Įkraunama...
Įkraunama...

TV svetur

mes jau puse metu matom visus lt kanalus,tik ant namo lekste pusantro metro,cia su viasatu sutarty sudarem
Atsakyti
QUOTE(online @ 2007 08 24, 20:56)
mes jau puse metu matom visus lt kanalus,tik ant namo lekste pusantro metro,cia su viasatu sutarty sudarem

pas mus taip pat ,ta lekste didele biggrin.gif tai jei kokie pazystami iesko kur mes gyvenam; tai visi sako ''pagal lekste matom'' tongue.gif .nereik ir adreso.
Atsakyti
QUOTE(online @ 2007 08 24, 21:56)

Jei ne paslaptis kiek kainuoja menesiui ar metams? ax.gif
Atsakyti
bent mes jau metam mokejom netoli 500 lt.o draugai daba darosi 2 m.tai tukstantis iseis..bet cia su tom akcijom.
Atsakyti
ziurim viasat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal zinote kaip internetu butu galima vakare krepsini paziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiux3 @ 2007 09 03, 02:43)
ziurim viasat thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ziurim ir mes...tik mane kartais uzknisa lt rodomi kazkokie nevyke filmai,tada isijungiu itv arba channel 4 ir ziuriu...na,man patinka-property ladder,relocation,relocation,relocation,10 years yonger,supernanny,rytais-gmtv su lorraine kelly,,seniau labai patikdavo grahamo nortono laida vakarais,o po pietu-uzkrito jo vardas-vyras toks su akinukais metuose,beje,gejus,bet labai juokingas vesdavo savo laida mirksiukas.gif esu tv megeja blush2.gif
Atsakyti
kas tas viasat? Lietuvoj ar Anglijoj? Kiek tada satelitu ziurit? Paklausiau Vokietijoje meistra apie viasat, tai nieko nezino. g.gif
Siaip lietuviu programos ne pacios geriausios. Vasara Lietuvoj buvom, tad kazinkuo nenustebino. Bet noreciau, kad vaikai galetu filmu lietuviskai paziureti, ar muzikiniu laidu. O tie realybes sau tai tikras s.... doh.gif
Atsakyti
Esu laiminga kad galima ziureti lietuviskus kanalus gyvenant svetur.Ne taip jauciasi kad esi uzsienyje kai matai lt kanalus mes jau dziaugemes lietuviskais kanalais gal 3 metus jau ir esu patenkinta 4u.gif 4u.gif tik gaila kad letuviai nepastiprina savo signalo kokybes taip tai galima butu matyt jai laaaabai stiprai lyja?bet vis vien geriau nei nieko. ax.gif ax.gif viasat geras dalykas ar ne? smile.gif viasat gali dziaugtis visoje europoje ar tu esi ispanijoje ar vokietijoje tik reikia imtuva ir kortele uzsisakyti lietuvoje.sekmes kas planuojasi ziureti lietuviskus kanalus namuose per tv o ne interneta. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As gyvenu UK tai mylimiausias serialas ''Be namu negerai''.Labai patinka sou X-Factorius.Dar pasiziuriu My body hell.
Atsakyti
LT satelitines cia neturiu... bet ziuredavau lietuviska televizija per tv.lt (internetu), labai patikdavo nuo...iki laidos, o dabar panaikino, neberodo sad.gif gal zinot kokiu www.... kur galeciau lietuviska tv paziureti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 27, 09:16)
LT satelitines cia neturiu... bet ziuredavau lietuviska televizija per tv.lt (internetu), labai patikdavo nuo...iki laidos, o dabar panaikino, neberodo sad.gif gal zinot kokiu www.... kur galeciau lietuviska tv paziureti? ax.gif

jo tas ir mane liudina,buvo vienintele paguoda LT televizija internete!
Jei patinka ''Kelias i zvaigzdes''.tai eik i www.zvaigzde.lt mirksiukas.gif
Atsakyti