Ok..Idomu čia visai su Jumis buvo, bet darbas į pabaigą

, atavžiuoja manęs pasiimti mano draugas, tinkantis man į tėvus, varysim truputį pasivakščioti į mišką, po to vakarieniauti, o gryžę ramiai pasedėsim prie vyno, aptarsim dienos įspudžius ir pan., po to bus sex'sas, po kurio užmigsim vienas kto gleby, ryte jis greičiausiai mane pažadins su žalios arbatos puodeliu ir bučiniu, rytą praleisim lovoje, diena irgi turėtų būti puiki, nes planuojam nulėkti prie jūros..Jis dėmesingas, rūpestingas, mandagus ir galantiškas, bet kartu turi jauntaviškumo, kartais šėlioja, kaip 20metis, jam patinka nei iš šio nei iš to mane pranešti ant rankų gedimino prospektu arba, vakare vokiečių gatvėje garsiai juoktis arba pradėti lenktyniauti su manim..Taip pat galima su juo ilgais vakarais sėdėti ir diskuoti apie viską, ar tiesiog skaityti knygą šalia vienas kito, jisai skaniai gamina valgyti, bet visiškai nemoka šokti...Žmonės dažnai kalba apie mus, todėl, kad jis yra gan žinomas veikėjas, o aš esu jauna, ilgom kojom ir gražiom akim mergina, tačiau mums tie gandai sukelia tik juoka, nes mes esame nuosirdus vienas kitam..Manau svarbiausiai yra tai ka jauciame, o ne skaicius parodantis kiek laiko zmogus prabuvo sioje zemeje....Sekmes