Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

QUOTE(saules @ 2008 04 30, 13:30)
mergina 18 - vyras 38, normalu? dauguma rėks ne.
mergina 28 - vyras 48, normalu? vėl NE.
moteris 38 - vyras 58, normalu? prasideda abejonės
moteris 48 - vyras 68, normalu, na taip
moteris 58 - vyras 78, normalu? tai aišku smile.gif

Man nenormalu nei vienu variantu, na bet jeigu rinktis - tai paskutinis bent jau nevimdo hihihi.gif 20 metu tai yra daug, per kuri ivyksta labai daug pokyciu (fiziniu ir psichiniu) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 14:48)
Tik kad jau ta meilė sau išsigimė nuo to laiko , kai malda buvo sukurta, , ji jau tapo egoistiška, išlepusi, savanaudiška, liko tik žiūrėjimas savęs, mylėdami tik save, dažnai pamirštam, kad aplinkui žmonės. Jau taip save mylim, kad net apie kitus nepagalvojam.
Atia merginos  4u.gif

Seilinuka keisti? biggrin.gif
Meile niekur neishsigime. Anot tavo posto - pas taves jos nebera. kodel as negaliu myleti 20 metu vyresnio vyro? kame problema? Kad myliu save taip, kad jauciuosi verta geriausio? Ir geriausia as randu tame, kas turi proto, patirties ir kas yra vyresnis. kodel as negaliu anot taves su juo buti?
Motyvuok nors kuom nors, kaip nors zodzius parink...
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 12:43)
Aš pasakiau ir nuomonės nekeisiu, viskam ir visiems savas laikas ir vieta.
Senutė  su trumpais šortukais negražu, o su bridžiais gražu, 50 metis kuris tūsinasi jaunimo diskotekoje irgi nekas , bet gražiai atrodytų šokdamas klasikinius šokius. Taip man, visi kiti gali turėti savo nuomonę. Man ji netrukdo.

kažkaip pagalvojau, kad pas mumi labai nesveika atskirtis tarp amžiaus grupių. juk dažnas paauglys jau kratosi eiti kažkur su tėvais, o kartu linksmintis tai iš viso neįsivaizduoja. ir iš tikrųjų, vyresnis žmogus tarp jaunimo nesižiūri, kai jis tikriausiai tarp jų vienas toks.
gal nuskambės snobiškai, bet užsienyje yra kitaip. pati dalyvauvau ne vienam vakarėlyje -- kur tėvai susikviečia draugus, vaikai irgi susikviečia, ir visi smagiai baliavoja mirksiukas.gif Lietuvoj taip retai pas ką būna.
aš irgi draugauju su gerokai vyresniu vyru. ir dažnai kiti paklausia: o ką jūs kartu veikiate? sakau, kad tą patį kaip ir bet kuri standartinė pora.

QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 12:46)
Kas tinka jaunam, nevisada tinka pagyvenusem.
Paprastas pvz. Mergyte ar jauna mergina susirisus dvi kasytes atrodys zaismingai. Na, brandaus amziaus moteris mazu maziausiai juokingai  ax.gif

mano močiutė su dviem kasytėm, nors jai tuoj aštuonisdešimt. ir atrodo labai močiutiškai.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 14:46)
Jūs mąstot labai siaurai.
Iš kur pvz. įsitikinimas apie kelias dešimtis moterų? Jūs jas asmeniškai suskaičiavot? Kodėl viskas, kas neįsipaišo į jūsų gyvenimo rėmus yra nesąmonė? Jūs tuo šventai tikit?
Jūs gyvenat kaip jums malonu, sukuriat tam tikrus ritualus, kurie leidžia pasijausti saugiai ir maloniai- tai normalu. Bet lygiai taip pat normalu yra tai, kad kažkas kitas gyvena ne taip, kaip jums atrodo teisinga.

Man atrodo, aš rašau tokius elementarius dalykus, kad net gėda. Tas pats, kaip pasakyti- eik paskaityk abecelę.

thumbup.gif clap.gif taip gerai pasakyta, kad net nebeliko ką pridurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 04 30, 14:51)
Man nenormalu nei vienu variantu, na bet jeigu rinktis - tai paskutinis bent jau nevimdo hihihi.gif 20 metu tai yra daug, per kuri ivyksta labai daug pokyciu (fiziniu ir psichiniu) unsure.gif

ziurek cia temos nepvemk... tai pirma.

As matau tave ateinanciais metais su vyrishkiu, kuris 34 metais vyresnis ir tu laukiesi 4u.gif nuo JO! biggrin.gif
Zinai posaki apie sulini? i kuri nereikia spjauti?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 14:43)
turetum vyresni ir protingesni vyra - jis tau pasakytu, kad moterys mylimos tos, kurios visu pirma myli save... ir pagarbos jos "neuzhsitarnauja" - juk ne sunys..

Vyne, linkiu tau protingo vyro. o ne jauno. eeee, tiesa, o kai "kartu pasensit" ir jis zvalgysis i jaunesnes?  blink.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Brangioji aš turiu gana jauną ( pagal save) ir labai protingą vyrą, todėl man gali nieko nelinkėti. Ir beje tavo vyro asmeniškai aš neliečiau, todėl neliesk mano, jis čia ne prie ko, nes tau tik pavydėt tokio reikėtų. Mes beje jau ir senstam pamažu kartu, nes tikrai ne vieni metai gyvenam, beje prie ko čia tas žvalgymasis į jaunesnes. Abskritai nesupratau ką norėjai pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 14:48)
KODEL pagyvenes vyras neziuri i savo amziaus moteris, o iesko 20 metu jaunesniu,

Aš tai nesuprantu šito "ieško". Ar visi per pažinčių skelbimus ieško? Ar būtinai reikia ieškoti? Jums niekada nebuvo taip, kad meilė iššoktų iš už kampo, kaip žudikas su peiliu? (Nekreipkit dėmesio, cituoju klasiką).
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 14:55)
Abskritai nesupratau ką norėjai pasakyti.

Vat ir as apie tai.... Apskritai nesupranti.....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 13:54)
ziurek cia temos nepvemk... tai pirma.

As matau tave ateinanciais metais su vyrishkiu, kuris 34 metais vyresnis ir tu laukiesi  4u.gif nuo JO!  biggrin.gif
Zinai posaki apie sulini? i kuri nereikia spjauti?

Zinau ta posaki ir visais kitais atvejais jis man galioja tongue.gif bet tuo atveju galiu spjauti, net ir simta kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 14:55)

a, supratau. pas jus seimoj atvirkshtine situacija biggrin.gif jus, Brangioji, vyresne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 14:48)
Tik kad jau ta meilė sau išsigimė nuo to laiko , kai malda buvo sukurta, , ji jau tapo egoistiška, išlepusi, savanaudiška, liko tik žiūrėjimas savęs, mylėdami tik save, dažnai pamirštam, kad aplinkui žmonės. Jau taip save mylim, kad net apie kitus nepagalvojam.
Atia merginos  4u.gif

Meilė baigia išsigimti... g.gif O gal mes tą meilę bandome apdergti, kabindami jai etiketes, vadovaudami savo pasaulėžiūra ir gyvenimo supratimu. Keista, man nepatinka, nesuprantama, vadinasi nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 14:55)
Aš tai nesuprantu šito "ieško". Ar visi per pažinčių skelbimus ieško? Ar būtinai reikia ieškoti? Jums niekada nebuvo taip, kad meilė iššoktų iš už kampo, kaip žudikas su peiliu? (Nekreipkit dėmesio, cituoju klasiką).

gerai as nekalbu apie atvejus, kai tikrai du zmones pamilsta vienas kita (na si buna dabar ir bandau ikirsti, isijausti, nes man pazvelgus i 40 metu vyriski, jau nesuvokiama, tai as labai stengiuos isijausti).
Bet kruva tokiu seniu, kur keicia jaunutes viena per kita. Galvoja , kad pinigu turi tai viska gali ( ar dar nzn del kokio kito tikslo). Jie tai tikrai "iesko".. Ir kartais jaunutes mergytes nelabai supranta ka daro.. Tai as ir sakau, kad pykstu ant tokiu diedu kur jaunutes medzioja cool.gif Pagyvena pora metu su jaunute, po to dar jaunesne atsirana, ana palieka. Hrrrrrr neteisybe doh.gif
Atsakyti