Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 15:16)
Palaukite, mes čia apie ką... Ir tema, nejau apie iškrypėlius, o aš galvojau apie vyresnius vyrus... Na tada pradedam diskusija apie iškrypėlius.

O kodel Jus is karto klijuojate iskrypelis. Jis neiskrypelis, o tiesiog nori jauno grazuas kuno. Salia tokiu jie jauciasi "jaunesni". Ir pries draugus kaip trofejais puikuojasi. bet jie neiskrype schmoll.gif

Pagarba tiems vyrams, kurie bent gerai pagalvoja, apmasto susidedami su jaunute, o ne stacia galva puola, bile jiems labai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 15:19)
negerai  ax.gif  bet bent jau tos patyrusios moteriskes supranta i ka veliasi  blush2.gif

Na visai juokinga darosi, jei graudu nebūtų. Pasirodo dabar prasidės jauniklių gelbėjimo akcija „Gelbėkitės kas galit, seniai puola“.

Merginos, bet juk jus oponuojate, tai pačiai jaunai moteriai, kuri nuoširdžiai jums sako, man mielas tas gyvenimą matęs vyras.

Bet ne geriau būti dorovės sergėtojom. O argumentas tai 100 proc. „Aš neįsivaizduoju, vadinasi nenormalu“
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 14:21)
tiek to, pateisinsiu jus del jusu amziaus... perjauna dar... ypac tokiom temom diskutuoti... nei patirties, nei pvz..

tuomet verta pateisinti ir autore del jos poelgio gyventi su zymiai vyresniu, nes ji lygiai tokia pati per jauna, nepatyrusi ir nesubrendusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 04 30, 15:21)
doh.gif taip iseina, kad tu gali isivaizduoti, kad ... su tevu??? blink.gif

Taigi jūs parašėt, kad tai būtų tas pats, kaip su tėvu. Ar ne?
Atsakyti
Paskaiykit Lavastes straipsnį "Pasmerktas amžinai jaunystei" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 15:24)
Na visai juokinga darosi, jei graudu nebūtų. Pasirodo dabar prasidės jauniklių gelbėjimo akcija „Gelbėkitės kas galit, seniai puola“.

na visu ne, bet savo dukras, jei turesiu - butinai tongue.gif

(cia, kol dar vakarienei nesuvalget essen.gif , apie diedus , kur jaunikles medzioja)
Atsakyti
Nesamone, turejau toki.... 18 metu vyresnis. Jie ir masto kaip vyresni, ir gyvena kaip vyresni. Paskui visai protas susisuka laikui begant. Cia negalioja pasakymas sirdis jauna. Absurdas susideti su vyriskiu, tinkanciu i tevus. Dabar ta laikotarpi noriu isbraukti is gyvenimo, pamirsti, kad toks is viso buvo. O kas butu po kokiu 15 m pvz? Absurdiski santykiai. Jie paskui i dar jaunesnes zvalgosi..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 15:24)

taip taip, gelbėkit. materialinę paramą priimsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 04 30, 15:22)
Mano senelis buvo 22 metais vyresnis už močiutę. Senelio nemačiau, kai gimiau - jo jau nebebuvo tarp gyvųjų. Močiutė  viena užaugino vaikus verysad.gif
O man atrodo, kad merginos nepatyrusios tėvo meilės - renkasi vyrus kaip tėvus.
O tos, kurių geri ir gražūs santykiai su tėvais, vyresniuose vyruose mato tėvo bendraamžius, o ne būsimus jaunikius

Taigis jau rašiau. Taip. Nepatyrusios tėvo meilės ieškos vyresnio. Nu. Kas dabar? Ar nepatirti tėvo meilės yra kažkokia baisiai gėdinga dėmė, kurią turi slėpti visą gyvenimą?
Ar jau patyrusios tą meilę yra savaime kažkuo "esnės"? Nereikia sureikšminti dalykų, kurie nuo mūsų pačių nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 15:24)
O kodel Jus is karto klijuojate iskrypelis. Jis neiskrypelis, o tiesiog nori jauno grazuas kuno. Salia tokiu jie jauciasi "jaunesni". Ir pries draugus kaip trofejais puikuojasi. bet jie neiskrype  schmoll.gif

Pagarba tiems vyrams, kurie bent gerai pagalvoja, apmasto susidedami su jaunute, o ne stacia galva puola, bile jiems labai gerai...

Aš neklijuoju, bet kai pradedama matyti tik viena šimtoji tiesos dalis ir bandymas ją pateikti kaip 100 proc tiesą, tada supranti, kad lazda persiankama. Na jei vadovautumėmės teiginių, kad lovoje tėvas, vadinasi iškrypėlis.

Šiaip tai labai yra paprasta ir banalu. Vyresnių vyrų ir jaunesnių moterų seksualiniai poreikiai sutampa, analogiškai vyresnių moterų ir jaunesnių vyrų. Tai vadinama „biologinės lytinio potraukio žirklės“.
Atsakyti
Ok..Idomu čia visai su Jumis buvo, bet darbas į pabaigą smile.gif, atavžiuoja manęs pasiimti mano draugas, tinkantis man į tėvus, varysim truputį pasivakščioti į mišką, po to vakarieniauti, o gryžę ramiai pasedėsim prie vyno, aptarsim dienos įspudžius ir pan., po to bus sex'sas, po kurio užmigsim vienas kto gleby, ryte jis greičiausiai mane pažadins su žalios arbatos puodeliu ir bučiniu, rytą praleisim lovoje, diena irgi turėtų būti puiki, nes planuojam nulėkti prie jūros..Jis dėmesingas, rūpestingas, mandagus ir galantiškas, bet kartu turi jauntaviškumo, kartais šėlioja, kaip 20metis, jam patinka nei iš šio nei iš to mane pranešti ant rankų gedimino prospektu arba, vakare vokiečių gatvėje garsiai juoktis arba pradėti lenktyniauti su manim..Taip pat galima su juo ilgais vakarais sėdėti ir diskuoti apie viską, ar tiesiog skaityti knygą šalia vienas kito, jisai skaniai gamina valgyti, bet visiškai nemoka šokti...Žmonės dažnai kalba apie mus, todėl, kad jis yra gan žinomas veikėjas, o aš esu jauna, ilgom kojom ir gražiom akim mergina, tačiau mums tie gandai sukelia tik juoka, nes mes esame nuosirdus vienas kitam..Manau svarbiausiai yra tai ka jauciame, o ne skaicius parodantis kiek laiko zmogus prabuvo sioje zemeje....Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 04 30, 15:30)
Taigis jau rašiau. Taip. Nepatyrusios tėvo meilės ieškos vyresnio.

kaip suprast "ieško"?
Atsakyti