Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 05 06, 21:09)
na mano viena salota, tai kazka vel auginti pradejo g.gif viena spurga smailia isleidus tupi ir lapus augina, dabar kita spurga leidzia tarp lapu irgi tokia smailoka g.gif tai ka ji masto, tu spurgu prileis ir as turiu but patenkinta g.gif o ji tik lapus ir saknis leis g.gif reikes jai rimta morala atraportuot mad.gif  g.gif

kiek supratau phal tai kai prileidzia nauju lapu per augimo klestejimo biggrin.gif laikotarpy, poto ant rudens jau ir prazyst sumasto ( jei klystu tai pataisykit), tai as db tik ir laukiu kol taip nutiks lotuliukas.gif o jei dar ir kita ,manoji taip padarys tai as jas ant ranku nesiosiu drinks_cheers.gif ,

nes kai nusiperki prazydusia yra vienaip, grazu, bet kai paciai prazysta tai jau 100 kart geriau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 06 gegužės 2008 - 20:15
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 06, 20:59)
kai jums parasiau, tai prisiminiau, kad pries kokia pora val dariau karsta dusa savo phal, palikau vonioj pamirkti  blush2.gif  lotuliukas.gif  katik parnesiau, ir pastebejau kad atrodo nauja lapa daigina is lapu guzio  thumbup.gif  clap_1.gif  dar nelb aisku ten...nejau atsigaus ir mano antroji, nes kita tai auga, lapus tik leidiza, matyt paeme pavyzdy  lotuliukas.gif

tik nesdama i kambary ziurek kad skrotele (viduriukas) butu sausas smile.gif

QUOTE(kilka @ 2008 05 06, 21:12)
biggrin.gif Aga pabark tu ja,sako kartais padeda,bemaž apsigalvos ir koki kvietka padovanos wub.gif

einu bartis blush2.gif
Atsakyti
aha, paziuriu as, arba nusausinu, sykart tai jau buvo viska isgerus is pazasteliu, matyt nesitikejo kad tiek ilga as ja laikysiu ten lotuliukas.gif o lapai tai ant akiu atsigavo.

ir kaip as anksciau bijojau jas maudyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=rena,2008 05 06, 21:09]

o as irgi nusipirkau phalika, lapai tai kaip mano ranka iki alpkunes, pailgi blynai bigsmile.gif du ziedkociai ilgi, tik jau be ziedu, nzn net kokios spalvos, mokejau 20lt, saknys grazios, tai dabar belieka tik prazydint rolleyes.gif

kiek atsimenu, tai dar ir miniuką nusipirkai biggrin.gif Jau diagnozė ? lotuliukas.gif

(nu, gal kada ir aš rasiu mažuliuką g.gif )
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 18:09)
cinamona i bulackas galesi sunaudot biggrin.gif

teks kept savaitgali, tai nors skaniai pavalgysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu ir rasot doh.gif drinks_cheers.gif valanda skaiciau nuo tos vietos, kur buvau baigusi paskutini karta lotuliukas.gif

Kiek nauju zmogeliuku pridygo pas mus thumbup.gif

Beje, ir man toks klausimas del falenopsiu zydejimo ispuole. Jeigu paaugino lapus, dabar orines saknys dygsta, vazone raizgosi vis daugiau "zeminiu" saknu... tai kada ta rupuze nutars prazisti? g.gif ar reikia kazkaip riboti laistyma, ar su siluma ir slaciu pasizaisti, ar sedeti ir laukti unsure.gif Kaip taip gali ji uzsispirti, jau du metai su ziedais - ne krust doh.gif o pati visa bujoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 10:21)
zinau 4u.gif ali gi vistiek gaila jei neteksiu ziedu g.gif  ax.gif

Jeigu sugalvosi kirpti ziedkocius,merk juos i vaza ir i ja pripilk vandens su trupuciu orchiu trasu. Pas mane taip sakas auginas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 06, 21:24)
Niu ir rasot  doh.gif  drinks_cheers.gif  valanda skaiciau nuo tos vietos, kur buvau baigusi paskutini karta  lotuliukas.gif

