kritikos neatlaikai, tai geriau ir neeit i show bizni - likes pasaulis su visais kritikais, bulvarine spauda ir fanais-nefanais dar ne taip nulinchiuos wink.gif Man tik shiaip tu vaiku gaila... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2005 01 19, 09:51)
Man tik shiaip tu vaiku gaila...  doh.gif

Pakele amziaus riba shiais metais.. IKi 28metu.. Tai ne tik vaiku, bet ir pensininku prisirinko megalol.gif
Atsakyti
american IDol nuobodu ir ziureti.Nori kad isrinktume american idol o rodo visus kurie nemoka dainuoti..tai kur teisybe
Atsakyti
QUOTE(groom @ 2005 01 21, 22:17)
american IDol nuobodu ir ziureti.Nori kad isrinktume american idol o rodo visus kurie nemoka dainuoti..tai kur teisybe

Taigi parodys juos gale. Pakolkas nera rinkimu, tad pasijuokim yess.gif
Atsakyti
na teisingai sakai . na bet jau juokas net neima kai kiti dainuoja ten nei i nata nepataiko...oioioi...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groom @ 2005 01 21, 20:14)
na teisingai sakai . na bet jau juokas net neima kai kiti dainuoja ten nei i nata nepataiko...oioioi...smile.gif

Zinok, groom, as irgi kartais taip jauciuosi, kad net raudonuoju, kaip mane geda uz tuos "dainininkus" blush-anim-cl.gif O dar kai pradeda pasakoti, kad visi sako, koks as geras dainininkas... o vienas suskele, kad jo balsas kaip Brian McKnight megalol.gif tai maniau isvis griusiu laugh.gif
Atsakyti
siandien vakare (nezinau tikslaus laiko) per TBS rodys filam Message in the Bottle Ar kas nors matet? Tipo labai geras...ir paverkti galima ax.gif
Atsakyti