Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

as kiek girdejus,tai molinuose jom netinka,nes prie moliniu sieneliu labai limpa saknys,o beto jos megsta siluma,o per moliny vazova silumos i saknis negaus(bent man taip atrodo)
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2008 05 05, 19:08)
oj Taniushka, nu kur jau kur, o čia tikrai pyktis nenoriu  4u.gif tiesiog čia rašo labai skirtingi žmonės, tokie patys skirtingi žmonės skaito kitų skirtingų žmonių žinutes ir supranta kiekvienas savaip  rolleyes.gif
Labai atsiprašau, jeigu tau sugadinau nuotaiką  unsure.gif Tikrai tikrai to nesiekiau ir nepriimk visko taip giliai į širdį.
Forumas skirtas dalintis savo mintimis bei nuomone. Gyvenime ir taip pilna šiukšlių, tai gal bent jau čia galime nesipykti, iš degtuko neskaldykim vežimo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gyvenkim draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Galit pasakyt ar su šitom šaknim viskas tvarkoj? http://public.fotki....is/1000147.html
Atsakyti
Skaitete zurnale Aplinka apie orchidejas? Tekstas Skm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masumi @ 2008 05 05, 19:40)
Skaitete zurnale Aplinka apie orchidejas? Tekstas Skm  4u.gif

Nea,ka gero rašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2008 05 05, 09:44)
... patare phal laikyti stikliniame inde, kuris visa laika turi buti pilnas vandens  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 05, 20:37-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 05, 20:37)
Galit pasakyt ar su šitom šaknim viskas tvarkoj? http://public.fotki....is/1000147.html

Nu aš kaip ne ekspertas tai tik subjektyvią nuomonę išreikšiu. Spalva man nelabai patinka tokių šaknų. Jei jos sudžiuvusios, tai dar pusė velnio, bet jei gyvos, tai man atrodo kažkokios pakramtytos mastau.gif Nu mano akimis tai kažkas ne tai su jomis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 05 05, 20:54)
Nu aš kaip ne ekspertas tai tik subjektyvią nuomonę išreikšiu. Spalva man nelabai patinka tokių šaknų. Jei jos sudžiuvusios, tai dar pusė velnio, bet jei gyvos, tai man atrodo kažkokios pakramtytos mastau.gif Nu mano akimis tai kažkas ne tai su jomis  unsure.gif

o gal cia toks apsvietimas g.gif
nors as bandyciau palaistyti ispradziu jeigu pasikeis spalva i zalia tai gal dar visai ir nieko smile.gif
o del vazonu tai as dar girdejau nuomone kad jiems sviesos reikia todel ir turi buti permatomuose vazuonose.
ir dar kai pati nieko neismaniau apie orchideju auginima, augo mano vienas phaloenopsises permatome vazone ikistam i kaspo, tai saknis pabalo ir supuvo, nors gal jos supuvo del perdidelio laistymo doh.gif dabar jau net ir nezinau
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 05, 20:42)
Nea,ka gero rašo ax.gif

Trumpai ir aiskiai parasyta apie orchidejas, kaip jas auginti ir pan. Gera informacija pradedanciosioms. Parasyta, kad negalima sodinti i durpes, duok dieve, moteriskes tai perskaitys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 05 05, 21:54)
Nu aš kaip ne ekspertas tai tik subjektyvią nuomonę išreikšiu. Spalva man nelabai patinka tokių šaknų. Jei jos sudžiuvusios, tai dar pusė velnio, bet jei gyvos, tai man atrodo kažkokios pakramtytos mastau.gif Nu mano akimis tai kažkas ne tai su jomis  unsure.gif

Jos tokios tamsiai pilkos. Ir ten tokie kaip kad šaknis būtų sulūžus ir toliau ji auga... Čia ne mano gėlė, tai kiek mačiau tiek galiu ir pasakyt. Ir dar viena nauja šaknytė kalasi. Žeminės šaknys tai tokios žalios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 05 gegužės 2008 - 21:20
QUOTE(masumi @ 2008 05 05, 21:08)
Trumpai ir aiskiai parasyta apie orchidejas, kaip jas auginti ir pan. Gera informacija pradedanciosioms. Parasyta, kad negalima sodinti i durpes, duok dieve, moteriskes tai perskaitys smile.gif

cool.gif Aišku,vovo durpes priešas nr1.
Atsakyti
QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 05 05, 20:15)
o as turiu nedaug orchideju..gal penkias..dvi zydincios

bet tos dvi tai wub.gif

smile.gif+2008 05 05, 20:37-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 05, 20:37)
Galit pasakyt ar su šitom šaknim viskas tvarkoj?

na toks vaizdas, kad jos dziusta g.gif
namo manymu su jom viskas netvarkoj doh.gif gal lai pabando karsta dusa g.gif

QUOTE(masumi @ 2008 05 05, 20:40)
Skaitete zurnale Aplinka apie orchidejas? Tekstas Skm  4u.gif

jau senai skaiciau, nieko idomaus ner parasyta, na nebent, kaip ir sakai, kad moteriskes isidemes tai, kad kas yra aktualiausia, o ir jei substrata nusipirks is to netinio psl. kur pamineta, tai isvis bus thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(lincikas5 @ 2008 05 05, 20:25)
Bet dabar mane domina ar butinai orchidejos turi buti permatomam vazone?Gal jus auginat jas ir moliniuose g.gif

i molinius mes istatome su visu plastmasiniu vazoneliu (yra spec. moliniai orchidejoms) smile.gif
Atsakyti