QUOTE(gotte @ 2008 04 30, 15:03)
Pas mane pirmus saknu gumbelius turbut po kokiu 8 dienus parode. Bet as prie ju ir lindau kasdien, apziurinejau, purskaliojau ir per ta laika gal du kartus karsta dusa dariau

Nors sako, kad nreikia tiek listi
Pamatysi, ir pas tave viskas bus gerai

Gal tu padaryk karsta dusa, neleisk jai susalti kambario temperaturoje po to, bet iskart kisk atgal i reanimatoriu. O paciame reanimatoriuje pakeisk kiminus i naujus (gal pelesis senuose isbujojo). Juos vos vos padrekink. Gali naktimis laikyti kur nors vonioje prie radiatoriaus. As net taburete buvau atboginusi, kad arciau jo gelyte butu. O diena isnesk i kambari, kad sviesos gautu. Dek pacioje silciausioje vietoje, kur saulute labiau isildo. Arba kur nors netoli dujines virykles, kur siluma i virsu kyla ka nors verdant. Gali net ant tiesioginiu saules spinduliu padeti, kad diena sildytu. Bet tokiu atveju sugalvok koki popieriaus lapa prie lango uzkisti, kad tiesiai ta saule nesviestu.
Zodziu, galimos visokios variacijos
Gal imesk savo vargsiukes foto

Beje, o kur ja dabar laikai?
Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą
Aš kažkaip net nežinojau, kad reanimuojamam augaliukui galima daryti karštą dušą... Tai reiks šiandien būtinai išbandyti

O gal dar su trašom aplieti? Ar geriau nereikia reanimuojamai orchidėjai trąšų?
O aš savo reanimatorių laikau ne prie lango, o prie sienos ant tokio pufiko padėjusi, nes bijau dėt ant palangės, nes jos vėsokos, tai bijau, kad bus gėlytei per šalta ir dar labiau pelėsis trauksis... galbūt išties reiks taip ir daryti, kad naktį įnešti į vonią, o dieną į kambarį... O "ligoniukei" nepakenks temperatūrų svyravimas?

Kadangi neturiu kiminų, tai reanimatoriuje esu įdėjusi keramzito akmenukų ir juos sudrėkinau... Kažkur skaičiau, kad keramzitas irgi naudojamas vietoj kiminų...