Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 04 30, 14:04)
Sveikos merginos,
liepos 3 d. mano vestuves ir as labai noriu orchideju puokstes va tokios:

http://www.pir-agenc...es/buket59b.jpg

gal galetumete padeti? I ka man kreiptis?

na pas floristus neturi buti problemos tokia uzsakyti, nes jie uzsisako ziedus. pati ordilinoj maciau cimbidziu ir phal ziadu sakas graziai supakuotus ir atskirai padetus
Atsakyti
o jau graziu mini orchideju maximoj siandien uzvezta wub.gif tik pagailejau 30Lt uz ja moket ax.gif ir zieduku nemazai ir saknys gerai atrode
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 04 30, 14:26)
o jau graziu mini orchideju maximoj siandien uzvezta wub.gif  tik pagailejau 30Lt uz ja moket ax.gif ir zieduku nemazai ir saknys gerai atrode

O cia gal Kauno maximose?

Reiktu nueit apsiziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 04 29, 22:08)
As siandien maximkoje maciau phaliuku miniuku  ax.gif  oi koks grozis bet man jie kazkokie per mazi  bigsmile.gif

QUOTE(Lina @ 2008 04 30, 10:14)
Aš irgi vakar šliaužiojau apie jas  bigsmile.gif  bigsmile.gif , labai jau gražiai atrodo, bet labai mažytės ir kaina  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 28,99 lt, man pairodė daug g.gif

O kurioj cia Maximoj?
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 04 30, 11:51)
O cia gal Kauno maximose?

Reiktu nueit apsiziureti  blush2.gif

nea, marijampolej, bet manau turetu ir kitose maximose but uzvezta, nes jie gi veza visom pardem kartu
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 04 30, 15:18)
nea, marijampolej, bet manau turetu ir kitose maximose but uzvezta, nes jie gi veza visom pardem kartu

gal ir iki musu kaimo atkeliaus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 30, 12:51)
gal ir iki musu kaimo atkeliaus g.gif  biggrin.gif

jei jau tokiam kaime kaip marijampole, yra tai bus ir kituose "kaimuose" biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau Panevėžio maximoj, tik dvi buvo, po 22,99, žiedeliai neypatingai gražūs. Buvo ir dideliais žiedais, tiesiog gigantiškais biggrin.gif , labai gražios, bet neturiu joms tiek vietos. Mažytes man patinka, simpatukės tokios thumbup.gif , reiks palaukti gražesniu, gal dar užveš?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 30, 15:03)
Pas mane pirmus saknu gumbelius turbut po kokiu 8 dienus parode. Bet as prie ju ir lindau kasdien, apziurinejau, purskaliojau ir per ta laika gal du kartus karsta dusa dariau  bigsmile.gif  Nors sako, kad nreikia tiek listi  blink.gif

Pamatysi, ir pas tave viskas bus gerai  4u.gif  Gal tu padaryk karsta dusa, neleisk jai susalti kambario temperaturoje po to, bet iskart kisk atgal i reanimatoriu. O paciame reanimatoriuje pakeisk kiminus i naujus (gal pelesis senuose isbujojo). Juos vos vos padrekink. Gali naktimis laikyti kur nors vonioje prie radiatoriaus. As net taburete buvau atboginusi, kad arciau jo gelyte butu. O diena isnesk i kambari, kad sviesos gautu. Dek pacioje silciausioje vietoje, kur saulute labiau isildo. Arba kur nors netoli dujines virykles, kur siluma i virsu kyla ka nors verdant. Gali net ant tiesioginiu saules spinduliu padeti, kad diena sildytu. Bet tokiu atveju sugalvok koki popieriaus lapa prie lango uzkisti, kad tiesiai ta saule nesviestu.
Zodziu, galimos visokios variacijos  mirksiukas.gif

Gal imesk savo vargsiukes foto  g.gif  Beje, o kur ja dabar laikai?

Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą 4u.gif
Aš kažkaip net nežinojau, kad reanimuojamam augaliukui galima daryti karštą dušą... Tai reiks šiandien būtinai išbandyti thumbup.gif O gal dar su trašom aplieti? Ar geriau nereikia reanimuojamai orchidėjai trąšų?
O aš savo reanimatorių laikau ne prie lango, o prie sienos ant tokio pufiko padėjusi, nes bijau dėt ant palangės, nes jos vėsokos, tai bijau, kad bus gėlytei per šalta ir dar labiau pelėsis trauksis... galbūt išties reiks taip ir daryti, kad naktį įnešti į vonią, o dieną į kambarį... O "ligoniukei" nepakenks temperatūrų svyravimas? unsure.gif
Kadangi neturiu kiminų, tai reanimatoriuje esu įdėjusi keramzito akmenukų ir juos sudrėkinau... Kažkur skaičiau, kad keramzitas irgi naudojamas vietoj kiminų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 30 balandžio 2008 - 15:44
QUOTE(babyface @ 2008 04 30, 13:07)
Gal kas užsisakinėjot prekių iš orchidariumas.lt? Per kiek laiko jums atkeliavo prekės paštu? Nes užsisakiau ir pervedžiau pinigėlius 21 d, bet dar negavau siuntinuko...  unsure.gif

o tu gavai el.pasta kad uzsakymas priimtas? Jei taip tai pasiteirauk paste,nes dazniausiai pastai veluoja doh.gif arba kaip sake,parasyk Az SKM arba dar geriau paskambink,puslapyje yra numeris parasytas.

QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 04 30, 14:04)
Sveikos merginos,
liepos 3 d. mano vestuves ir as labai noriu orchideju puokstes va tokios:

gal galetumete padeti? I ka man kreiptis?

atsispausdink foto ir nunesk i koki geliu salona, bet is patirties sakau. Nueik i keleta salonu,paklausinek kainu ir panasiai. gal i koki geliu turgeli nueik,ten moteriskes irgi nagingos. Dar geriau kad jos pabandytu tau ja padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 30, 17:44)
o tu gavai el.pasta kad uzsakymas priimtas? Jei taip tai pasiteirauk paste,nes dazniausiai pastai veluoja  doh.gif  arba kaip sake,parasyk Az SKM arba dar geriau paskambink,puslapyje yra numeris parasytas.

Jau parašiau laišką į orchidariumas.lt ir man atrašė, kad jau praeitą savaitę išsiuntė siuntinuką... Sakė pasiteiraut pašte, nes jis greičiausiai kažkur užlaikė mano siuntinį doh.gif
Atsakyti
Pirmadieni Megos Rimi maciau labai graziu orchideju,tik kaina tai buvo dviguba ne 30 lt.
Atsakyti