mes jau puse metu matom visus lt kanalus,tik ant namo lekste pusantro metro,cia su viasatu sutarty sudarem
QUOTE(online @ 2007 08 24, 20:56)
mes jau puse metu matom visus lt kanalus,tik ant namo lekste pusantro metro,cia su viasatu sutarty sudarem
pas mus taip pat ,ta lekste didele

QUOTE(online @ 2007 08 24, 21:56)
Jei ne paslaptis kiek kainuoja menesiui ar metams?

ziurim viasat

Sveikos,
Gal zinote kaip internetu butu galima vakare krepsini paziureti
Gal zinote kaip internetu butu galima vakare krepsini paziureti

QUOTE(jurgiux3 @ 2007 09 03, 02:43)
ziurim ir mes...tik mane kartais uzknisa lt rodomi kazkokie nevyke filmai,tada isijungiu itv arba channel 4 ir ziuriu...na,man patinka-property ladder,relocation,relocation,relocation,10 years yonger,supernanny,rytais-gmtv su lorraine kelly,,seniau labai patikdavo grahamo nortono laida vakarais,o po pietu-uzkrito jo vardas-vyras toks su akinukais metuose,beje,gejus,bet labai juokingas vesdavo savo laida

kas tas viasat? Lietuvoj ar Anglijoj? Kiek tada satelitu ziurit? Paklausiau Vokietijoje meistra apie viasat, tai nieko nezino.
Siaip lietuviu programos ne pacios geriausios. Vasara Lietuvoj buvom, tad kazinkuo nenustebino. Bet noreciau, kad vaikai galetu filmu lietuviskai paziureti, ar muzikiniu laidu. O tie realybes sau tai tikras s....

Siaip lietuviu programos ne pacios geriausios. Vasara Lietuvoj buvom, tad kazinkuo nenustebino. Bet noreciau, kad vaikai galetu filmu lietuviskai paziureti, ar muzikiniu laidu. O tie realybes sau tai tikras s....

Esu laiminga kad galima ziureti lietuviskus kanalus gyvenant svetur.Ne taip jauciasi kad esi uzsienyje kai matai lt kanalus mes jau dziaugemes lietuviskais kanalais gal 3 metus jau ir esu patenkinta
tik gaila kad letuviai nepastiprina savo signalo kokybes taip tai galima butu matyt jai laaaabai stiprai lyja?bet vis vien geriau nei nieko.
viasat geras dalykas ar ne?
viasat gali dziaugtis visoje europoje ar tu esi ispanijoje ar vokietijoje tik reikia imtuva ir kortele uzsisakyti lietuvoje.sekmes kas planuojasi ziureti lietuviskus kanalus namuose per tv o ne interneta.

As gyvenu UK tai mylimiausias serialas ''Be namu negerai''.Labai patinka sou X-Factorius.Dar pasiziuriu My body hell.
LT satelitines cia neturiu... bet ziuredavau lietuviska televizija per tv.lt (internetu), labai patikdavo nuo...iki laidos, o dabar panaikino, neberodo
gal zinot kokiu www.... kur galeciau lietuviska tv paziureti?

QUOTE(Nerytė @ 2007 10 27, 09:16)
LT satelitines cia neturiu... bet ziuredavau lietuviska televizija per tv.lt (internetu), labai patikdavo nuo...iki laidos, o dabar panaikino, neberodo
gal zinot kokiu www.... kur galeciau lietuviska tv paziureti? 

jo tas ir mane liudina,buvo vienintele paguoda LT televizija internete!
Jei patinka ''Kelias i zvaigzdes''.tai eik i www.zvaigzde.lt