Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių pokalbiai

QUOTE(BrBk @ 2008 06 10, 11:58)
dar reikia Zuikį apženyt lotuliukas.gif

mastau.gif kad man ir taip gerai smile.gif

QUOTE(daivasta @ 2008 06 11, 10:29)
o ta ir reiskia,draugystes pradzia visada buna grazi,nesakau,kad po vestuviu buna blogai ir ,kad visiems buna blogai.po vestuviu nelabai kas keiciasi.
na .bet po kokiu 6-8 metu tai jo.(nesakau ,kad visiems taip).bet jau mano vyras labai pasikeite po kokiu 6metu buvimo kartu iki dabar.Ir man tikrai dabar nemiela su juo gyventi...
Aisku tau feja ir BrBk linkiu visko kuo geriausio ir,kad visada butu viskas taip gerai kaip dabar ir po daugelio metu  drinks_cheers.gif

console.gif pasisneket bandei?

tavo katukai vandens nebijo kad i kriaukle lipa?

Laura, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2008 06 09, 11:00)
va kokie mano katukai vat (ypac BrBk patiks lotuliukas.gif ) tongue.gif

daivasta, tu turbūt užkerėjai lotuliukas.gif man tavo katinukai neatsidarė nei vakar, nei šiandien g.gif bet aš žinau, kad jie gražuoliai tongue.gif nors man ir nepatinka katiušos lotuliukas.gif
Atsakyti
Hi mirksiukas.gif

Veselia nusimato bigsmile.gif oij laukiam laukiam mes pyrago laukiam biggrin.gif Sveikinimai būsimajai nuotakai wub.gif

Ačiū, kas pasisakėt dėl nuotraukų nuimant mirksiukas.gif

Zuiki, parsiradai namo bigsmile.gif Papasakok ką daryt, kad gynimo nebijot doh.gif Bliam baigiu visą savo pilvą pamest per tuos nervus lotuliukas.gif Vyras jaučiu sąskaitą už tualetinį popierių tuoj išrašys blink.gif lotuliukas.gif Kaip pasiruošt - skelk iš patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 06 11, 15:10)
Zuiki, parsiradai namo  bigsmile.gif  Papasakok ką daryt, kad gynimo nebijot  doh.gif Bliam baigiu visą savo pilvą pamest per tuos nervus  lotuliukas.gif Vyras jaučiu sąskaitą už tualetinį popierių tuoj išrašys  blink.gif  lotuliukas.gif  Kaip pasiruošt - skelk iš patirties  mirksiukas.gif

uoj, mano patirtis ne kokia. as gi pati tokia pat tryda, kad net baisu. galiu tik uzjautis. beje, priminei, pasigirsiu, as teises laikiausi sestadieni, tai irgi ziauriai bijojau. ilipus i masina koja kalatojosi. nors jauciausi pasiruosus. jetau jetau. ir smegenine visai nedirbo. negerai tokiai but istikro, pakisa koja kartais ta baime sad.gif pasakojau gi kaip man per bakalaurinio gynima buvo, apsiblioviau pries visus ir nesugebejau pabaigti gintis doh.gif
graziausia tai buvo kai ejau fotkintis teisems islipus is masinos, paziurejau i veidrodi ir issigandau, visas snukis plemais ismetytas blink.gif tai grazia nuotrauka 10 metu turesiu lotuliukas.gif

o kada tau ta didzioji diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 11 birželio 2008 - 14:24
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 11, 15:22)
pasigirsiu, as teises laikiausi sestadieni, tai irgi ziauriai bijojau.

tai jau turi teises ar nea, nesuprantu? g.gif

Matytum kokia mano nuotrauka ant teisių doh.gif doh.gif doh.gif nors kam čia doh.gif jinai labai juokinga lotuliukas.gif net nesinori pasikeist pažymėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 11, 15:22)
ir nesugebejau pabaigti gintis  doh.gif

o kada tau ta didzioji diena?

O tai gi apsigynei vis tiek - nenumažino dėl to balo? Čia dėl komisijos klausimų taip sustresavai?

Poryt ph34r.gif fear.gif

Tai jau sveikint su teisėm reik? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 11, 15:29)
tai jau turi teises ar nea, nesuprantu? g.gif

Matytum kokia mano nuotrauka ant teisių doh.gif  doh.gif  doh.gif nors kam čia doh.gif jinai labai juokinga lotuliukas.gif net nesinori pasikeist pažymėjimo lotuliukas.gif

islaikiau, bet teisiu dar neturiu. ryt turetu but jau padarytos smile.gif
kas ten juokingo? liezuvi iskisai? biggrin.gif as tai 6 kartus fotkinausi, ten savitarna, ale vistiek nieko gero man nesigavo lotuliukas.gif is tos baimes net snukutis persimaine biggrin.gif

QUOTE(Slapux @ 2008 06 11, 15:36)
O tai gi apsigynei vis tiek - nenumažino dėl to balo? Čia dėl komisijos klausimų taip sustresavai?