Kiek nauju zmogeliuku pridygo pas mus  thumbup.gif

Beje, ir man toks klausimas del falenopsiu zydejimo ispuole. Jeigu paaugino lapus, dabar orines saknys dygsta, vazone raizgosi vis daugiau "zeminiu" saknu... tai kada ta rupuze nutars prazisti?  g.gif  ar reikia kazkaip riboti laistyma, ar su siluma ir slaciu pasizaisti, ar sedeti ir laukti  unsure.gif  Kaip taip gali ji uzsispirti, jau du metai su ziedais - ne krust  doh.gif  o pati visa bujoja  tongue.gif

gal vazonikas didokas ir ji nori mases priaugint, vazona uzpildyt? g.gif tada kai nebus kur plesti tada zydes gal, nzn, as patirties nedaug dar turiu schmoll.gif manieji tik pirma karta db nuzydi, o gal ir as skusiuos po pusmecio kad jau bartis reik, kad nezydi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 06, 21:21)
kiek atsimenu, tai dar ir miniuką nusipirkai biggrin.gif Jau diagnozė ? lotuliukas.gif

ta dicke as vln maximoj bazej radau, pries 2 sav., o vat miniuka tai siandien pirkau ax.gif

QUOTE(gotte @ 2008 05 06, 21:24)
Beje, ir man toks klausimas del falenopsiu zydejimo ispuole. Jeigu paaugino lapus, dabar orines saknys dygsta, vazone raizgosi vis daugiau "zeminiu" saknu... tai kada ta rupuze nutars prazisti?  g.gif  ar reikia kazkaip riboti laistyma, ar su siluma ir slaciu pasizaisti, ar sedeti ir laukti  unsure.gif  Kaip taip gali ji uzsispirti, jau du metai su ziedais - ne krust  doh.gif  o pati visa bujoja  tongue.gif

na pas mane gi tas pats, ejau jau bartis, tai tuo paciu ir vaikus pamokiau gyvenimo prasmes blush2.gif biggrin.gif gal ir tu pasikeiksnok prie savo salotos g.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 06, 21:27)
Jeigu sugalvosi kirpti ziedkocius,merk juos i vaza ir i ja pripilk vandens su trupuciu orchiu trasu. Pas mane taip sakas auginas  biggrin.gif

tai as jau cia apie tavo zydincius merktus kotus prisiskaiciau, tai jau man tik tokia mintis ir kirba, jei ka tai merksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 06, 21:21)
(nu, gal kada ir aš rasiu mažuliuką g.gif )

Niu nezinau is kurio miesto tu ax.gif bet siandien Vilniaus Akropolio maximoj maciau gal 8 miniukus,tiesa nezinau kokios ju kainos. Ir dar buvo 3 spalvos mirksiukas.gif Tiesa labai gaila,kad jie beveik visi nuvyte. Gal greitai pakainuos blush2.gif
Papildyta:
O cia mano grazuole, pagaliau radau kokios norejau assa.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 06, 21:38)
Niu nezinau is kurio miesto tu  ax.gif  bet siandien Vilniaus Akropolio maximoj maciau gal 8 miniukus,tiesa nezinau kokios ju kainos. Ir dar buvo 3 spalvos  mirksiukas.gif  Tiesa labai gaila,kad jie beveik visi nuvyte. Gal greitai pakainuos  blush2.gif

Aš iš Panevėžio, pas mus tokių gelių bazių nėra schmoll.gif Žiauriai noriu miniuko, tokio kaip rena gavo ar pan. Dideliems reikia daug vietos, bet mažiuką visada rasiu kur padėti. Maximoj tokie nuskurę schmoll.gif
Papildyta:
Nu, Kerincioji, tavo gėlytė - kerinti biggrin.gif Tikra jaunamartės puokštė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 06, 21:45)
Aš iš Panevėžio, pas mus tokių gelių bazių nėra schmoll.gif Žiauriai noriu miniuko, tokio kaip rena gavo ar pan. Dideliems reikia daug vietos, bet mažiuką visada rasiu kur padėti. Maximoj tokie nuskurę schmoll.gif
Papildyta:
Nu, Kerincioji, tavo gėlytė - kerinti  biggrin.gif Tikra jaunamartės puokštė 4u.gif

as ne kokioje geliu bazeje maciau, pasivaiksciok po didziasias maximas,gal rasi kurnors uzsilikusia,nes kiek maciau dabar dar nauju daug uzsiveze maximos. Jei tureciau pinigu,buciau siandien 3 nusipirkusi ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti