Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 04 30, 14:51)
O cia gal Kauno maximose?

Reiktu nueit apsiziureti  blush2.gif

Kaune -seniuose buvo(bent vakar) 27,99lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergicos,galima?Gal kuri galit išduoti karine paslapti,kas substratu prekiauja?Anksčiau ligtais SKM turejo,o dabar ir nzn.Nes mano gražuoles jau viena pas kita į vazonus svečiuotis vaikšto. lotuliukas.gif Pačiai nelabai yra galimybiu pasidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 04 30, 17:35)
Sveikos mergicos,galima?Gal kuri galit išduoti karine paslapti,kas substratu prekiauja?Anksčiau ligtais SKM turejo,o dabar ir nzn.Nes mano gražuoles jau viena pas kita į vazonus svečiuotis vaikšto. lotuliukas.gif Pačiai nelabai yra galimybiu pasidaryt doh.gif

Skm dabar jau rimta verslininkė biggrin.gif Užeik į jos puslapėlį www.orchidėjos.lt - galėsi užsisakyti visko, ko širdis geidžia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 04 30, 18:00)
Skm dabar jau rimta verslininkė  biggrin.gif  Užeik į jos puslapėlį www.orchidėjos.lt - galėsi užsisakyti visko, ko širdis geidžia  tongue.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Ania,reiks ilyst.Dzekavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 04 29, 22:08)
As siandien maximkoje maciau phaliuku miniuku  ax.gif  oi koks grozis bet man jie kazkokie per mazi  bigsmile.gif

o tai kaip tos mini orches...ir buna tokios mazikes, ar kaip blush2.gif biggrin.gif ar jos uzauga kaip nhormalios, nesuprantu va sito
Atsakyti
Nusipirkau miniuka, o jau rinkausi doh.gif dar su tokia moteriske paplepejau smagiai, galvojau - gal ji is SM ax.gif Ji irgi ilgai rinkosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 30, 19:03)
Nusipirkau miniuka, o jau rinkausi  doh.gif dar su tokia moteriske paplepejau smagiai, galvojau - gal ji is SM  ax.gif Ji irgi ilgai rinkosi smile.gif

bigsmile.gif wub.gif Fainas,aš tai jau metai neperku nieko auginu tas kurias turiu,baigesi pas man vieta ant palanges ax.gif
Atsakyti
Gal taip ir geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi auginu Phalaenopsį, gavau dovanų.
Norėjau paklausti, pradėjo leisti tokį pupsiką prie lapo, ar tai naujas žiedkotis? g.gif Kai nužydėjo praeitą rugsėjį, tai dar nebuvo žiedkočio išleidęs, nes iš nežinojimo buvau į paprastą žemę pasodinimus doh.gif po to persodinau į tinkamą žemę, lyg ir atsigavo, lapelius leidžia, tai tikiuos, kad čia naujais žiedais kvepia ax.gif
QUOTE(babyface @ 2008 04 30, 13:07)
Gal kas užsisakinėjot prekių iš orchidariumas.lt? Per kiek laiko jums atkeliavo prekės paštu? Nes užsisakiau ir pervedžiau pinigėlius 21 d, bet dar negavau siuntinuko...  unsure.gif

man per tris dienas prekės atėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 30, 12:52)
as prekiu laukiau savaitear netgi daugiau, tikriausia vilniuje gyvenate? tai ir gavote taip greit

Nea, ne Vilniuje, Marijampolėje. Bet aš naudoju tokią mažą gudrybę - siunčiuosi į darbą, tai gal paštas atsakingiau žiūri į įmonių siuntas nei į privačių asmenų. Nežinau kodėl, bet siunciausi jau du kartus ir abu gavau tikrai per labai trumpą laiką 2-3 dienas. Nors kaip čia pasakius trumpą, šiandien gavau siuntinį iš Kinijos, kuris atėjo per 5 dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 30, 19:44)
Gal taip ir geriau  smile.gif

Ai jaučiu neatsilaikysiu,labai noriu tokio alia žalio cimbo wub.gif ,arba vandos wub.gif ,bet deja vandai neturiu salygu verysad.gif
Atsakyti
O as is Anglijos gavau per 3 dienas siuntinuka thumbup.gif
Atsakyti