Įkraunama...
Įkraunama...

Juk gimdyti taip lengva...

QUOTE(kykute @ 2008 04 29, 07:00)
Akušerė dar pajuokauja – "tai gal dabar epidūrą darom?" Pasirodo, po mano paskutinio klausimo praėjo tik 10 minučių  blush2.gif ...

lotuliukas.gif net garsiai juoktis pradejau lotuliukas.gif
QUOTE(kykute @ 2008 04 29, 07:00)
Palatoje nurimsta šurmulys, gydytojas baigia siuvinėjimus, dingsta studentai užsieniečiai (kažkodėl po visko labai norėjau su jais pasišnekėti angliškai...), išeina slaugytės ir liekame mes trise. Mažas violetinis knerzintis gumulėlis ant mano pilvo, aš ir šalia prisėdęs vyras. Pajuntu ant piršto žiedą ir šnabždesį „Čia tau mažiuk, už tavo vargą... Nesinervuok, ketvirtas bus sūnus.“ Kadangi įspūdžiai dar neišblėsę, bandau prieštarauti, bet mintyse tokios galimybės neatmetu.

o cia pravirkdei cry.gif
sveikinu 4u.gif labai grazi istorija, aukit diduciai bukit geruciai 4u.gif
Atsakyti
Zavi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif Ir aš ašarą išspaudžiau blush2.gif čia dėl vyro žodžių...šaunuolis 4u.gif Lauksim pagranduko arba dar vienos pagrandukės biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Tokias istorijas vietoj epidūro duot skaityt, nepastebės mamos kaip pagimdo biggrin.gif
Atsakyti
sveikinimai ir linkiu sunelio, kad ir ketvirto, o gal penkto.... doh.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikinimai nuoširdžiausi wub.gif
Linkiu sveikatos ir ...sūnelio... vyras optimistas ax.gif biggrin.gif
Jei rimtai, tai džiaukitės ką dievas davė, svarbu sveikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 04 29, 08:00)
Kadangi įspūdžiai dar neišblėsę, bandau prieštarauti, bet mintyse tokios galimybės neatmetu. Pagyvensim, pamatysim. Juk tokių akimirkų gyvenime nedaug, ir jos nepakartojamos. O juk gimdyti taip lengva. Ir vaikų teikiamo džiaugsmo niekas niekas negali pakeisti. 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Sveikinu second.gif
Šaunuolė supermama.gif
Atsakyti
Nu sakes kaip fainai parasei ir vel sugraudinai cray.gif
Labai grazi istorija thumbup.gif
o jus skaiciuokit, smileysex.gif dirbkit, lauksim berniuko istorijos.
Beja jai domina galiu paklausti dar viena skaiciavimo buda, sake dar nei karto nepavede ten pagal busimu mamos ir tecio gimimo datas piesiasi kazkokia kreive.
Taip dar nebandet skaiciuot?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 05 27, 14:07)
Beja jai domina galiu paklausti dar viena skaiciavimo buda, sake dar nei karto nepavede ten pagal busimu mamos ir tecio gimimo datas piesiasi kazkokia kreive.
Taip dar nebandet skaiciuot?

Bandžiau pagal visus metodus, kuriuos radau SM (na, pagal didžiąją daugumą, nes kai kurie kirtosi blush2.gif ). A koks ten metodas?
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labai panasi istorija i mano,pas mane ir trys dukrytes.Uztai dabar musu semose moterys karaliauja ir tetuka myli wub.gif
Aukit sveikos ir laimingos.
Linkiu 4-to sunelio,jei toki planuosit
Atsakyti
Sveikinu sulaukus šaunios dukrytės, aš turiu 2 smile.gif Dar galvoju surizikuoti dėl trečio, bet manau, kad būtų mergytė.
Aukite sveikos, gražios ir laimingos 4u.gif
Atsakyti