QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 12:43)
Aš pasakiau ir nuomonės nekeisiu, viskam ir visiems savas laikas ir vieta.
Senutė su trumpais šortukais negražu, o su bridžiais gražu, 50 metis kuris tūsinasi jaunimo diskotekoje irgi nekas , bet gražiai atrodytų šokdamas klasikinius šokius. Taip man, visi kiti gali turėti savo nuomonę. Man ji netrukdo.
kažkaip pagalvojau, kad pas mumi labai nesveika atskirtis tarp amžiaus grupių. juk dažnas paauglys jau kratosi eiti kažkur su tėvais, o kartu linksmintis tai iš viso neįsivaizduoja. ir iš tikrųjų, vyresnis žmogus tarp jaunimo nesižiūri, kai jis tikriausiai tarp jų vienas toks.
gal nuskambės snobiškai, bet užsienyje yra kitaip. pati dalyvauvau ne vienam vakarėlyje -- kur tėvai susikviečia draugus, vaikai irgi susikviečia, ir visi smagiai baliavoja

Lietuvoj taip retai pas ką būna.
aš irgi draugauju su gerokai vyresniu vyru. ir dažnai kiti paklausia: o ką jūs kartu veikiate? sakau, kad tą patį kaip ir bet kuri standartinė pora.
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 12:46)
Kas tinka jaunam, nevisada tinka pagyvenusem.
Paprastas pvz. Mergyte ar jauna mergina susirisus dvi kasytes atrodys zaismingai. Na, brandaus amziaus moteris mazu maziausiai juokingai
mano močiutė su dviem kasytėm, nors jai tuoj aštuonisdešimt. ir atrodo labai močiutiškai.
Skirkitės, marios -- šųdas plaukia!