Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 07 08, 12:26)
Hello  bigsmile.gif
Ar šiandien ne liepos 11-a? doh.gif Pabudau ir galvoju eit pas gydytoją šiandien ar ne šiandien doh.gif Net plokšteles iki dabar nešioju įsidėjus lotuliukas.gif

Fėja, kaip atostogos mirksiukas.gif Gerai namuose?

Zuiki, o tu kiba grįžti į Kauną? blink.gif

nu ne, dar tik liepos 8d. lotuliukas.gif dar tu biškį pamiegok ir tada jau bus 11d. lotuliukas.gif

nea, negrįštu, išvažiuoju išvis iš Lietuvos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 07 08, 12:32)
nu ne, dar tik liepos 8d.  lotuliukas.gif  dar tu biškį pamiegok ir tada jau bus 11d.  lotuliukas.gif

nea, negrįštu, išvažiuoju išvis iš Lietuvos  unsure.gif

Vajetau, emigruoji blink.gif Ai, tu tik trumpam, dėl mokslų kur minėjai, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 07 08, 12:35)
Vajetau, emigruoji blink.gif Ai, tu tik trumpam, dėl mokslų kur minėjai, ania? bigsmile.gif

Taip.
Atsakyti
ne,liepos 11-ta penktadienis,jei butu siandien,tai vakar buciau turejus isskrist i Bulgarija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 07 08, 11:26)
Hello  bigsmile.gif
Ar šiandien ne liepos 11-a? doh.gif Pabudau ir galvoju eit pas gydytoją šiandien ar ne šiandien doh.gif Net plokšteles iki dabar nešioju įsidėjus lotuliukas.gif

Fėja, kaip atostogos mirksiukas.gif Gerai namuose?

Zuiki, o tu kiba grįžti į Kauną? blink.gif

as dar neaatostogauju schmoll.gif Tik nuo kitos savaites mirksiukas.gif Varom savaitgali i palanga, sekanti savaitgali vel i palanga, dar siokiu tokiu planeliu turiu, taigi, atrodo, neteks namie sedeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,

gal priimsite ir mane i savo bureli? blush2.gif

Turiu problema......tokia pat, kaip ir dauguma Jusu turite ar turejote.
Kreivi dantukai doh.gif
Subrendau moraliskai pasipuosti ,,metaliukais", bet kad nerandu kur kreiptis. g.gif
Maciau forume figuruoja tik vienos gydytojos pavarde is Vilniaus, tad ar tikrai be jos Vilniuje neliko geru ortodontu?

Atsakyti
Sveiki! skaitau as jusu foruma, ir pagaliau nusprendziau parasyti, pasigosti ir paklausti smile.gif Nuo geguzes menesio as lankau www.odontologijosklinika.lt pas periodontologe. Man pasake, kad as sergu periodonto liga. Pagal jos plana man reikejo atlikti 3 kartus byrnos higiena, skalauti skysciu tokiu vienu 1 men, po to vel pas ja i konsultacija, pasake kaip ir viskas gerai, tik pasiule nueti pas ortodonte. Jau buvau pas ja. pasake kad man reikia nesior breketus. Breketu kaina 1 zandikauliui 1500 lt. reikia ant 2 zandikauliu. tai gaunasi kaip ir 3000 lt. po to kas 6 sav lankytis, taisyti - lankymas kainuoja 160 lt. Nesiot reikes 3 metai, bat kaip gali atsitikti ir maziau. tai vat as dabar galvoju ar reikia prasideti??? nes nuo tu breketu dar labiau gali pradet gesti dantis...

