Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 08 17, 11:26)
Liabas bigsmile.gif
Dar biškį apie vaikučius - mūsų sūnui dar tik dvylika dienų, dar mažučiukas wub.gif

BrBk, ir aš sveikinu su sūnelio gimimu bigsmile.gif wub.gif aukit sveiki ir dideli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 18 rugpjūčio 2008 - 11:42
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 08 17, 20:42)
nors tavo dantys turbut klyke: laisve, laisve  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif joo, jiems irgi buvo didelė šventė lotuliukas.gif deja, jinai baigėsi - plokšteles vėl deduosi lotuliukas.gif

QUOTE(Gitusia @ 2008 08 18, 11:28)
Sestadieni pirmas patempimas, bet jau nakti del to kosmara sapnavau  doh.gif

O ko tu bijai? Kam gąsdiniesi, nieko nebus košmariško, nebent po patempimo bus skausmelis kelias dienas, bet jį juk ištversi 4u.gif jeigu jau labai labai ir labai skaudės, įkalsi vaistuką nuo skausmo (man padėdavo Nimesilis geriausiai, aišku juo nepiktnaudžiaudavau) ir skausmo neliks mirksiukas.gif
Atsakyti
BrBk, kaip jums sekasi augti? Kiek sveriate? Koks ūgis? Sveikatyte nesiskundžiat?
Man kaip tik buvo įdomu kaip tu ten išgimdysi šitiek baimių prisivarius sau, ale ir užsiminti apie tai bijojau, o tu čia pasirodo visas zuikis drąsuolis buvai. Šaunuolė! Tai dabar jau sesutę planuojat? biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif BrBk, kokios naujienos superines, sveikinu thumbup.gif as vis pagalvodavau, kaip cia su tavim bus, kai buvai isibaiminusi vartaliojimusi pilve tongue.gif o cia se tau tongue.gif

a, tai reikia ir apie dantis ka nors g.gif plokstele nesioju, nieks neissiklisino ax.gif

Atsakyti
As taip pat noriu detis briketus. Siandien skambinau i 4 ortodontijos klinikas klp, visur pasake kad po naujiu metu tik registruojam. I kauna skambinau sake skambinkit rugseji.. tj gal ten pasisek. O jus kiek lauket eileje, detis briketus ?
Atsakyti
Labdzien, mergaitės ir nemergaitės tongue.gif

BrBk, aš nebesikartosiu mirksiukas.gif

fukuotukaf su anciuke seniai matytos girdėtos wub.gif prašom dažniau pasivaident drinks_cheers.gif

Laurrr, o į kurias klinikas KLP skambinais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 18, 15:14)
BrBk, kaip jums sekasi augti? Kiek sveriate? Koks ūgis? Sveikatyte nesiskundžiat?
Man kaip tik buvo įdomu kaip tu ten išgimdysi šitiek baimių prisivarius sau, ale ir užsiminti apie tai bijojau, o tu čia pasirodo visas zuikis drąsuolis buvai. Šaunuolė! Tai dabar jau sesutę planuojat?  biggrin.gif

Normaliai augam, rytoj nueisim pasirodyt gydytojai, pasvers, pamatuos ir viską žinosim wub.gif Šiaip kankina diegliukai doh.gif

O pagimdžiau tai taip didvyriškai, dabar nosį užrietus vaikštau, gėlės už tokį didvyriškumą per maža dovana lotuliukas.gif
Jeigu tiksliai žinočiau, kad bus sesė, galėčiau neužilgo ir ją važiuot "pirkt" lotuliukas.gif Bet palauksim.
p.s. man fizinis skausmas nėra toks baisus kaip psichologinis, bet šitoj vietoj nepasireiškė nei vienas cool.gif

QUOTE(Laurrr @ 2008 08 18, 17:02)
As  taip pat noriu detis briketus.

BrEketus mirksiukas.gif Jeigu jau dėsies, teks išmokt taisyklingai šį žodį ištart 4u.gif

anciuke, jausmas, kai lėliukas vartosi pilve nenusakomas wub.gif pati tai patirsi neužilgo, prašysi, kad kuo dažniau pasivartytų wub.gif

Barone, ačiū už sveikinimus 4u.gif Visoms ačiū.

Ech, gyvenimėli, koks tu gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 18 rugpjūčio 2008 - 17:26
Skambinau i Danvitės(cia butu Liatukienė), Ortodontijos klinika ce siauliu 52. , Atiene''Lorna'', Skersiene ''Makrodenta''.
O kaune skambinau i kauno universito klinika.
Atsakyti
pakeitė man vielą, tai tempė smarkokai kelias dienas. ir priekiniai dantys be to kad atsikišę į priekį tai dar ir susistūmė, sapnavau naktį kad užlipo viens ant kito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurrr @ 2008 08 18, 16:02)
O jus kiek lauket eileje, detis briketus ?

Šiauliuose laukiau pusmetį kol galėsiu registruotis, o paskui pusmetį eilėje, taigi - metai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 08 17, 11:26)
Liabas bigsmile.gif
Dar biškį apie vaikučius - mūsų sūnui dar tik dvylika dienų, dar mažučiukas wub.gif

plokštelių nenešiojimo cool.gif

Na geras, eina sau, grįžtu po atostogų ir še tau naujiena .... BrBk taigi didžiausi sveikinimai sūneliui gimus wub.gif thumbup.gif clap_1.gif wub.gif wub.gif Linkiu daug pienuko ir ramių naktelių smile.gif Na slapukė tu tai tikrai ax.gif Fainiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 08 18, 17:15)

Laurrr, o į kurias klinikas KLP skambinais?  ax.gif

Sveika Slapux,

seniai laukiau kol grįši į forumą.. smile.gif Esu kaip sakant naujokė, klaipėdietė kaip ir tu, kuri nori dėtis breketus.. rolleyes.gif Tai gal galėtum pasidalinti savo patirtimi šioje srityje? ax.gif 4u.gif
Atsakyti