Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Pas mane ant palanges augo,tai sviesos pakako,vis paliedavau,kartais palepindavau tasom,tai zydejo abi,kiekviena po viena saka apkibusia ziedais "padovanojo",oi kaip didziavausi biggrin.gif lotuliukas.gif
O dabartine,tai kaip nupirkau zydejo,o dabar tai tik atzalas leidzia thumbup.gif ,manau ziedams dar per anksti.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 06, 16:47)
Pas mane ant palanges augo,tai sviesos pakako,vis paliedavau,kartais palepindavau tasom,tai zydejo abi,kiekviena po viena saka apkibusia ziedais "padovanojo",oi kaip didziavausi biggrin.gif  lotuliukas.gif
O dabartine,tai kaip nupirkau zydejo,o dabar tai tik atzalas leidzia thumbup.gif ,manau ziedams dar per anksti.

Nium, čia matyt,kaip kam pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 06, 17:47)
Pas mane ant palanges augo,tai sviesos pakako,vis paliedavau,kartais palepindavau tasom,tai zydejo abi,kiekviena po viena saka apkibusia ziedais "padovanojo",oi kaip didziavausi biggrin.gif  lotuliukas.gif

As tai palyginus neseniai turiu Cimba, bet kazkaip abejoju ar pavyks man ji prazydinti g.gif kai pasiskaiciau RS forume tai ten visokio pernykscio arklio kakucio reikia lotuliukas.gif g.gif O jus kuo tresiat?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 06, 17:53)
As tai palyginus neseniai turiu Cimba, bet kazkaip abejoju ar pavyks man ji prazydinti g.gif kai pasiskaiciau RS forume tai ten visokio pernykscio arklio kakucio reikia lotuliukas.gif  g.gif O jus kuo tresiat?

Tai "kakutis" dar smulkmena, galima ir kuo kitu ji gerai pritresti, bet va su temperaturu kaita tai jau reik moket suzaist. As istrenkiau i terasa ir tegul stovi iki rudeniniu salnu... ax.gif Maciau leidzia viena maza auginuka clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 06, 17:39)
rena,augini minukuti,tai gal zinai,ar jie ir lieka minikuciais ar uzauga? blush2.gif  g.gif
Cia kazkuri klausinejo apie cimbidi,man tai pati graziausia is orhu thumbup.gif ,siuo metu turiu viena ne zalia ne geltona.Lietuvoj turejau du(ir zydejo pas mane),tik kaip isvaziavau tai mama is tos meiles supude verysad.gif
Man kazkaip su cimbidziais lengviau,ne jiems lapai minksteja ne saknys puva..

na as tikiuosi, kad ji ir liks miniuke g.gif ka as zinau, kaip cia is tikruju g.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 06, 17:47)

tai tu jas pati prazydinai, ar jau buvo pirktos su ziedais g.gif

QUOTE(Mamce @ 2008 05 06, 18:00)
Tai "kakutis" dar smulkmena, galima ir kuo kitu ji gerai pritresti, bet va su temperaturu kaita tai jau reik moket suzaist. As istrenkiau i terasa ir tegul stovi iki rudeniniu salnu...  ax.gif Maciau leidzia viena maza auginuka  clap.gif

reikia eit ir man apie tuos cimbalus pasiskaityt, nes pas mane tai irgi pilna atzalu tik varo, varo, o idomu ar zydes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 05 06, 18:00)
Tai "kakutis" dar smulkmena, galima ir kuo kitu ji gerai pritresti, bet va su temperaturu kaita tai jau reik moket suzaist. As istrenkiau i terasa ir tegul stovi iki rudeniniu salnu...  ax.gif Maciau leidzia viena maza auginuka  clap.gif

As irgi ji i balkona istresus lotuliukas.gif bet man ji reikia persodinti, o skaiciau, kad neblogai to kakucio ideti i apacia, o is kur jo gauti g.gif neisiu as arkliu gasdint i pievas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 06, 17:22)
As irgi ji i balkona istresus lotuliukas.gif bet man ji reikia persodinti, o skaiciau, kad neblogai to kakucio ideti i apacia, o is kur jo gauti g.gif neisiu as arkliu gasdint i pievas lotuliukas.gif

prajuokinot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 06, 18:22)

o tu ne i pievas, o i arklides varyk lotuliukas.gif
zinau bigsmile.gif reik varyt i Fauna skyreli ir kas ten su zirgais uzsiima, gal pastu atsiustu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 06, 19:22)

QUOTE(rena @ 2008 05 06, 19:27)
zinau bigsmile.gif  reik varyt i Fauna skyreli ir kas ten su zirgais uzsiima, gal pastu atsiustu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 18:27)
zinau bigsmile.gif  reik varyt i Fauna skyreli ir kas ten su zirgais uzsiima, gal pastu atsiustu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet sako geriau pernykscias, tai kazin ar tokio ten rastu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kokius ten auginukus pas tave cimba leidzia? maniskis tai tik salotom apsipyles lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As savo cimbidzius visai nukainuotus pirkau du uz 20lt.buvo ir lapai apdziuve ir bulves susirauksleje..
Bet persodinau ,aplarpiau negrazius lapus,tresdavom orhideju trasom,tai jos tuoj issikrumino,ir gal po pusmecio abi prazydo thumbup.gif .nei as ten jom temperatura regulaivau ne ka visada ant palanges stovejo.Gal tikrai kaip pasiseka g.gif
Atsakyti
hm... uzsimaniau naujo grozio.. sakykit kokios mazdaug dendrobiumu kainos pas mus? bet nenukainuotu ir normalio dydzio ? gal olandijoje pigiau... g.gif
Atsakyti