Labai grazi istorija, su saikingo humoro doze.

super istorija...net sugraudino

Kykut, tiką pastebėjau įrašytą mažylę prie avataro ir pamačiau apdovanojimą
Atskubėjau paskaityt, baisiai sveikiju su mažu stebukliuku

super

tikrai linkiu ketvirto berniuko

Kykute, paliksiu ir aš savo dėmę, ŠAUNUOLĖ
stiliukas - nemirtingas; tik tas vyras viską gadina, o tai jamčiau į pačias ir į nieką neatsižvelgdamas. Be to, pas mane yr atidarytas koperatyvas: kam berniuko - prašom pas mane; kam mergaitės - pas mane; kam dofeni - irgi pas mane.

nu super
istorija grazi
pas mus du berniokai, tai galvojam apie trecia. bet jei trecias berniukas, tai ka, ketvirta planuoti ...
beje, gal galit pasidalinti planavimo variantais, kaip susilaukti norimos lyties
sekmes jums

istorija grazi

pas mus du berniokai, tai galvojam apie trecia. bet jei trecias berniukas, tai ka, ketvirta planuoti ...
beje, gal galit pasidalinti planavimo variantais, kaip susilaukti norimos lyties

sekmes jums

QUOTE(tauskalyte @ 2008 06 27, 19:19)
nu super
istorija grazi
sekmes jums

istorija grazi

sekmes jums

--------------------------------------------------------------------------------------------
ĖĖĖ NĖĖĖĖ. Čia ir yra visa biznis

Grazu!
4 jau tikrai bus berniokas

Pagiriamųjų, gražių žodžių niekada ne per daug, tad įkišiu ir aš "trigrašį"
Nuostabi istorija, nuostabiai papasakota ir gyvai perteikta. Smagu skaityti, gera jausti jūsų džiaugsmą, jūsų tarpusavio supratimą ir šilumą. Sėkmės jūsų šeimai auginant tris karalaites
Ačiū už istoriją, už geras emocijas

o kokie originalus vardai!
aukit sveikos
vyrui tai pagyrimas - vienas su savo keturiomis damomis

aukit sveikos
vyrui tai pagyrimas - vienas su savo keturiomis damomis

QUOTE(arvydas. @ 2008 06 27, 19:36)
--------------------------------------------------------------------------------------------

ane

o taip noretusi projektuoti taip, kad trecioji butu mergyte