Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

[quote=rena,2008 05 06, 17:08]
gali per http://keep4u.ru/ idedi fotke ir poto antra nuoroda nukopijuoji ir dedi iskart cia smile.gif bandyk 4u.gif

aciu 4u.gif nu va, rodau ir as pagaliau

user posted image

o dabar pasakykit savo nuomone apie jo saknis ax.gif man atrodo kad jom biskiuka apipjaustyma reiktu padaryt g.gif

user posted image
Atsakyti
Nu va, bandau ir aš įdėti savo gėlytės nuotraukyę

http://keep4u.ru/ful...1a504abd72a/jpg

Kažką ne taip padariau, bet matosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 06 gegužės 2008 - 19:36
nu grožis neapsakytas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 06, 20:30)
aciu  4u.gif nu va, rodau ir as pagaliau

kokia grazi wub.gif viskas tavo gelytei thumbup.gif taip ir aukit graziai ir toliau thumbup.gif

QUOTE(Awita @ 2008 05 06, 20:31)
Nu va, bandau ir aš įdėti savo gėlytės nuotraukyę
user posted image

lb grazi wub.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
bigsmile.gif noriu.....
Atsakyti
Mazoji_s, ko nori g.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif tikrai su tom saknim viskas gerai? o as jau ir cinamono nusipirkau dezinfekcijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 20:50)
Mazoji_s, ko nori g.gif

tokio kaip awitos phal blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif nerealiai man grazus, ziedai lb graziai nuauge, tokie fainuciai prisirpe thumbup.gif ziedkotis ilgas wub.gif kokios jos brangios..... blink.gif

Papildyta :

kai jums parasiau, tai prisiminiau, kad pries kokia pora val dariau karsta dusa savo phal, palikau vonioj pamirkti blush2.gif lotuliukas.gif katik parnesiau, ir pastebejau kad atrodo nauja lapa daigina is lapu guzio thumbup.gif clap_1.gif dar nelb aisku ten...nejau atsigaus ir mano antroji, nes kita tai auga, lapus tik leidiza, matyt paeme pavyzdy lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 06 gegužės 2008 - 20:09
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 06, 20:59)
tokio kaip awitos phal  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nerealiai man grazus, ziedai lb graziai nuauge, tokie fainuciai prisirpe  thumbup.gif  ziedkotis ilgas  wub.gif  kokios jos brangios..... blink.gif

Aš irgi jį labai myliu smile.gif , bet jau baigia nužydėti, nebetoks gražus.
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 06, 20:52)
aciukas 4u.gif  tikrai su tom saknim viskas gerai? o as jau ir cinamono nusipirkau dezinfekcijai biggrin.gif

cinamona i bulackas galesi sunaudot biggrin.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 06, 20:59)
tokio kaip awitos phal  blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nerealiai man grazus, ziedai lb graziai nuauge, tokie fainuciai prisirpe  thumbup.gif  ziedkotis ilgas  wub.gif  kokios jos brangios..... blink.gif

o as irgi nusipirkau phalika, lapai tai kaip mano ranka iki alpkunes, pailgi blynai bigsmile.gif du ziedkociai ilgi, tik jau be ziedu, nzn net kokios spalvos, mokejau 20lt, saknys grazios, tai dabar belieka tik prazydint rolleyes.gif

na mano viena salota, tai kazka vel auginti pradejo g.gif viena spurga smailia isleidus tupi ir lapus augina, dabar kita spurga leidzia tarp lapu irgi tokia smailoka g.gif tai ka ji masto, tu spurgu prileis ir as turiu but patenkinta g.gif o ji tik lapus ir saknis leis g.gif reikes jai rimta morala atraportuot mad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 20:09)
cinamona i bulackas galesi sunaudot biggrin.gif
o as irgi nusipirkau phalika, lapai tai kaip mano ranka iki alpkunes, pailgi blynai bigsmile.gif du ziedkociai ilgi, tik jau be ziedu, nzn net kokios spalvos, mokejau 20lt, saknys grazios, tai dabar belieka tik prazydint  rolleyes.gif
na mano viena salota, tai kazka vel auginti pradejo g.gif viena spurga smailia isleidus tupi ir lapus augina, dabar kita spurga leidzia tarp lapu irgi tokia smailoka g.gif tai ka ji masto, tu spurgu prileis ir as turiu but patenkinta g.gif o ji tik lapus ir saknis leis g.gif reikes jai rimta morala atraportuot mad.gif  g.gif

biggrin.gif Aga pabark tu ja,sako kartais padeda,bemaž apsigalvos ir koki kvietka padovanos wub.gif
Atsakyti