QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 14:33)
Nesipykim.
Abejoju ar gyvendama tik DĖL SAVĘS būsi mylima ir gerbiama. Visdelto meilę ir pagarbą reikia užsitarnauti ( ne apie vergovę kažkokią kalbu), galima ir kitokį žodį pritaikyti, jei -užsitarnauti- netinka. Tačiau be tavo pastangų, o
tik dėl tavo meilės sau, niekas tavęs nemylės ir negerbs. Man gyvenimo prasmė kai kam nors esi šviesa ir šiluma. Stengiuosi
taip gyventi, man malonu. Gal todėl auginu dar ir vaiką iš vaikų namų. Tikrai
nesirengiu dėl kažko, tikrai nesiženijau dėl kažko, tikrai vaikus auginu ne dėl kažko,
o todėl ,kad man malonu. Labai lengva save apši..... , tam didelio mokslo ir pastangų nereikia, daug didesnis darbas laukia kai norėsi nusivalyti. Todėl ir stengiuosi gyventi deramai. Patikėk tai tikrai nevargina.
Gyvenimas vienas, spėsit dar su vyresniu pabūt, džiaukitės jaunyste, ir
būkit su jaunais.
turetum vyresni ir protingesni vyra - jis tau pasakytu, kad moterys mylimos tos, kurios visu pirma myli save... ir pagarbos jos "neuzhsitarnauja" - juk ne sunys..
sakai, ne del saves? o ko visas postas "man man malonu man malonu, man man man"?
vat tau liepus, nuejau i meciau savo vyra. kai klaus kode, pasakysiu, tu senas krienas, butum jaunas - tiktum, o vat cia Vynei tu netinki.... sens esi..
Vyne, linkiu tau protingo vyro. o ne jauno. eeee, tiesa, o kai "kartu pasensit" ir jis zvalgysis i jaunesnes?