Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(Enita @ 2008 06 06, 09:13)
Sveikinimai  4u.gif  Tai kada ta laimingoji diena?  smile.gif O dėl plokštelių nešiojimo, tai man sumažino plokštelių nešiojimą iki 5 naktų per savaitę, t.y. 2 naktis dėtis nereikia.

kai nunesim dokumentus ir tikrai gausim ta data, pasakysiu mirksiukas.gif bet aciu uz sveikinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2008 06 05, 14:28)
. Tie mano dantys is prigimties nera stiprus, daug plombuotu. Todel dar baiminuos ar neiskris tos plombos g.gif , bet gal as jau cia fantazuoju  ax.gif

nu ir kas, kad daug plombuotu,paas mane ju irgi daug(beveik visi kruminiai ) blush2.gif labai jau jie pas mane greit genda o ir apsinesa,kas puse metu darausi higienini valyma.tai va ir plombos tikrai neiskrito,beje kodel turetu iskristi.juk ir be breketu gali iskristi jei jau kris. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 06, 09:17)
kai nunesim dokumentus ir tikrai gausim ta data, pasakysiu  mirksiukas.gif bet aciu uz sveikinimus  ax.gif

ta data tikriausiai 2008 08 08 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 06 06, 09:21)
nu ir kas, kad daug plombuotu,paas mane ju irgi daug(beveik visi kruminiai ) blush2.gif labai jau jie pas mane greit genda o ir apsinesa,kas puse metu darausi higienini valyma.tai va ir plombos tikrai neiskrito,beje kodel turetu iskristi.juk ir be breketu gali iskristi jei jau kris. mirksiukas.gif
Papildyta:

ta data tikriausiai 2008 08 08  biggrin.gif

nu kur jau ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sita data jau seniu seniausiai turbut uzimta, be to, iki jos liko tik du menesiai, tai ir pasiruost nespetume blink.gif Dar be to, man sake, kad siemet normaliu datu jau tik spalio menesiui liko, taigi mes zenysimes kitais metais, vat, kaip ir sakiau anksciau mirksiukas.gif tik jau pradejom galvoti apie data, nes visi lengvai pamise ir uzsisako labai anksti, tai bijom, kad jei ilgai lauksim, gali negauti norimos datos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, o Anira žiūriu irgi pan. masto, aš irgi vis galvoju kaip tuos žiedus man nuims g.gif Na kažkaip matyt nuplėš viszgi mums juos biggrin.gif Juokai juokais, bet jaučiu nemalonu blush2.gif
O žinokit kaip mane susuko, tai vos paeinu, jau ių darbo tiesiai į gydytojos kabinetą pakliuvau, kažkoks tarpšonkaulinio nervo uždegimas doh.gif Jau dantį geriau kai skauda, bet vaisti biški padeda o dabar eina sau doh.gif Tai va pasiguodžiau čia ir einu vėl gulėt ax.gif Piktoji fėja, taigi sveikinu nusprendus tekėt thumbup.gif Tikiuosi gausit norimą datą vestuvėms, nes kaip supratau labai anksti planuot pradėjot, tai viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 06 06, 16:29)
Sveikutės, o Anira žiūriu irgi pan. masto, aš irgi vis galvoju kaip tuos žiedus man nuims  g.gif Na kažkaip matyt nuplėš viszgi mums juos  biggrin.gif Juokai juokais, bet jaučiu nemalonu  blush2.gif
O žinokit kaip mane susuko, tai vos paeinu, jau ių darbo tiesiai į gydytojos kabinetą pakliuvau, kažkoks tarpšonkaulinio nervo uždegimas  doh.gif Jau dantį geriau kai skauda, bet vaisti biški padeda o dabar eina sau  doh.gif Tai va pasiguodžiau čia ir einu vėl gulėt  ax.gif  Piktoji fėja, taigi sveikinu nusprendus tekėt  thumbup.gif Tikiuosi gausit norimą datą vestuvėms, nes kaip supratau labai anksti planuot pradėjot, tai viskas bus gerai  wub.gif

teket as nusprendziau jau seniau, kai man pasipirso lotuliukas.gif hehehe
o planuot dar nieko nepradejom, tik data issirinkom mirksiukas.gif
aha,girdejau, kad su tuo uzdegimu nekas - nei subintuosi, nei ka verysad.gif uzjauciu, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 06, 09:23)
nu kur jau ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sita data jau seniu seniausiai turbut uzimta, be to, iki jos liko tik du menesiai, tai ir pasiruost nespetume  blink.gif Dar be to, man sake, kad siemet normaliu datu jau tik spalio menesiui liko, taigi mes zenysimes kitais metais, vat, kaip ir sakiau anksciau  mirksiukas.gif tik jau pradejom galvoti apie data, nes visi lengvai pamise ir uzsisako labai anksti, tai bijom, kad jei ilgai lauksim, gali negauti norimos datos  doh.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif na tai kokia ta data issirinkot ax.gif
ai geriau nesizenik doh.gif ,jei sugristu laikas atgal tai tikrai nesizeniciau (bent iki 30ties tai tikrai lotuliukas.gif )