Manau, kad reikia dar kur nueiti pas periodontologa i konsultacija ir ortodonta... bet nezinau kur ir kokios kainos... gal galit man padeti
Gal galit rasyt man i az ar i el. pasta elvina1981@mail.ru visa informacija apie daktarus, ju paslaugu kainas... nes ijau, o gal but jie tik nori pinigu g.gif
Siaip pas mane nekreivi dantis, tik sakandis netaisiklingas, ir kadangi vienam sonia ir kitam sone (apacioje) israuti 2 danciai, tai virsuje kiti dantis, kap man pasake neturi i ka atsiremti, delto keiciasi po biskiuka sakandis...Paskaiciavus kiek Lt reikia tai iki 15000 lt...
Ar niekam tokios situacijos nebuvo??????????? PLEASE, PADEKIT g.gif
nebezinau ka daryt? Gal as i labai brangia klinika nuejau??? net nezinau...
Atsakyti
elvina, ne viena čia nešioja breketus dėl sąkandžio, nors dantukai tiesūs smile.gif O šiaip klaidinga info kiek pateikta tau ax.gif Kas 6 sav tikrai nereikia po 160 mokėti schmoll.gif Jei keičia lankus - tai apie 80 ar daugiau lt kainuoja (čia kaip kur), juos keičia ne taip jau ir dažnai (nors man jaučiu jau kokie 8 tikrai pakeisti), dar porą gal ir pakeis ir jaučiu viskas. Visokios sąkandžio gumos kainuoja apie 30 lt (100 vnt maišiukas), tai jo irgi keliem mėn užtenka unsure.gif paprastas pareguliavimas man nieko nekainuoja ax.gif Bet prieš tai dar kainuoja rentgeno nuotraukos, atspaudai, po visko - plokštelės smile.gif Suma susidaro, bet dėl sveikatos - verta mirksiukas.gif Aij dar priežiūros priemonės papildomai visokios irgi kažkiek dadeda pinigėlių ax.gif Higieninis valymas kas 4-6 mėn...
Atsakyti
Labutis.
Mažeikiuose kas antrą šeštadienį dirba "breketistė" Giedrė Trakinienė. Kam nors yra ji žinoma?
Man šį šeštadienį sudėjo gumytes į tarpdančius, kur dėsis breketai. Jau antra diena man jogurtų dieta dėl to. ar ir jum buvo sudėtos gumytės? Ar ir jum kai sedėjo breketus buvo priverstinė dieta? O kiek ilgai?
Beje, "pasipuošti" žadu breketais liepos 26 dieną. Viršuj.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kaip laikotės ax.gif

nėr kada parašyt vis blush2.gif Va bėdos užspaudė tai įlindau čia. Sakykit ar buvo kuriai užėjęs žandikaulio skausmas, skauda gana stipriai visą apatinį žandikaulį, labiausiai skauda tą vietą kur šaknys prasideda nuo danties ir žemyn doh.gif Ten mėsos tamsiai raudonos, kažkoks uždegimas, net ausis skauda doh.gif Blyn, nežinau nei ką daryt doh.gif Ryt skambinsiu Latkauskienei verysad.gif Dar taip nėra buvę.... verysad.gif Gerčiau nimesilio, bet skauda skrandį ištisai dabar, tai bijau jau... ech malonumai prasideda jau doh.gif Gal kam panašiai yra buvę, kas čia per velnias g.gif

Gitusia, manau, kad daugumai čia esančių buvo sudėtos tarpdančių gumytės, o po to breketai po jų, jausmas nėra malonus, bet ant dietos kelias dieneles reikia pabūti, paskui viskas čiki pasidaro, tik pirmos dienos sunkios, paskui net nejauti tų breketų ax.gif Nesijaudink labai, nikeo baisaus. Būna visokių niuansų, va kaip man kad skausmas neaiškus, bet retai taip būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 07 14, 18:07)
Sveikos mergaitės, kaip laikotės  ax.gif

nėr kada parašyt vis  blush2.gif Va bėdos užspaudė tai įlindau čia. Sakykit ar buvo kuriai užėjęs žandikaulio skausmas, skauda gana stipriai visą apatinį žandikaulį, labiausiai skauda tą vietą kur šaknys prasideda nuo danties ir žemyn  doh.gif Ten mėsos tamsiai raudonos, kažkoks uždegimas, net ausis skauda  doh.gif Blyn, nežinau nei ką daryt  doh.gif Ryt skambinsiu Latkauskienei  verysad.gif Dar taip nėra buvę.... verysad.gif Gerčiau nimesilio, bet skauda skrandį ištisai dabar, tai bijau jau... ech malonumai prasideda jau  doh.gif Gal kam panašiai yra buvę, kas čia per velnias  g.gif

Gitusia, manau, kad daugumai čia esančių buvo sudėtos tarpdančių gumytės, o po to breketai po jų, jausmas nėra malonus, bet ant dietos kelias dieneles reikia pabūti, paskui viskas čiki pasidaro, tik pirmos dienos sunkios, paskui net nejauti tų breketų  ax.gif Nesijaudink labai, nikeo baisaus. Būna visokių niuansų, va kaip man kad skausmas neaiškus, bet retai taip būna  ax.gif

Tai visokiu jausmu apninka su tais breketais?
Tikiuos, kad tau pageres 4u.gif
O noreciau paklaust, kai breketus uzdes, maziau skaudes, nei db jauciauos su tom gumytem?
Dieta gerai, man reik po gimdymo numest 8 kg blush2.gif
Atsakyti
Gitusia, "paguosiu" tongue.gif mažiau neskaudės doh.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai po sudėjimo, po paveržimų paskaudena keletą dienų, tada geriausiai gelbsti Nimesilis smile.gif Kiekvienas skausmą pernešam skirtingai, tai vienai ir skauda labiau, kitai mažiau mirksiukas.gif O dėl dietos - nepergyvenk - garantuota lotuliukas.gif

Linete, neturiu supratimo kas galėtų būt g.gif Negali būt, kad protinis gulintis koks augt pradėjo?
Atsakyti