Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 08, 14:58)
pas ortodonte  mirksiukas.gif

blush2.gif ax.gif
Dabar jau vėl niekas nebraižo. Rugpjūčio 23 dieną pirmas patempimas.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 08 07, 13:41)
Dalia jau pagimde mergaite  smile.gif  O i darba grizta rugseji jau  thumbup.gif

as jai skambinau sake bus rugpjucio gale, dabar atostogauja palangoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 11, 12:02)
as jai skambinau sake bus rugpjucio gale, dabar atostogauja palangoje biggrin.gif

Man sake klinikoje, kad rugseji, nu cia idomu g.gif
Atsakyti
sveiki.labai noreciau isideti breketus, nes reikia viena dantuka iltini tvarkyti(virsutini), siaip maza nesiojau plokstele bet tik viena iltini pataise, o kitas taip ir liko.. verysad.gif i prieki labiau islindes.taigi norejau paklausti kiek tie briketai man kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 08 11, 12:02)

QUOTE(Anira @ 2008 08 11, 13:13)
Man sake klinikoje, kad rugseji, nu cia idomu  g.gif

Miestus susižiūrėkit, o tada aiškinkitės, kada Dalia į darbą grįžta doh.gif
Atsakyti
O kur BrBk'as galima paklaust? mastau.gif pas mamą išvažiavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 12, 12:13)
O kur BrBk'as galima paklaust? mastau.gif pas mamą išvažiavo?  g.gif

Hello bigsmile.gif
Aš čia, po atostogų pas mamą mirksiukas.gif
Atrašiau tau Zuiki až, gali tikrintis, tik padėt su atsakymu, deja, negaliu 4u.gif

Alia kaip fainai ir fukuotukaf sugrįžo į breketininkių pokalbius mirksiukas.gif Einu ta proga plokšteles įsidėsiu, nes jau kokia savaitė kaip jų nenešioju cool.gif
Atsakyti
nesioju plokstele apacioje (stumiu viena tarpa) ir nuo rugsejo planuoju detis breketus virsuje (dantuku lyginti nereikia, tik sustumti tarpus) g.gif kadangi plokstele dejausi Pamenkalnio g. pas gyd. Ramune, gal kuri irgi ten dejosi ir breketus, kokie butu atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytelis visoms:)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 08 14, 08:38)
labas rytelis visoms:)

labas mirksiukas.gif

BrBk, kaip gyvenat? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Liabas bigsmile.gif
Neblogai mes gyvenam - valgom, miegam, verkiam, kalbamės wub.gif Taip įdomiai, sunkiai žodžiais nupasakojama wub.gif

Alia plokštelių nenešioju, negeras aš vaikas, blogas pavyzdys cool.gif

Geros dienos visoms 4u.gif

Ir anciukei dideliausi sveikinimai - ar jinai jau turi su kuo valgyt, miegot, verkt ir kalbėtis, ar dar tik laukia to džiaugsmo? ax.gif
Atsakyti
BrBk as gerai supratau,tu ka jau leliu turi?
Atsakyti