Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

QUOTE(Rutti @ 2006 08 20, 16:36)
As tiesiog priimu kas man idomu, o finansai, cia, ypac domina mane. Plius ji pasako daug teisybes,labai vertinu protingus zmones ir stengiuosi is ju mokintis.

pati idomiausia laida thumbup.gif mano sestadienio ir sekmadienio vakarai yra okupuoti prie TV biggrin.gif CNBC ir seip neblogas kanalas finansu atzvilgiu.
O tu jos knygas esi skaiciusi g.gif Irgi geras dalykas,bent jau man patiko .
Atsakyti
Ne, nesu skaiciusi, bet jauciu reikes isigyti. O ju bibliotekoj yra? Ar visgi geriau yra nusipirkti? MAMIA- kaip tu manai? g.gif

BALTIC GIRL - as tik norejau pasakyti, kad man "iskalba" nemaiso. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutti: 21 rugpjūčio 2006 - 05:39
QUOTE(Rutti @ 2006 08 20, 23:38)
Ne, nesu skaiciusi, bet jauciu reikes isigyti. O ju bibliotekoj yra? Ar visgi geriau yra nusipirkti? MAMIA- kaip tu manai?  g.gif

Manau turetu buti ju visur,jei biblej tai kur nors prie personal finance.As kai unuvere turejau klase (Personal Finance and How to Manage It) jos knygos mums buvo rekomenduotos laisvam pasyskaitymui thumbup.gif ,nors as jos knygas jau ir siap skaitinejau. Man asmeniskai tai patinka tureti knygas ir karts nuo karto i jas zvilgtelti,tas pasts kaip ir su savo Major knygomis,stovi visos lentynoj surikiuotos.
Kiek as zinau tai jas ji pardavineja ir savo WEB-e,bet ju dar galima isigyti per tuos vadinamus BookClub,kur per metus reik 5 ar kiek tai knygu nusipirkti ,o kitas po $1.00 gali nusipirkti. Tai va ,atleisk ,kad issipleciau blush2.gif ,bet man ji netgi labai labai patinka su visomis savo beliatristikomis ir pamokslais (moteris su kleckais-mano kraste vartojamas issireiskimas apie TVIRTAS moteris),kaip ir Dr.Phil rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri zino internetini puslapi, per kuri galima ziureti pasaulio krepsinio cempionata dykai. visur isieskojau, bet niekur nerandu.
Atsakyti
Gal kas galetu patarti kaip ziureti LTV uzsienyje per televizoriu? Ar reikia lekstes, ar kazkokios kabelines televizijos siulo sia paslauga?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2006 09 26, 08:11)
Gal kas galetu patarti kaip ziureti LTV uzsienyje per televizoriu? Ar reikia lekstes, ar kazkokios kabelines televizijos siulo sia paslauga?

Aciu!

Sveikas
Mes gyvenam Svedijoj jau 7 metai.Matome TV 3, LTV 2, rusu programas.Tam tereikia nueit i koki TV salona ir pasirasyt abonementa.VIASAT jie tau pasiulis daug alternatyvu, bet tai kainuos beja pamirsau pasakyt tai bus palydovas su tiuneriu lekste bej skaitmenyne galva.
O gali LT nusipirkt nelegale uz tai mokiesi daug daug pigiau!!!
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2006 09 26, 05:11)

Aciu!

Panasi tema jau yra cia http://www.supermama...pic=3080&st=456 mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklasuti...Gal zinot kas ar imanoma pavyzdziui is www.tv.lt ...isirasyti i kompakta rodomas laidas("Sroves"."Lietuvos ryta" ir t.t.)?Nes mociute atvaziavus pas mane ir nera ka jai ziuret per Tv..Nieko nesupranta doh.gif Isijunge tada meksikonu muilo operas ir ziuri blink.gif Ir nieko nesupranta ,bet prie shirdies lietuviksi vaizdeliai lotuliukas.gif
Teivo,noriu irasyt jai jei imanoma ir tegu ziuri moteriske,nes kompas tai vienas ir as be sm ne pro kur schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 28 rugsėjo 2006 - 20:55
QUOTE(Zora @ 2006 09 28, 13:53)
Norejau paklasuti...Gal zinot kas ar imanoma pavyzdziui is www.tv.lt ...isirasyti i kompakta rodomas laidas("Sroves"."Lietuvos ryta" ir t.t.)?Nes mociute atvaziavus pas mane ir nera ka jai ziuret per Tv..Nieko nesupranta doh.gif Isijunge tada meksikonu  muilo operas ir ziuri blink.gif Ir nieko nesupranta ,bet prie shirdies lietuviksi vaizdeliai lotuliukas.gif
Teivo,noriu irasyt jai jei imanoma ir tegu ziuri moteriske,nes kompas tai vienas ir as be sm ne pro kur schmoll.gif  biggrin.gif

hmmm g.gif niekada nebandziau nieko issaugot is ten... bet , man atrodo, galima kai kurias laidas siusti pastu ar kazkaip... gal nusisneku... bet jei galima, reiskia, galima ir issisaugot g.gif ... gal as pati kazko nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(EgleW @ 2006 09 28, 14:38)
hmmm  g.gif  niekada nebandziau nieko issaugot is ten... bet , man atrodo, galima kai kurias laidas siusti pastu ar kazkaip... gal nusisneku... bet jei galima, reiskia, galima ir issisaugot  g.gif ... gal as pati kazko nesuprantu...

O is kur siustis galima?Nors keles lietuviskas laidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2006 09 28, 14:39)
O is kur siustis galima?Nors keles lietuviskas laidas 4u.gif

tai as galvojau, kad galima is to paties tv.lt... na, sakykim, patikusai laida gali draugui nusiusti e-mail'u... bet gal ten tik nuoroda nusisiuncia, ar ka... reikia man nueit i ta puslapi ir pasiziuret... kazkaip susiintigavau , reikia isitikint, kaip cia dabar g.gif
sorry, jei sukeliau viltis , bet prikalbejau nesamoniu 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
Zora, paziurejau, prie kiekvienos laidos yra laukelis 'siusk', o ten reikia ivest e-mail adresa, o tai jei parsisiunti, gal ir galima issisaugoti kompe ir tada i diska irasyti ... g.gif
Atsakyti
atsisiunce i emeila tik nuoroda ir viskas verysad.gif ?Gaila.
Atsakyti