Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnis draugas..

QUOTE(Saulale @ 2008 04 30, 15:32)
Ok..Idomu čia visai su Jumis buvo, bet darbas į pabaigą smile.gif, atavžiuoja manęs pasiimti mano draugas, tinkantis man į tėvus, varysim truputį pasivakščioti į mišką, po to vakarieniauti, o gryžę ramiai pasedėsim prie vyno, aptarsim dienos įspudžius ir pan., po to bus sex'sas, po kurio užmigsim vienas kto gleby, ryte jis greičiausiai mane pažadins su žalios arbatos puodeliu ir bučiniu, rytą praleisim lovoje, diena irgi turėtų būti puiki, nes planuojam nulėkti prie jūros..Jis dėmesingas, rūpestingas, mandagus ir galantiškas, bet kartu turi jauntaviškumo, kartais šėlioja, kaip 20metis, jam patinka nei iš šio nei iš to mane pranešti ant rankų gedimino prospektu arba, vakare vokiečių gatvėje garsiai juoktis arba pradėti lenktyniauti su manim..Taip pat galima su juo ilgais vakarais sėdėti ir diskuoti apie viską, ar tiesiog skaityti knygą šalia vienas kito, jisai skaniai gamina valgyti, bet visiškai nemoka šokti...Žmonės dažnai kalba apie mus, todėl, kad jis yra gan žinomas veikėjas, o aš esu jauna, ilgom kojom ir gražiom akim mergina, tačiau mums tie gandai sukelia tik juoka, nes mes esame nuosirdus vienas kitam..Manau svarbiausiai yra tai ka jauciame, o ne skaicius parodantis kiek laiko zmogus prabuvo sioje zemeje....Sekmes smile.gif

Eee..pasikartosiu, kokiu tikslu šią temą užvedėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 30 balandžio 2008 - 14:36
QUOTE(sena niekšė @ 2008 04 30, 15:32)
kaip suprast "ieško"?

Sąmoningai ar nesąmoningai, kaip dar biggrin.gif

Moonte, būtent, apie tas amžiaus žirkles iškrito iš galvos- vertinga informacija.
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 04 30, 15:24)
Pagarba tiems vyrams, kurie bent gerai pagalvoja, apmasto susidedami su jaunute, o ne stacia galva puola, bile jiems labai gerai...

drinks_cheers.gif thumbup.gif ir nereikes patiems naktimis valerjonus gerti kol jaunos zmoneles naktiniuose klubuose tusinasi ir kaip kokiems pedsekiams ieskoti, man kazkaip zema, ypac kai su drauge nulekdavom tusintis, o jos vyrelis liezuvi pakabines atbega i kluba ir pasislepes kamputyje seka doh.gif , ja zemina taip pat ir save
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2008 04 30, 15:32)
Ok..Idomu čia visai su Jumis buvo, bet darbas į pabaigą smile.gif, atavžiuoja manęs pasiimti mano draugas, tinkantis man į tėvus, varysim truputį pasivakščioti į mišką, po to vakarieniauti, o gryžę ramiai pasedėsim prie vyno, aptarsim dienos įspudžius ir pan., po to bus sex'sas, po kurio užmigsim vienas kto gleby, ryte jis greičiausiai mane pažadins su žalios arbatos puodeliu ir bučiniu, rytą praleisim lovoje, diena irgi turėtų būti puiki, nes planuojam nulėkti prie jūros..Jis dėmesingas, rūpestingas, mandagus ir galantiškas, bet kartu turi jauntaviškumo, kartais šėlioja, kaip 20metis, jam patinka nei iš šio nei iš to mane pranešti ant rankų gedimino prospektu arba, vakare vokiečių gatvėje garsiai juoktis arba pradėti lenktyniauti su manim..Taip pat galima su juo ilgais vakarais sėdėti ir diskuoti apie viską, ar tiesiog skaityti knygą šalia vienas kito, jisai skaniai gamina valgyti, bet visiškai nemoka šokti...Žmonės dažnai kalba apie mus, todėl, kad jis yra gan žinomas veikėjas, o aš esu jauna, ilgom kojom ir gražiom akim mergina, tačiau mums tie gandai sukelia tik juoka, nes mes esame nuosirdus vienas kitam..Manau svarbiausiai yra tai ka jauciame, o ne skaicius parodantis kiek laiko zmogus prabuvo sioje zemeje....Sekmes smile.gif