Linete laikykis 4u.gif

BrBk kaip jus dar beibio neplanuojat?
Atsakyti
va kokie mano katukai vat (ypac BrBk patiks lotuliukas.gif ) tongue.gif

http://img150.images...iukai091lb1.jpg
http://img253.images...asmyras2au2.jpg
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Fėja fėja, super žinia thumbup.gif
Taip greit perskaičiau, alia sureagavau - viskas tik į gera thumbup.gif
Ir kad tuokiatės tai labai gerai, nesutinku su daivasta, kad geriau nesiženyt. Nes pvz. man tiek vestuvės, tiek dabartinis gyvenimas - nepalyginamai geresnis negu prieš tai - tiek daug gerų emocijų, tiek visokių gražių akimirkų... Kažin tai nesibaigs? cool.gif

Tiesa, daivasta, imtymių dalykų forume aš viešai neskelbiu - pakeičiau stilių mirksiukas.gif Kas mano, tai mano, o ne visų biggrin.gif

Slapukėliui jau atsakiau apie dantus į e-paštą. Kas čia dar? g.gif Su Baisa prisipliurpėm 2 dienas užtektinai lotuliukas.gif O kur mano draugė ex-s prapuolus? g.gif

Geros visoms dienos 4u.gif ir be jokių skausmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 09, 10:02)
Labas rytas bigsmile.gif

Ir kad tuokiatės tai labai gerai, nesutinku su daivasta, kad geriau nesiženyt. Nes pvz. man tiek vestuvės, tiek dabartinis gyvenimas - nepalyginamai geresnis negu prieš tai - tiek daug gerų emocijų, tiek visokių gražių akimirkų... Kažin tai nesibaigs? cool.gif

Tiesa, daivasta, imtymių dalykų forume aš viešai neskelbiu - pakeičiau stilių mirksiukas.gif Kas mano, tai mano, o ne visų biggrin.gif

tai tada tau thumbup.gif ir tikekimes tikrai nesibaigs to tau ir linkiu.Is pradziu visiem buna gerai...
tai paskelbk man i AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 06 09, 10:13)
tai tada tau  thumbup.gif ir tikekimes tikrai nesibaigs to tau ir linkiu.Is pradziu visiem buna gerai...
tai paskelbk man i AZ biggrin.gif

ka reiskia "is pradziu visiems buna gerai"? g.gif o tipo po to jau visiems blogai? is kur tokios pesimistines nuotaikos vestuviu klausimu? hm, as roziniu akiniu irgi nenesioju, bet juk ir nesizeniji po menesio draugystes, tai kazkaip ir nebuna dideles staigmenos po vestuviu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Hello bigsmile.gif

Tęsiant temą apie vestuves... labai gera tema, va tokia wub.gif ką čia pasakyt norėjau g.gif (*****, išgaravo mintis)
Žodž, vestuvės yra labai gerai. Jos gal ir nepakeičia gyvenimo 180 laipsnių kampu, bet jausmas yra visai kitas. Sunku tai apibūdint, reikia pačiam jį pajaust.
Fėjai linkiu dideliausios laimės mirksiukas.gif ir daivastai biggrin.gif dar reikia Zuikį apženyt lotuliukas.gif

Apie plokšteles rolleyes.gif ką jūs ten diskutavot? man TOTALI AMNEZIJA doh.gif Einu valgyt. Skanaus visoms.
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2008 06 10, 10:28)
ka reiskia  "is pradziu visiems buna gerai"?  g.gif o tipo po to jau visiems blogai? is kur tokios pesimistines nuotaikos vestuviu klausimu? hm, as roziniu akiniu irgi nenesioju, bet juk ir nesizeniji po menesio draugystes, tai kazkaip ir nebuna dideles staigmenos po vestuviu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ta ir reiskia,draugystes pradzia visada buna grazi,nesakau,kad po vestuviu buna blogai ir ,kad visiems buna blogai.po vestuviu nelabai kas keiciasi.
na .bet po kokiu 6-8 metu tai jo.(nesakau ,kad visiems taip).bet jau mano vyras labai pasikeite po kokiu 6metu buvimo kartu iki dabar.Ir man tikrai dabar nemiela su juo gyventi...
Aisku tau feja ir BrBk linkiu visko kuo geriausio ir,kad visada butu viskas taip gerai kaip dabar ir po daugelio metu drinks_cheers.gif
Atsakyti