Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE(Ode @ 2006 01 03, 09:58)
Kam norisi lietuviškos televizijos, štai jų kodai:
rtsp://82.140.178.121:80 "Lietuvos nacionaline televizija"
rtsp://82.140.178.121:81 "Laisvas ir nepriklausomas kanalas"
rtsp://82.140.178.122:80 "TV3 Lietuva"
rtsp://82.140.178.122:81 "Baltijos televizija"
rtsp://82.140.178.123:80 "Tango TV televizija"
rtsp://82.140.178.123:81 "Antras LTV kanalas"
Tik dabar kažkodėl mums nejungė. Prieš Naujus viskas veikė...  unsure.gif
Atsidarot MediaPlayer, spaudžiat Ctrl+U, ten įvedat arba Paste'inat norimą kodą ir turėtų rodyti.

Aciu ode issamu ir aisku drinks_cheers.gif 4u.gif as turejau tuos kodus bet pradzia ne taip buvo rasoma rtsp:// cia buvo klaida pas mane blush2.gif Aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
o kur tuos kodus įrašinėti reikia ? Atsiverčiau mediaplayer, bet nerandu kur rašyti kodus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 01 03, 10:11)
o kur tuos kodus įrašinėti reikia ? Atsiverčiau mediaplayer, bet nerandu kur rašyti kodus  blink.gif

Spausk CTRL+U atsidarys naujas langelis ten ir nupastinsi ta koda, bet man vistiek nerodo kazkodel... verysad.gif
Atsakyti
Windows Media Player cannot play the file because a network error occurred. The server might not be available. Verify that you are connected to the network and that your proxy settings are correct. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Man irgi ta pati raso.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 01 03, 19:16)
Man irgi ta pati raso.... verysad.gif

man irgi sad.gif
Atsakyti
Spėju, kad pas juos problemos, nes anksčiau puikiai rodė, o dabar ir pas mus neberodo.
Atsakyti
Čia bus post'as ne apie tai, ką žiūrime svetur, bet apie televizoriaus žalą. 4u.gif
Informacijos dieta be TV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 26 balandžio 2006 - 21:40
Ode, labai geras straipsnis thumbup.gif Neseniai sutikau keleta zmoniu kurie niekada nelanke mokyklos (buvo ismokslinti namie) ir net neziurejo televizoriaus, isskyrus keleta labai svarbiu sporto varzybu. Mastymas zinokit skiriasi. rolleyes.gif Kartais atrodo jog mes esam isprausti i remus - standartinio svietimo, standartines medios, standartines visuomenes.

Kai pripranti televizoriaus, tai pastebi kad jo ir nereikia. g.gif As dabar ziuriu siek tiek maziau, nors didele ziuretoja niekada nebuvau. Naudoju telika dazniausiai kaip fona, background. Darbuojuosi kompe o telikas 'eina'. Ode, o kaip jus? Daug ziurite?

Papildyta:
Ode, labai geras straipsnis thumbup.gif Neseniai sutikau keleta zmoniu kurie niekada nelanke mokyklos (buvo ismokslinti namie) ir net neziurejo televizoriaus, isskyrus keleta labai svarbiu sporto varzybu. Mastymas zinokit skiriasi. rolleyes.gif Kartais atrodo jog mes esam isprausti i remus - standartinio svietimo, standartines medios, standartines visuomenes.

Kai pripranti televizoriaus, tai pastebi kad jo ir nereikia. g.gif As dabar ziuriu siek tiek maziau, nors didele ziuretoja niekada nebuvau. Naudoju telika dazniausiai kaip fona, background. Darbuojuosi kompe o telikas 'eina'. Ode, o kaip jus? Daug ziurite?
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 04 26, 14:31)
Ode, o kaip jus? Daug ziurite?[/color][/b]

Mažiau nei anksčiau. Bet norėtųsi dar mažiau. Faktiškai turim planą ateity visiškai jo atsikratyti. Norėjom pradėti nuo to, kad pereisim nuo pilno kabelinės paketo (kurio bet kokiu atveju viso nežiūrim), prie 'basic'. Deja, nesigavo - 'basic' kainuoja daugiau, negu koks tai 'komplektas'. Na, tai vyras pagailėjo 'babkių' ir paėmė tą komplektą. doh.gif
Mūsų žiūrėjimas pagrinde susiveda į Vaivos porą laidelių ryte ir mano porą laidelių vakare, kai Vaivą paguldau į lovą (suprask, atsipalaidavimui su arbatos puodeliu ir SM lotuliukas.gif , kas, anot straipsnio autorės, yra toli gražu ne atsipalaidavimas...). Vyrui kartais (ne kiekvieną dieną) užeina noras paspoksoti kokį History ar Discovery kanalą, grįžus iš darbo (čia kai jėgų maisto gaminimui neturi lotuliukas.gif ). Ir dar savaitgaliais kokį filmą pažiūrim. Va ir viskas.
Na, ir kam mums tas TV? Vaivai filmukus šiaip ar taip iš bibliotekos imam, plius tiek jai, tiek sau galima daug ką parsisiųsti iš interneto. Ir pigiau, ir labiau atsirinkinėsi, ką žiūrėt.
Kažkaip visai kitokį atspalvį vakaras įgauna, kai vietoj televizoriaus abu su vyru knygas skaitom... ax.gif
Atsakyti
Na as cia pavariau su tom zinutem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freja: 26 balandžio 2006 - 22:51
Mes del tos pacios priezastie neturim kabelines, su vyru retai kada TV ziurim, pagrinde imam filmus is bibliotekos. Vaikas paspokso po pamoku kazkokia laidele, kur mokina ispaniskai (jau skaiciuot moka biggrin.gif ), o siaip irgi ziuri filmukus is bibliotekos.
Musu kaimynai, augina 5 vaikus, ir namie neturi TV. Vaikai neziuri jokiu filmuku ir pan. Tai kai sventem mano sunaus gimtadieni, visi vaikai su entusiazmu dalyvavo zaidimuose, o tos seimos trys vaikai (9,8 ir 6) negalejo atsiplesti nuo teliko musu... unsure.gif Mano vaikui didziausias dziaugsmas padukt su vaikais, o tiems-TV paziuret...Kartais per didelis draudimas neiseina i gera..
Atsakyti