O tai kas ir belieka turint tokią jauną, jei taip nedarys tu jį paprasčiausiai paliksi ir jis tą puikiai žino. Tai kodėl jį tokį mielą paliko žmona. Ai aišku jis ją metė, nes bloga buvo, beje sakei, kad mėgsta jis moteris, tai pagalvok, kiek per savo amžių jis taip apšokinėjo. Kažin kodėl apie vyrenę taip nešokinėja.
Sekmės savaitgalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynė: 30 balandžio 2008 - 14:42
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 15:38)
O tai kas ir belieka turint tokią jauną, jei taip nedarys tu jį paprasčiausiai paliksi ir jis tą puikiai žino.

o dėl bendraamžės vadinasi galima nesistengt. nes kas tokią seną ims, kur jinai bėgs? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 30 balandžio 2008 - 14:43
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 15:38)
O tai kas ir belieka turint tokią jauną, jei taip nedarys tu jį paprasčiausiai paliksi ir jis tą puikiai žino.

Na žinoma, viską reikia sudergti... Nes netelpa į jūsų stereotipų rėmus.

O patikėti, kad žmonės laimingi, neįmanoma, nejau taip sunkiai „virškinasi“?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 04 30, 14:26)
NE. nesinori. o ypac nesinori "pasenti kartu". lai as bunu amzinai jauna.
Papildyta:

tu dar man drisi kazka apie mano teva ir jo globa leptelti? ir tau maza nepasirodys. pazadu.  ax.gif
Papildyta:

ir tau.

Vajej, kiek pykčio ir grubumo...Laiminga moteris taip nesielgtų console.gif

O į temą-nenorėčiau tiek vyresnio vyro. Pažįstu tokią porą. Tai moteriškė nuolat siūbuoja tarp antidepresantų, meilužių, kurie vis keičiasi, ir baimės, kad vyras apie juos nesužinotų... unsure.gif Vedę jau 18 metų. Sūnui 17. Yra sakiusi, kad jei tada kas būtų davęs dabartinį protą, nė už ką tekėjus už tiek vyresnio nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 15:41)
Na žinoma, viską reikia sudergti... Nes netelpa į jūsų stereotipų rėmus.

Aš visada linkiu tik sėkmės, nors galiu diskutuot iki nukritimo. Bet būtų džiugu jei jie visą gyvenimą būtų laimingi.
Dabar tai tik laikinumas, kai taip elgsis po 10 m. aš ją pasveikinčiau iš visos širdies.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2008 04 30, 15:41)

Moonte, aš būtent šioje konkrečioje situacijoje geriau žiūrėčiau kodėl taip rašoma ir kokiu tikslu (ne apie Vynės postą, o autorės).

O pasidžiaugt tai žinoma, jeigu tai tikra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 04 30, 15:45)
Aš visada linkiu tik sėkmės, nors galiu diskutuot iki nukritimo. Bet būtų džiugu jei jie visą gyvenimą būtų laimingi.
Dabar tai tik laikinumas, kai taip elgsis po 10 m. aš ją pasveikinčiau iš visos širdies.

drinks_cheers.gif as gal jau trecia karta rasau, kad niekas niekam cia blogo nelinki.. Kai esi isimylejas i viska ziuri kitaip...

Atsakyti

Jomajo, o kas nėra laikina? Ar bent vienas iš mūsų gali garantuoti, kad rytoj ant galvos neužkris plyta? Ar jūs šimtu procentu įsitikinusi, kad žinote savo likimą? Kodėl taip reikia išburti kažkam ateitį?
Atsakyti

Laikinumas. Jus vadovaujatės jūsų patirtimi? O viena bobutė pasakė, ar man taip atrodo, ne argumentas.
Atsakyti