Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

Labas rytas 4u.gif BrBk, tai vyras dirba o tu tinginiauji? ax.gif Pas mus nuo šiandienos atvirkščiai biggrin.gif Pažiūrėsim ar manęs lauks vyras su bulviniais blynais g.gif

QUOTE(BrBk @ 2008 07 03, 15:40)
Bet su ta merga geriau nesusidėk, iš viso nesileisk į kalbas. Aš labai gerai darbe "užtvaras" pasistačius - nei į intrigas kas velia, nei nori su manim pletkavot, brrrr, man irgi tai labai nepatinka cool.gif

Kaip tu tuos užuštvarus stataisi? Šeip aš su tuom žmogum turiu dirbti, mes kaip ir komanda lotuliukas.gif tai nelabai man pavyks nuo jos atsiriboti, ale kaip nors gal išgyvensiu smile.gif kas čia beliko...

QUOTE(indryt @ 2008 07 03, 20:02)
aš galvoju gal man blogai tuos damonus sudėjo - tai buvo prieš mėnesį - pora dienų pamaudė šiek tiek ir praėjo

tai ir turi pora dienų paskaudėti, kol dantys apsipranta ir viskas. visą mėnesį neturi skaudėt schmoll.gif
Atsakyti
man irgi skausmas praejo,jau galiu ir kietesni maista pavalgyti 4u.gif ir vasko nereikia,nors ir dave vasko,matyt damonai nebraizo taip...
Atsakyti
Hello tinginiukės bigsmile.gif
Aš vis dar negaliu nepabusti 7.15 val. lyg į darbą, susimaišė savaitgaliai ir šiokiadieniai, ir iš viso reik eit pietų miego doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 07 04, 07:45)
1.BrBk, tai vyras dirba o tu tinginiauji?
2. Kaip tu tuos užuštvarus stataisi? Šeip aš su tuom žmogum turiu dirbti, mes kaip ir komanda  lotuliukas.gif  tai nelabai man pavyks nuo jos atsiriboti, ale kaip nors gal išgyvensiu smile.gif kas čia beliko...

1. Taip taip ax.gif ir taip bus tikiuosi artimiausius 2 metus lotuliukas.gif
2. Darbiniais reikalais bendrauk sau į valias, bet dėl visokių pletkų/intrigų tiesiog daviau suprasti, kad man tai neįdomu ir kai nesileidau į jokias kalbas ir pamąstymus, daugiau tokiom temom niekas manęs nekalbino biggrin.gif aišku, jeigu esi labai smalsi, tokiu atveju, visas darbo "geltonąsias" naujienas sužinosi paskutinė ir po laiko jos jau bus neaktualios lotuliukas.gif
kodėl rašai "kas čia beliko"? nedirbsi ten ilgai ar kaip? g.gif

Buvot kuri nors savaitgalį Kernavėj? g.gif Ai, tiesa, o Rumšiškėse paskutiniu metu esat buvę? Įdomu ten? Ba aš tai buvau gilioj vaikystėj, bet norėčiau gal rytoj vėl nuvažiuot...
Atsakyti
Niu nors viena gyva dūšia išlindo bigsmile.gif ba baigiu numirt iš neturėjimo su kuo papliurpt lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Aš internetinių parduotuvių skyrelyje prapuolus, ne kokia iš manęs pašnekovė, greičiau ligonė cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 07 06, 15:51)
lotuliukas.gif Aš internetinių parduotuvių skyrelyje prapuolus, ne kokia iš manęs pašnekovė, greičiau ligonė cool.gif  lotuliukas.gif

O aš tarp savo nuotraukų biggrin.gif tik galo kaip nėr taip nėr g.gif

Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2008 07 02, 12:42)

Akbr, o tu pas Kirkutį nenori, čia Šiauliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 07 06, 15:36)

Tai vistik panašu, kad reikia BrBk'ą sveikint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 07 06, 15:36)
2. kodėl rašai "kas čia beliko"? nedirbsi ten ilgai ar kaip? g.gif

1. bigsmile.gif
2. aga, suskaičiuotos mano dienos jau čia ir aš dėl to be galo džiaugiuos ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
kokius ortodontus galėtumėt parekomenduoti Vilniuje? Įdomu, kad Vilniuje tik du kontaktai (pirmame puslapyje). Bijau, kad dėl populiarumo nepateksiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai siulyciau gydytoja Norkunaite,kaip kiti ortodontai,protezistai,stomatologai sako,tai ji geriausia Lietuvoje,visi eina pas ja mokytis 4u.gif Deja kontaktu jos nezinau,zinau ,kad kazkur Sevcenkos gatvej dirba vadinasi "ortodontija" tikrai ne brangininke,nebent atvejis butu labai sunkus,kuri taisyti su jos turimom priemonem neiseitu,tai siustu kur nors kitur,kaip mane
Atsakyti
Hello bigsmile.gif
Ar šiandien ne liepos 11-a? doh.gif Pabudau ir galvoju eit pas gydytoją šiandien ar ne šiandien doh.gif Net plokšteles iki dabar nešioju įsidėjus lotuliukas.gif

Fėja, kaip atostogos mirksiukas.gif Gerai namuose?

Zuiki, o tu kiba grįžti į Kauną? blink.gif
Atsakyti