Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 08 19, 11:50)
1. bigsmile.gif po išrašymo iš ligoninės į namus priaugo lialius 380 gramų (per kiek daugiau kaip savaitę) thumbup.gif kadangi smulkutis gimė, greičiau svoris dabar augs mirksiukas.gif

ačiū, Zuikuti mirksiukas.gif

2 .Va paskaitinėjau, kad Latkauskienė tikrai atsidavus darbui blink.gif aš taip negalėčiau cool.gif

1. tai mamytė turbūt gerai maitina smile.gif o tu mums kada nors parodysi savo turtelį? bigsmile.gif žandai pūsti? į ką panašus?

2. Aš tai nesuprantu jos visiškai schmoll.gif ale ir ne mano reikalas ax.gif

Čiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 08 18, 11:43)
O ko tu bijai? Kam gąsdiniesi, nieko nebus košmariško, nebent po patempimo bus skausmelis kelias dienas, bet jį juk ištversi 4u.gif jeigu jau labai labai ir labai skaudės, įkalsi vaistuką nuo skausmo (man padėdavo Nimesilis geriausiai, aišku juo nepiktnaudžiaudavau) ir skausmo neliks mirksiukas.gif

Kad aš ir pati nežinojau, kad bijau, kol nesusapnavau ax.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 19, 11:54)
1. tai mamytė turbūt gerai maitina smile.gif o tu mums kada nors parodysi savo turtelį?  bigsmile.gif  žandai pūsti? į ką panašus?

Aš nelabai noriu viešai dėti vaikelio foto ax.gif nedėsiu, ok? mirksiukas.gif nebent į e-mail'ą kada pasiųsiu 4u.gif
Žandai nelabai pūsti, nors jau jau.. alia visi sako, kad vaikas tėčio kopija, mes kol kas dar to nepastebim biggrin.gif ausytės mažytės tai tikrai mano lotuliukas.gif

QUOTE(Gitusia @ 2008 08 19, 12:27)
Kad aš ir pati nežinojau, kad bijau, kol nesusapnavau  ax.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

Nebijok nebijok, taigi jau didelė mergaitė esi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 08 19, 13:31)
Aš nelabai noriu viešai dėti vaikelio foto ax.gif nedėsiu, ok? mirksiukas.gif nebent į e-mail'ą kada pasiųsiu 4u.gif
Žandai nelabai pūsti, nors jau jau.. alia visi sako, kad vaikas tėčio kopija, mes kol kas dar to nepastebim biggrin.gif ausytės mažytės tai tikrai mano lotuliukas.gif
Nebijok nebijok, taigi jau didelė mergaitė esi lotuliukas.gif

tai ne viešai, siųsk man į paštą, o kitas tai bala nematė biggrin.gif svarbu aš pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 08 21, 10:31)
tai ne viešai, siųsk man į paštą, o kitas tai bala nematė biggrin.gif svarbu aš pamatysiu biggrin.gif

tau tau ot gopsuole blink.gif o as kaip,galvoji nenoriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 08 21, 12:02)
tau tau  ot gopsuole blink.gif o as kaip,galvoji nenoriu cool.gif

aš pamatysiu ir galėsiu jums papasakoti kaip atrodo ir į ką panašus biggrin.gif
Atsakyti
Labutis.
O gumytes keičia per kiekvieną paveržimą?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 08 21, 12:29)
Labutis.

na kadangi cia labai tuscia atsakysiu as:) keicia kiekviena karta kai verzia:)
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2008 08 21, 12:29)
Labutis.

man tai nekeičia per kiekvieną, o kaip kitoms?
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2008 08 21, 14:30)

nesuprantu tada kodėl man nekeičia?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 08 21, 14:30)

Kaskart tikrai nekeičia mirksiukas.gif Visada be išimties keičia, kai keičia lankus biggrin.gif

Brbk. manęs nepamiršai? g.gif tongue.gif

kažkuri klaipėdietė kažko manęs klausė, astiprašau iškart negalėjau atrašyt, o dabar jau nepamenu ko blush2.gif parašykit į až mirksiukas.gif

Aš ryt einu pas gyd, kaži ką naujo burnoj parsinešiu g.gif lotuliukas.gif Aišku geriausiai būtų tuščia burna grįžt, ech... ilgai laukus dar palauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 08 21, 14:55)
Kaskart tikrai nekeičia  mirksiukas.gif  Visada be išimties keičia, kai keičia lankus  biggrin.gif

Brbk. manęs nepamiršai?  g.gif  tongue.gif

kažkuri klaipėdietė kažko manęs klausė, astiprašau iškart negalėjau atrašyt, o dabar jau nepamenu ko  blush2.gif  parašykit į až  mirksiukas.gif

Aš ryt einu pas gyd, kaži ką naujo burnoj parsinešiu  g.gif  lotuliukas.gif Aišku geriausiai būtų tuščia burna grįžt, ech... ilgai laukus dar palauk  lotuliukas.gif

Slapux, kur atostogavot? Pasipasakok prašom bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, buvusios, esamos ir busimos breketininkes smile.gif

Ilga laika skaiciau jusu pokalbius.. Pagaliau isidrasinau ir nusprendziau prisijungti ir pati smile.gif
Turiu susigrudusius priekinius dantukus + smilkininio zandikaulio sanario disfunkcija (berods taip vadinasi smile.gif Konsultavausi pas keleta internete placiai rekomenduojamu ortodontu. Kiekvienas pateike savo nuomone, kurios, aisku, nebutinai sutampa ir tuo tik dar labiau apsunkina pasirinkima... smile.gif Galiausiai pakliuvau pas gyd. ortopede G.Kobs, kuri pasiule kompleksini gydyma: zandikaulio sanario - kapomis, o dantuku tiesinima - breketais... Deja, uz sunkiai ikandama sumele..
Tai vat, noreciau paklausti, gal cia yra tokiu, kurioms teko susidurti su gyd. G.Kobs, ar turinciu panasu atveji?? Jei taip, plyz plyz plyz pasidalinkite savo patirtimi ir ispudziais wink.gif
Kazkur anksciau sioje temoje pastebejau, kad eglincia lankesi pas sia gydytoja. Jei skaitysi sia zinute, buk gerute, atsiliepk smile.gif

P.S. Esu visiskai nauja ir zalia forumuose, tad is karto sorry, jei kas ne taip smile.gif
Atsakyti