Poryt  ph34r.gif  fear.gif

Tai jau sveikint su teisėm reik?  bigsmile.gif

tai aisku kad numazino, ne tik darbas bet ir pristatymas turi but geras. o kai tas pristatymas drebanciu balsu perskaitymas is skaidziu, tai supranti biggrin.gif nieko, su magistriniu jauciu taspats bus. biggrin.gif

sveikinkit ax.gif

sekmes tau dideliausios. laikykis. ale uztat figura atgausi jei buvai praradus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 06 11, 15:36)
Poryt  ph34r.gif  fear.gif
Tai jau sveikint su teisėm reik?  bigsmile.gif

Ar tu ponia baigsi drebint kinkas doh.gif Tai gi VISKAS BUS GERAI, kam gąsdiniesi pirma laiko, pasilik geriau ketvirtadienio vakarą drebėjimui, dabar atsipalaiduok, įkalk kofės, suvalgyk braškių mirksiukas.gif

QUOTE(Zuiqtis @ 2008 06 11, 15:45)
kas ten juokingo? liezuvi iskisai? biggrin.gif
tai aisku kad numazino, ne tik darbas bet ir pristatymas turi but geras. o kai tas pristatymas drebanciu balsu perskaitymas is skaidziu, tai supranti.

Nu tai sveikinam, sveikinam 4u.gif Linkiu nusipikrti gerą mašiniuką, kad nereikėtų trūliko vairuot biggrin.gif

Ai, teisių fotkėj tai aš labai graži lotuliukas.gif Reikia pamatyt, sunku nupasakot.

Mes sesei kai padėjom padaryt pristatymą, kai išmuštravom ją gerai su įvairiausiais kvailais alia dėstytojų klausimais, tai po pristatymo, nei vienas dėstytojas jos nepaklausė nei žodžio thumbup.gif ir jos darbas pateko į kažkokią knygą cool.gif plius pasiūlė stot į doktorantūrą biggrin.gif kas baisiausia, kad jinai nepasakė ne, dar jinai galvoja doh.gif

Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2008 06 11, 15:58)
Nu tai sveikinam, sveikinam 4u.gif Linkiu nusipikrti gerą mašiniuką, kad nereikėtų trūliko vairuot biggrin.gif

aik tu, as geriau trula uz usu patampysiu, man baisu butu vilniui vienai vazinet. ir ne vienai butu baisu. lotuliukas.gif o ir kainos bendzo dideles, trulas man labai pigiai atsieina, tai dar neissizadesiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,zinokit niekaip negaliu ,kad jau po 2 savaiciu des breketus,as nebesisypsosiu 1.5 metus doh.gif unsure.gif dar butu sis tas,jei tik breketai butu virsuj,bet man dar ir plokstele apacioj reikia nesiot,kuria po 5men pakeis i breketus ,tai isvis as kaip invalide atordysiu...
Atsakyti
BrBk turbut jaucia,kad nemegsti tai ir neatsidaro,nes zuikiui tai atsidare biggrin.gif.

Zuiqti: nebijo tik mergyte ,galetu pliuskentis iki begalybes.
tau didziausi sveikinimai islaikius teises,super.ziurek geriau nebijok o stenkis vairuoti,kad priprastum,nes poto isvis bijosi dar.kas is to,kad teises gules tik stalciui o tu su trulu varinesi.suprantu benzas brangus,bet kars nuo karto vistiek pavazinek auto(kai ja isigysi)

Piktoji Feja,o kaip tavo teises ka?
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2008 06 11, 20:52)
sveikos,zinokit niekaip negaliu ,kad jau po 2 savaiciu des breketus,as nebesisypsosiu 1.5 metus  doh.gif  unsure.gif    dar butu sis tas,jei tik breketai butu virsuj,bet man dar ir plokstele apacioj reikia nesiot,kuria po 5men pakeis i breketus ,tai isvis as kaip invalide atordysiu...

sypsosies nebijok,viskas bus gerai mirksiukas.gif neatrodisi kaip sakai.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 11, 21:52)
sveikos,zinokit niekaip negaliu ,kad jau po 2 savaiciu des breketus,as nebesisypsosiu 1.5 metus  doh.gif  unsure.gif   

tik nebijok šypsotis mirksiukas.gif nes paskui atrodysi dar kvailiau, iškart visi pastebės, kad burnoj turi tą džiaugsmą biggrin.gif jauskis drąsiai ir laisvai, sakyk, kad myli breketus, lauk gražios šypsenos - taip bus paprasčiau 4u.gif

QUOTE(daivasta @ 2008 06 12, 10:21)
BrBk turbut jaucia,kad nemegsti tai ir neatsidaro,nes zuikiui tai atsidare biggrin.gif.

lotuliukas.gif man iki pusės foto atsidarė ir viskas doh.gif kriauklę mačiau ir aš tongue.gif
Atsakyti