Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

smile.gif+2008 05 05, 22:18-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 05, 22:18)
Jos tokios tamsiai pilkos. Ir ten tokie kaip kad šaknis būtų sulūžus ir toliau ji auga... Čia ne mano gėlė, tai kiek mačiau tiek galiu ir pasakyt. Ir dar viena nauja šaknytė kalasi. Žeminės šaknys tai tokios žalios.

Nu jei toliau šaknį leidžia, tai man atrodo čia visos taip sako - viskas jai gerai, jei ji auga smile.gif

Šiandien pamačiau kad iš mano geruolės Baltosios kamieno apačios spurgiukas lenda. Nu tai dabar visa cekava, laukiu, kad bus - šaknis ar dar vienas žiedstiebis rolleyes.gif Geltonoji lapo tarp lapo ir kamieno irgi kažką susukus laiko, bet dar neišleidžia, nežinau kas bus... Nukainuotoji lapą naują leidžia. Nu vienu žodžiu, kažkas pas mus vyksta... tik vis fotiko negaunu kad pasigirti ax.gif
Atsakyti
Auginti stikliniam inde pilnam vandens blink.gif cia gal kokias lelijas? g.gif

Idomu stebet zmones kurie rimtu veidu mala s... Genijai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 05, 22:35)
Auginti stikliniam inde pilnam vandens  blink.gif cia gal kokias lelijas?  g.gif

Idomu stebet zmones kurie rimtu veidu mala s... Genijai  bigsmile.gif

O tai gi mūsų temoje kažkuri pasakojo, jog močiutė savo orchidėją laikė vos ne vandeny. Ir nieko sakė, patenkinta gėlė, žydi, visa graži ir laiminga biggrin.gif Tai manau kad ta močiutė taip ir sakytų - orchidėjas auginant svarbiausia žiūrėti, kad visą laiką būtų šlapia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 05 05, 22:38)
O tai gi mūsų temoje kažkuri pasakojo, jog močiutė savo orchidėją laikė vos ne vandeny. Ir nieko sakė, patenkinta gėlė, žydi, visa graži ir laiminga biggrin.gif Tai manau kad ta močiutė taip ir sakytų - orchidėjas auginant svarbiausia žiūrėti, kad visą laiką būtų šlapia  rolleyes.gif

mano uosviene anksciau taip laike ir nieko, o poto kazkas patare, kad sausa laikyt, tai dabar sausai laiko irgi zydi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
As sakau, toms kurios perdaug nekreipia demesio i tas orchidejas, jos ir zydi ir vesi, o kai sokineji aplink jos ima vaidinti i snipstas, nei ziedu nei ko verysad.gif
Atsakyti
Na vat kaip atrodo mano keikis
user posted image
O čia mano mėgiamiausia.Peoric
user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 05, 22:27)

i molinius mes istatome su visu plastmasiniu vazoneliu (yra spec. moliniai orchidejoms) smile.gif

O kaip juos atsikrt, tuos vazonus kur spec. orchidejom. Ar parasyta ant etiketes?
Atsakyti
Oj tik truput apdulkejus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 05, 22:45)
Oj tik truput apdulkejus blush2.gif

Nesimato tu dulkiu schmoll.gif Labai grazi augintine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 05 05, 22:38)
O tai gi mūsų temoje kažkuri pasakojo, jog močiutė savo orchidėją laikė vos ne vandeny. Ir nieko sakė, patenkinta gėlė, žydi, visa graži ir laiminga biggrin.gif

Neturiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 05, 22:44)
Na vat kaip atrodo mano keikis

tai tu ji jau i vazonika kisk bigsmile.gif g.gif

smile.gif+2008 05 05, 22:45-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 05, 22:45)
O kaip juos atsikrt, tuos vazonus kur spec. orchidejom. Ar parasyta ant etiketes?

turi but viduj tokia rinke
user posted image

user posted image

nzn ar aiskiai cia matysi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 05 gegužės 2008 - 21:50
smile.gif+2008 05 05, 21:47-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 05, 21:47)
Nesimato tu dulkiu  schmoll.gif  Labai grazi augintine  thumbup.gif    wub.gif

bis.gif bis.gif
Atsakyti