Įkraunama...
Įkraunama...

Juk gimdyti taip lengva...

Labai grazi istorija, su saikingo humoro doze. mirksiukas.gif
Atsakyti
super istorija...net sugraudino smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kykut, tiką pastebėjau įrašytą mažylę prie avataro ir pamačiau apdovanojimą bigsmile.gif Atskubėjau paskaityt, baisiai sveikiju su mažu stebukliuku wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
super thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorija..net susigraudinau ant galo..jau taip graziai TB pasake ax.gif
tikrai linkiu ketvirto berniuko mirksiukas.gif sekmes jumi
Atsakyti
Kykute, paliksiu ir aš savo dėmę, ŠAUNUOLĖ wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif stiliukas - nemirtingas; tik tas vyras viską gadina, o tai jamčiau į pačias ir į nieką neatsižvelgdamas. Be to, pas mane yr atidarytas koperatyvas: kam berniuko - prašom pas mane; kam mergaitės - pas mane; kam dofeni - irgi pas mane. ax.gif
Atsakyti
nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
istorija grazi smile.gif
pas mus du berniokai, tai galvojam apie trecia. bet jei trecias berniukas, tai ka, ketvirta planuoti ...
beje, gal galit pasidalinti planavimo variantais, kaip susilaukti norimos lyties smile.gif
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2008 06 27, 19:19)
nu super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
istorija grazi  smile.gif
beje, gal galit pasidalinti planavimo variantais, kaip susilaukti norimos lyties  smile.gif
sekmes jums  4u.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------
ĖĖĖ NĖĖĖĖ. Čia ir yra visa biznis mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazu! wub.gif 4 jau tikrai bus berniokas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagiriamųjų, gražių žodžių niekada ne per daug, tad įkišiu ir aš "trigrašį" biggrin.gif Nuostabi istorija, nuostabiai papasakota ir gyvai perteikta. Smagu skaityti, gera jausti jūsų džiaugsmą, jūsų tarpusavio supratimą ir šilumą. Sėkmės jūsų šeimai auginant tris karalaites biggrin.gif Ačiū už istoriją, už geras emocijas 4u.gif
Atsakyti
o kokie originalus vardai! thumbup.gif
aukit sveikos
vyrui tai pagyrimas - vienas su savo keturiomis damomis lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2008 06 27, 19:36)
--------------------------------------------------------------------------------------------
ĖĖĖ NĖĖĖĖ. Čia ir yra visa biznis mirksiukas.gif

ane biggrin.gif
o taip noretusi projektuoti taip, kad trecioji butu mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti